Πέμπτη, 29 Σεπτεμβρίου, 2022
25.7 C
Athens

“Ανάσταση” Οικονομική και συναισθηματική “ανάσα” για Κριούς, Ταύρους, Σκορπιούς και…

Επιτέλους “Ανάσταση” από τη Λίτσα Πατέρα με την έμπεριρη αστρολόγο να δίνει “ανάσα” για σχεδόν όλα τα ζώδια τόσο στον οικονομικό όσο και στον συναισθηματικό τομέα της ζωής τους.

ΚΡΙΟΣ

Κριέ, σου δίνεται η ευκαιρία να ισορροπήσεις τις διαπροσωπικές σχέσεις καθώς δείχνεις διάθεση να πάρεις πρωτοβουλίες για να ξεπεραστούν πιθανά προβλήματα. Είναι σημαντικό να μην εγκλωβιστείς στον υποκειμενισμό που δεν θα σε βοηθήσει να δείξεις διαλλακτικότητα, κάτι που θα βάλει εμπόδια στις οποίες εξελίξεις.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Η διάθεση να εγκλωβίζεσαι σε ότι σου προκαλεί ασφάλεια δεν βοηθά να διαχειριστείς με αντικειμενικό τρόπο οικονομικά ζητήματα που σε απασχολούν. Φρόντισε να δείξεις διαλλακτικότητα καθώς αυτό θα βοηθήσει στο να βρεις ιδανικές λύσεις που θα καλύπτουν τόσο εσένα όσο και τα πρόσωπα που συναλλάσσεσαι.

Η σταθερότητα που αποπνέει η σχέση σου σε βοηθά να εκφράσεις τα συναισθήματά σου και να δημιουργήσεις ασφαλές περιβάλλον για τον άνθρωπο που έχεις δίπλα σου. Ο αδέσμευτος έχεις την ευκαιρία να έρθεις σε επαφή με πρόσωπο που δημιουργεί προϋποθέσεις για μακροχρόνια παρουσία στη ζωή σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε, η μερα σε καλεί να δείξεις όλη σου την προσοχή στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Οφείλεις να ξεφύγεις από παρωπίδες και εγωκεντρισμό που δεν επιτρέπουν να λειτουργήσεις με αντικειμενικά κριτήρια. Δείξε καλή διάθεση και κατανόηση και δεν θα χάσεις.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Σε απασχολούν έντονα τα οικονομικά σου όμως είναι πολύ πιθανό να μην κάνεις προσεκτική διαχείριση και αυτό να έχει κόστος στον προϋπολογισμό σου. Νέες ευκαιρίες για συνεργασίες μπορεί να σου δοθούν που καλείσαι να τις αξιοποιήσεις μακριά από την διάθεση να επιβάλλεις τις δικές σου ιδέες.

Η τάση του να επιμένεις με δυναμισμό στις απόψεις σου μπορεί να ενοχλήσει τον άνθρωπο που έχεις δίπλα σου και να προκαλέσει προστριβές στην αγάπη. Αν είσαι αδέσμευτος/η έχεις την ευκαιρία να πραγματοποιήσεις σημαντική νέα γνωριμία, μην επιτρέψεις στον υποκειμενισμό και την εύκολη διάθεση για παρεξηγήσεις να επικρατήσουν δημιουργώντας εντάσεις.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δίδυμε, η μερα στρέφει το ενδιαφέρον σου σε καθημερινά ζητήματα που μπορεί να σε αγχώνουν και θέλεις να κλείσεις. Ο έντονος συναισθηματισμός μπορεί να οδηγήσει σε ψευδαισθήσεις και ξεσπάσματα που θα έχουν κόστος στο περιβάλλον που κινείσαι.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Η ένταση στον εργασιακό χώρο είναι αρκετή καθώς προσπαθείς να κλείσεις υποθέσεις και αγγαρείες που έχεις αναλάβει ενώ επικρατεί θολή εικόνα για το πώς πρέπει να κινηθείς. Φρόντισε να ξεφύγεις από μη ρεαλιστικά πλάνα που δεν σε βοηθούν στα βήματά σου και μπορεί να οδηγήσουν σε συγκρούσεις με τους συναδέλφους σου.

