Ανατροπή βόμβα: Με κόσμο οι αγώνες της ελληνικής Super League

19

Σε μία από τις προηγούμενες συνεδριάσεις της Super League, ο Ηλίας Πουρσανίδης είχε θέσει ως θέμα συζήτησης το να διεξάγονται τα παιχνίδια των Play Off και Play out της Super League με την παρουσία φιλάθλων που θα ισούται με το 20% της χωρητικότητας των γηπέδων των ομάδων. Μια πρόταση που ο ίδιος επανέφερε στο Δ.Σ. της Πέμπτης, με αποτέλεσμα να συζητηθεί σε πιο σοβαρή βάση.

Ολες οι ομάδες αναφέρθηκαν στο θέμα και σημείωσαν ότι εφόσον αυτό μπορεί να συμβεί, θα είναι ιδανικό. Μάλιστα, επί του θέματος τοποθετήθηκε και ο εκπρόσωπος του Ολυμπιακού, Τάκης Αγραφιώτης, ο οποίος επεσήμανε με νόημα πως: «Πρέπει όλοι να δείξουμε ότι κάνουμε σωστή επανεκκίνηση του πρωταθλήματος, με παρουσία θεατών, έχοντας επιπρόσθετη ασφάλεια των φιλάθλων».

Διαβάστε επίσης:  O Παναθηναϊκός, σταμάτησε στο 0-0 τον Ολυμπιακό

Η πρόταση έγινε αποδεκτή με τη θετική ψήφο όλων των ομάδων και πλέον περνάει στην επόμενη φάση.

Η Λίγκα θα τη σχηματοποιήσει και θα την καταθέσει στην Κυβέρνηση, ώστε να αποφασιστεί εάν θα γίνει αποδεκτή. Πάντως αυτό που γνωρίζουν και οι ίδιες οι ομάδες και συζήτησαν στην τηλεδιάσκεψη, είναι ότι η Κυβέρνηση και η υγειονομική επιτροπή δύσκολα θα κάνουν αποδεκτή την εισήγηση της Λίγκας.