Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
19.7 C
Athens

Ανάδρομος Ερμής: Πώς θα επηρεάσει το κάθε ζώδιο μέχρι τις 22 Ιουνίου

– Ποια είναι τα τρία τυχερά

Κριός

Σκέψου καλά πριν μιλήσεις και προσπάθησε να κοπάσεις τον αυθορμητισμό σου. Υπάρχει πιθανότητα να αποκαλύψεις μυστικά που σου έχουν εμπιστευτεί πολύ δικοί σου άνθρωποι και να προκαλέσεις έτσι διενέξεις με εκείνους που σε νοιάζονται.

Ταύρος

Επικεντρώνεσαι στην καριέρα σου και δίνεις πολλή ενέργεια σε αυτή. Νιώθεις, ωστόσο, πως οι επιλογές σου λιγοστεύουν. Οι ευκαιρίες είναι μπροστά. Κάνε υπομονή και προσπάθησε να συγκεντρωθείς στη μεγαλύτερη εικόνα.

Δίδυμοι

Τα συναισθήματα σε κατακλύζουν. Οι φιλίες, οι ερωτικές σχέσεις και η καθημερινότητα με την οικογένεια σε στοιχειώνουν. Πριν καταρρεύσεις, ζήτησε βοήθεια. Έτσι θα πάψεις να πνίγεσαι σε μια κουταλιά νερό.

Καρκίνος

Δεν είναι κακό να κάνεις ένα βήμα πίσω και να χαλαρώσεις. Τις επόμενες εβδομάδες θα καταλάβεις ότι λίγη ξεκούραση είναι αυτό που χρειάζεσαι. Όταν όλοι θα «πνίγονται» εσύ θα απολαμβάνεις το σπίτι σου και την ηρεμία σου.

Λέων

Επικεντρώσου στην καριέρα σου. Ενεργοποίησε τον λογαριασμό σου στο Linkendin, έλα σε επαφή με παλιούς συναδέλφους, άνοιξε το δίκτυο σου. Αυτό θα επιτρέψει σε νέες ευκαιρίες να εμφανιστούν και θα σου ανοίξει μεγάλες πόρτες για το μέλλον.

Παρθένος

Ο τομέας της εργασίας ήταν αρκετά πιεστικός το τελευταίο διάστημα. Μια παλιά ευκαιρία έρχεται ξανά στο προσκήνιο και σε βάζει σε σκέψεις. Μη διστάσεις να αναλογιστείς τι σου δίνει και τι όχι. Αν δεν επιθυμείς να αφήσεις την τωρινή δουλειά σου, τότε μπορείς να χρησιμοποιήσεις αυτή την ευκαιρία ως μοχλό πίεσης για κάτι καλύτερο στην υπάρχουσα εργασία σου.

Ζυγός

Είναι καιρός να ανοίξεις τους ορίζοντές σου σε νέες γνώσεις. Κάνε ένα online μάθημα και ασχολήσου με πράγματα που πάντα σου άρεσαν. Σκέψου ένα θέμα με το οποίο ήθελες χρόνια να ασχοληθείς και ξεκίνα ένα σεμινάριο ή ένα course τώρα.

Σκορπιός

Ίσως σου επιστραφούν χρήματα που είχες δανείσει σε φίλο ή σε κάποιο μέλος της οικογένειας. Μπορεί αυτή η επιστροφή να δείξει και ένα παραπάνω ενδιαφέρον. Μην κλείνεις τα μάτια σου σε διαφορετικές προσφορές – μπορεί να μην σου δώσουν τα χρήματα στο χέρι, αλλά να αποπληρώσουν έναν λογαριασμό σου.

Τοξότης

Αν και νιώθεις έτοιμη να δεσμευτείς σε μία σχέση, αντιλαμβάνεσαι ότι αυτό απαιτεί μεγάλη αφοσίωση και είναι δύσκολο. Ίσως δεν νιώθεις ακόμη έτοιμη για μια τέτοια δέσμευση. Μείωσε ταχύτητα στις αποφάσεις και τις αλλαγές πριν προχωρήσεις δυναμικά μπροστά.