Έχεις την ευκαιρία να περάσεις όμορφα με το ταίρι σου απολαμβάνοντας τις στιγμές μαζί του, καλά θα κάνεις να μην έχεις υπερβολικές απαιτήσεις στις οποίες δεν μπορεί να ανταποκριθεί. Αν είσαι αδέσμευτος/η οφείλεις να είσαι προσεκτικός σε πιθανή νέα γνωριμία που μπορεί να φαίνεται ιδανική, όμως αργότερα πιθανά να ανακαλύψεις ότι δεν είναι το απόλυτο ταίρι για εσένα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, η καθημερινότητα μπορεί να είναι φορτική καθώς οι απαιτήσεις είναι πολλές. Έχεις όμως την δυνατότητα να ανταποκριθείς με ευκολία σε ότι προκύψει καθώς δείχνεις αποφασιστικότητα. Αυτό σε βοηθά να ξεφύγεις από το άγχος και την ένταση που θα επηρέαζε τις σχέσεις με τα πρόσωπα που συναναστρέφεσαι.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Η προσφορά και η εργατικότητά σου δεν αμφισβητούνται καθώς δείχνεις καθημερινά τι μπορείς να προσφέρεις στο εργασιακό περιβάλλον. Αυτό δεν αποκλείεται να οδηγήσει σε συζητήσεις για την βελτίωση των οικονομικών σου απολαβών, κάτι που θα σε καθησυχάσει.

Βρίσκεις τρόπους να τακτοποιήσεις θέματα ρουτίνας που επηρεάζουν τη σχέση σου και αυτό σε βοηθά να αποβάλεις το άγχος και να απολαύσεις όμορφες στιγμές με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτός/η νέο πρόσωπο μπορεί να έρθει στη ζωή σου μέσα από το εργασιακό περιβάλλον που θα σου χαρίσει ασφάλεια.

ΛΕΩΝ

Λέοντα, η μερα στρέφει το ενδιαφέρον σου στην οικογενειακή στέγη καθώς είναι πιθανόν να υπάρξουν ζητήματα στην οικογένειά που οφείλεις να αντιμετωπίσεις. Να θυμάσαι ότι το να είσαι απόλυτος και άκρως υποκειμενικός δεν θα βοηθήσει στην οποία εξέλιξη.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Η ένταση που επικρατεί στο επαγγελματικό περιβάλλον οδηγεί στο να γίνεις σκληρός και αμετακίνητος στις απόψεις σου, ενοχλώντας τους ανωτέρους σου. Πολλές ιδέες μπορεί να φαίνονται ιδανικές για τους στόχους σου όμως θα πρέπει να είναι ρεαλιστικές, διαφορετικά θα εμπλακείς σε καταστάσεις που δεν οδηγούν πουθενά.

Οφείλεις να αφήσεις μακριά από τη σχέση σου πιθανά προβλήματα που μπορεί να αντιμετωπίζεις καθώς δεν αποκλείεται να ξεσπάσεις στο ταίρι σου επηρεάζοντας αρνητικά την ατμόσφαιρα που υπάρχει. Αν είσαι αδέσμευτος/η έχεις τη δυνατότητα να γνωρίσεις νέο πρόσωπο μέσα από το φιλικό περιβάλλον, προσοχή καθώς τα φαινόμενα απατούν και μπορεί να οδηγήσουν στην απογοήτευση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, η μερα φέρνει στο προσκήνιο ζητήματα που μπορεί να σε προβληματίζουν στο κοντινό σου περιβάλλον. Οι διαφωνίες θα είναι έντονες αν αφεθείς στον υποκειμενισμό και στο να διεκδικείς με φανατισμό το δίκαιο των απόψεών σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Η ανάγκη να προβληθείς σε επαγγελματικό επίπεδο μπορεί να οδηγήσει σε συμπεριφορές που δεν σου ταιριάζουν ή στο να θέσεις στόχους που είναι ανέφικτοι. Φρόντισε να λειτουργείς ρεαλιστικά και μην επιτρέπεις σε πρόσωπα που έρχονται δίπλα σου να σε επηρεάζουν κατευθύνοντας σε λανθασμένα.

Μπορείς να επικοινωνήσεις με ευκολία με το ταίρι σου λύνοντας πιθανά προβλήματα που επηρεάζουν τη σχέση, βασική προϋπόθεση είναι να αφήσεις εκτός τη νευρικότητα και το έλλειμμα αντικειμενικότητας που θα ενοχλήσει. Αν είσαι αδέσμευτος/η είναι πιθανόν να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα μέσα από το κοντινό περιβάλλον που θα κεντρίσουν την προσοχή, προσοχή στην ένταση που θα προκαλέσει αναταραχές.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ, η μέρα σε οδηγεί στο να αντιμετωπίσεις την οικονομική σου κατάσταση και να κλείσεις θέματα που μπορεί να επηρεάζουν τον προϋπολογισμό σου. Η έντονη καχυποψία δημιουργεί έλλειμμα αυτοεκτίμησης και αυτό επηρεάζει σημαντικά την κρίση σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οικονομικές υποθέσεις σε προβληματίζουν και καλείσαι να βρεις λύσεις μακριά από την ένταση, την καχυποψία και πιθανές λογομαχίες που μπορεί να έχουν κόστος. Φρόντισε να εξαντλήσεις την κατανόηση και την διπλωματική σου ευχέρεια καθώς αυτό θα σε βοηθήσει να πετύχεις τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Μην χάσεις την ευκαιρία να περάσεις όμορφες στιγμές με το ταίρι σου καθώς η χαρά και η διασκέδαση κυριαρχούν, καλά θα κάνεις όμως να αποφύγεις δεσμεύσεις και υποσχέσεις τις οποίες δεν μπορείς να τηρήσεις. Αν είσαι αδέσμευτος/η έχεις την ευκαιρία να γνωρίσεις νέο πρόσωπο που θα σε γεμίσει χαρά, κράτησε μικρό καλάθι όμως σε μεγάλα λόγια που μπορεί να σε εντυπωσιάσουν όμως πιθανότατα να μην είναι αληθινά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ, στρέφεις την προσοχή σου στις υλικές και συναισθηματικές σου ανάγκες καθώς είναι σημαντικό για εσένα να βρίσκεσαι σε σταθερή βάση και να ξέρεις με βεβαιότητα πως κινείσαι. Σε αυτό θα σε βοηθήσουν τα πρόσωπα της οικογένειάς σου που φροντίζουν να σε επιβεβαιώσουν.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Μην χάσεις την ευκαιρία να κλείσεις οικονομικά ζητήματα και λογαριασμούς που σε απασχολούν καθώς μπορείς να έχεις ιδανικά αποτελέσματα. Η εργασιακή σταθερότητα σε απασχολεί, όμως πατάς γερά στα πόδια σου και δεν μπορεί να σε φοβίσει τίποτα καθώς θα βρεις τις απαραίτητες λύσεις.

Απολαμβάνεις τον αισθησιασμό στη σχέση σου και αυτό δημιουργεί μία γερή βάση για εσένα και το ταίρι σου. Οι φόβοι και οι ανησυχίες μπορούν να μείνουν στην άκρη. Αν είσαι αδέσμευτός/η είναι πιθανό να συναντηθείς με πρόσωπο που θα σου δώσει τα εχέγγυα για κάτι βέβαιο στην ζωή σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη, φρόντισε να αποφύγεις τις αντιπαραθέσεις με πρόσωπα που περνάς όμορφα καθώς θέλοντας να επιβάλλεις τις δικές σου απόψεις μπορεί να γίνεις ιδιαίτερα πιεστικός. Αυτό θα είναι αρκετό για να αντιδράσουν με απότομο τρόπο και να οδηγηθούν τα πράγματα στα άκρα.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Ο έντονος εγωισμός και η ανάγκη επιβολής κυριαρχεί και μπορεί να επηρεάσει αρνητικά τις σχέσεις με τα πρόσωπα στο επαγγελματικό περιβάλλον. Φρόντισε να αποφύγεις τις οποίες αντιδικίες που θα σε φέρουν σε δύσκολη θέση λόγω παράλογων ανασφαλειών που εκδηλώνεις.