Αιγόκερως

Είσαι εξαντλημένη! Δουλεύεις πάρα πολύ και δεν αφήνεις τον εαυτό σου να φροντίσει τις ανάγκες του. Βοήθησε μόνο εκείνους που εκτιμούν τη γενναιοδωρία σου και βάλε όλα τα άλλα σε αναμονή για την ώρα.

Υδροχόος

Έρχεται μια στιγμή στην πορεία του ανάδρομου Ερμή που οι πρώην κάνουν την επανεμφάνισή τους. Αυτή τη φορά αυτή που επιστρέφει είσαι εσύ. Μη διστάσεις να επικοινωνήσεις με άτομα που έχετε χάσει επαφές, απλώς προσπάθησε να μην αναλωθείς σε παράπονα και γκρίνια για παλιές και άσχημες στιγμές.

Ιχθύες

Αρχίζεις να αμφιβάλλεις για τις αξίες και τα πιστεύω σου. Ήρθε ο καιρός να αναθεωρήσεις και να αγκαλιάσεις ένα νέο σύστημα αξιών το οποίο θα αντιπροσωπεύει τις σκέψεις και τον τρόπο ζωής σου.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Ταραχή στα ζώδια : Σε δύσκολη θέση στα προσωπικά τους Ταύροι, Καρκίνοι και…

Την ημέρα της εθνικής μας εορτής, την 25η Μαρτίου 2024, σχηματίστηκε η Σεληνιακή έκλειψη – Πανσέληνος στον άξονα Ζυγού-Κριού, με τη Σελήνη στον Ζυγό...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 26 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Η Σελήνη στο Ζυγό, σήμερα Κριέ μου, κι εσύ στρέφεις την προσοχή στους άλλους, παίρνοντας ως ‘αντίτιμο’ την προσοχή που έχεις ανάγκη....

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 24 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Κριέ μου, Σελήνη στην Παρθένο σε αντίθεση με Ποσειδώνα έχουμε σήμερα Κυριακή, άρα η ψυχολογία σου δεν μας τα λέει και πολύ...

Τα 5 πιο άπιστα ζώδια – Πώς και γιατί απατά το καθένα

Σας έχει αρέσει η πολυπλοκότητα της αστρολογίας και ο πιθανός αντίκτυπός της στις σχέσεις; Αν ναι, πιθανότατα έχετε αναρωτηθεί ποια ζώδια είναι πιο επιρρεπή...

Οι ροζ στιγμές της Μπιάνκα με τον Kanye West σόκαραν και τον πατέρα της...

Η Μπιάνκα Σενσόρι και ο Kanye West είναι ένα από τα πιο αμφιλεγόμενα ζευγάρια της σόουμπιζ και οι εμφανίσεις τους, δημόσιες και μη, προκαλούν...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 23 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις ΚΡΙΟΣ Αγαπητέ Κριέ, σήμερα Σάββατο, η πρόβλεψή σου αναδεικνύει μια ημέρα γεμάτη συναισθηματική και δημιουργική σκέψη και δράση. Η Σελήνη σε...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 22 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Παρασκευή, Κριέ μου, με σύνοδο Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Κρόνο στο ζώδιο των Ιχθύων, οπότε κι εσύ αντιμετωπίζεις πιο σοβαρά και...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Τα ζώδια που δεν ταιριάζουν με τίποτα μεταξύ τους

Δεν είναι λίγες οι φορές που στο άκουσμα ενός πιθανού συνδυασμού ζωδίων ακούγεται από...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 3 Φεβρουαρίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας ενθαρρύνει πραγματικά να μην κάνετε τίποτα παρακινδυνευμένο...

Ζώδια: Αυτές είναι οι ημερομηνίες SOS του 2024 για όλα τα ζώδια

 Ποιες είναι οι προκλητικές στιγμές του 2024 για το ζώδιο σου;  Ποιες είναι οι...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 10 Ιανουαρίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Κριέ μου, σήμερα είναι η μέρα σου, μιας και το εξάγωνο μεταξύ...