Έχεις την ευκαιρία να περάσεις όμορφα με το ταίρι σου αλλά δεν αποκλείεται να δυναμιτίσεις την υπέροχη ατμόσφαιρα λόγω της αναστάτωσης και των φόβων που έχεις. Αν είσαι αδέσμευτος/η, η διαχείριση θα παίξει σημαντικό ρόλο στην πορεία της.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε, η συναισθηματική φόρτιση είναι μεγάλη και οι αναμνήσεις σε ταλαιπωρούν. Βρίσκεις όμως την δύναμη να ξεπεράσεις ότι σε έχει προβληματίσει μέχρι στιγμής, καθώς βρίσκεις την αυτοπεποίθησή σου. Αυτό θα είναι το κλειδί για να περάσεις όμορφα με τα πρόσωπα γύρω σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Θέματα που εκκρεμούν έρχονται στην επιφάνεια και σε απασχολούν έντονα. Μην χάσεις την ψυχραιμία σου και δείξε αποφασιστικότητα. Είναι βέβαιο ότι θα σε βοηθήσει να αντιμετωπίσεις με απόλυτο ρεαλισμό την όποια κατάσταση και να δώσεις λύσεις με άμεσο και απόλυτο τρόπο.

Παρ’ όλες τις ψυχολογικές μεταβολές έχεις την ευκαιρία να νιώσεις ζεστασιά και σταθερότητα με το ταίρι σου, καθώς φροντίζει να καθησυχάσει τους φόβους σου. Αν είσαι αδέσμευτός/η μπορεί να επικοινωνήσει μαζί του πρόσωπο από το παρελθόν, καθοριστικές συζητήσεις ξεκαθαρίζουν το τοπίο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε, η μερα επικεντρώνει το ενδιαφέρον σου κυρίως σε ότι αφορά την κοινωνική καταξίωση και την εικόνα που έχεις δημιουργήσει στο ευρύτερο κοινωνικό περιβάλλον. Προσπάθησε να μην κατευθύνεις χειριστικά πρόσωπα που μπορούν να σε βοηθήσουν καθώς αυτό θα εγείρει κόντρες.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι αντιπαραθέσεις σε επαγγελματικό επίπεδο μπορεί να επηρεάσουν τις προσωπικές σου επιδιώξεις καθώς είναι εύκολο να μπεις σε κόντρες λόγω της ανάγκης ελέγχου και χειρισμού που εκδηλώνεις. Η συμπεριφορά σου δεν θα γίνει ανεκτή και μπορεί να έχει σημαντικές επιπτώσεις στην καριέρα σου.

Μοναδικές στιγμές πάθους μπορείς να περάσεις με το ταίρι σου που θα δημιουργήσουν ένα παραμυθένιο σκηνικό στη σχέση. Οι υπερβολικές προσδοκίες όμως πρέπει να αποφευχθούν για να μην υπάρξει απογοήτευση. Αν είσαι αδέσμευτος/η μπορεί να γνωρίσεις ένα νέο πρόσωπο που θα σε γεμίσει χαρά και θα προκαλέσει έντονο καρδιοχτύπι, φρόντισε όμως να δώσεις χρόνο για να δεις πραγματικά τι θέλει από εσένα.

ΙΧΘΥΣ

Ιχθύ, η καλή διάθεση που έχεις μπορεί να σε βγάλει από αρνητικές σκέψεις και συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα που σου δημιουργούν νευρικότητα. Μην επιτρέψεις στην ένταση να κυριαρχήσει και να επηρεάσει σημαντικές σχέσεις της ζωής σου. Αυτό θα προκαλέσει απογοήτευση στους γύρω σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Εμπορικές συμφωνίες που πιθανά σου κεντρίζουν την προσοχή δεν εξελίσσονται με τον τρόπο που θα ήθελες καθώς ζητήματα του παρελθόντος κάνουν την εμφάνισή τους και δεν αποκλείεται να γίνουν εμπόδιο ως προς τις κινήσεις που θέλεις να πραγματοποιήσεις. Η ώριμη σκέψη και η ρεαλιστική δράση θα σε βγάλει από την ένταση.

Η επικοινωνία θα παίξει καθοριστικό ρόλο στο να υπάρξει αρμονία στη σχέση, μείνε μακριά από αδιαλλαξία και σκληρότητα που θα οδηγήσουν σε κόντρες. Ο αδέσμευτος έχεις τη δυνατότητα να επικοινωνήσεις με πρόσωπο που γεννά μοναδικά συναισθήματα, προσοχή σε απότομες συμπεριφορές που θα επηρεάσουν αρνητικά τις εξελίξεις.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Οικονομική κρίση : Κοντά στην «ταφόπλακα» Ταύροι, Υδροχόοι και άλλο ένα ζώδιο

Η Λίτσα Πατέρα μας προειδοποιεί για τα νέα δεδομένα, που ισχύουν για τα ζώδια, ιδίως στα οικονομικά τους και όχι μόνο, καθώς σε αρκετά...

Σε… ερωτική εγρήγορση : Κίνδυνος απογοήτευσης για Ζυγούς, Σκορπιούς και άλλο ένα ζώδιο

Μεγάλη προσοχή παρά τις απλόχερες προσφορές του έρωτα ΚΡΙΟΣ Αυτό το διάστημα είναι σίγουρο ότι σας περιμένουν πολλές εξελίξεις, έντονη κινητικότητα και δράση στον τομέα των...

«Ανεμοστρόβιλος» Αναστάτωση για Δίδυμους, Λέοντες και…

Ήλιος αντίθεση με Δία. Ένταση σε συναισθήματα. Ήλιος σε όψη με Ουρανό. Απροσδόκητα περιστατικά. Αφροδίτη σε τρίγωνο με Πλούτωνα. Το πεπρωμένο επεμβαίνει συναισθηματικά με...

Η Αφροδίτη «τσακώνεται» με τον ανάδρομο Ποσειδώνα: Αστρολογική βόμβα για τα 12 ζώδια!

Διαβάστε αναλυτικά τις αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα, Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου. ΚΡΙΟΣ Αγαπητέ Κριέ, την σημερινή ημέρα, προσγειώνεσαι και σοβαρεύεσαι! Δεν συγκινείσαι πλέον από περιπέτειες και εφήμερες...

«Αναταραχή» για Κριούς, Ταύρους, Λέοντες και…

Περίεργες καταστάσεις αναμένεται να έρθουν για συγκεκριμένα ζώδια , με τις μέρες αυτές να χρειάζονται υπομονή και προσοχή, καθώς τα πράγματα θα ταλαιπωρήσουν κι...

Σταμάτης Κόκοτας: Τα νεότερα για την υγεία του

Συνεχίζει να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο ο Σταμάτης Κόκοτας. Ο αγαπημένος τραγουδιστής μεταφέρθηκε το Σάββατο στο Ασκληπιείο Βούλας ύστερα από μία έντονη αδιαθεσία που αισθάνθηκε. Ο...

Σε γαμήλιο γλέντι στην Πάτρα – Πεθερά έπιασε τη νύφη στην τουαλέτα με τον...

Ο κακός χαμός έγινε σε γάμο στην Πάτρα όταν η πεθερά έπιασε τη νύφη της στις τουαλέτες μαγαζιού εστίασης, με την παράλληλη σχέση που...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,220ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Τεράστια διλήμματα για Ταύρους, Παρθένους και άλλα 3 ζώδια

Η Λίτσα Πατέρα φαίνεται πως φέρνει… το διχασμό για τα ζώδια, τονίζοντας πως αρκετά...

Οικονομική κρίση : Κοντά στην «ταφόπλακα» Ταύροι, Υδροχόοι και άλλο ένα ζώδιο

Η Λίτσα Πατέρα μας προειδοποιεί για τα νέα δεδομένα, που ισχύουν για τα ζώδια,...

Σε… ερωτική εγρήγορση : Κίνδυνος απογοήτευσης για Ζυγούς, Σκορπιούς και άλλο ένα ζώδιο

Μεγάλη προσοχή παρά τις απλόχερες προσφορές του έρωτα ΚΡΙΟΣ Αυτό το διάστημα είναι σίγουρο ότι σας...

«Ανεμοστρόβιλος» Αναστάτωση για Δίδυμους, Λέοντες και…

Ήλιος αντίθεση με Δία. Ένταση σε συναισθήματα. Ήλιος σε όψη με Ουρανό. Απροσδόκητα περιστατικά....