Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
18 C
Athens

Ανδραβίδα: Νέα μαρτυρία για τον δράστη της τετραπλής δολοφονίας – “Έβγαλε καραμπίνα και σκότωσε τον κόκορα… γιατί τον ενοχλούσε”

Σοκ και οργή έχει προκαλέσει η τετραπλή δολοφονία στην Ανδραβίδα. Ο δράστης του στυγερού εγκλήματος φέρεται να ομολόγησε την πράξη του στους αστυνομικούς, που τον συνέλαβαν στην Πάτρα, το βράδυ της Παρασκευής.

Πρόκειται για τον ιδιοκτήτη του σπιτιού, στο οποίο διέμενε η άτυχη οικογένεια. Δεν δίστασε να εισβάλει στο σπίτι τους την ώρα που αναπαύονταν, να πυροβολήσει στο κεφάλι το ζευγάρι και να προκαλέσει ασφυκτικό θάνατο στα δύο μικρά αγγελούδια, ηλικίας ενός και δύο ετών.

Το σπίτι πίσω από την εκκλησία στην Ανδραβίδα σφραγίστηκε. Όμως στην μεγάλη αποθήκη στο πίσω μέρος του σπιτιού, έμειναν κάτι χαραμάδες. Όποιος κοιτάξει μέσα απ’ αυτές, βλέπει το σκηνικό του “κακού”. Ένα τρέιλερ, σταγόνες αίμα, ο τόπος μαρτυρίου για ένα ζευγάρι και τα δύο μωρά τους. Εκεί όπου ο αδίστακτος φονιάς επιχείρησε να τους βάλει πάνω σε ένα τρέιλερ και να τους μεταφέρει σε άλλο σημείο, πιθανόν για να τους θάψει.

Σύμφωνα με το flamis.gr, ο Δ.Β., είναι πατέρας δύο παιδιών. Ο γιος του ένστολος, η κόρη του φοιτήτρια στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου. Μένουν και τα δύο με τις μητέρες τους. Δύο διαζύγια είχε ο συγκεκριμένος άνδρας κι έμενε μόνος του σε μία βίλα στην Ανδραβίδα. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, στο παρελθόν ασχολείτο με τα “φρουτάκια” και είχε… γερό κομπόδεμα από τον τζόγο. Το σπίτι του, πάνω από 500 τετραγωνικά μέτρα, με περίφραξη, τοιχίο και κάμερες περιμετρικά. Για να βλέπει ποιος μπαίνει και ποιος βγαίνει.

Ο δράστης του εγκλήματος, φαίνεται ότι από μικρός είχε επιδοθεί στη χρήση όπλων. Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα, σε ηλικία 15 ετών πυροβόλησε πισώπλατα -ευτυχώς στο πόδι- έναν συμμαθητή του. Ο άνδρας φέρεται να έχει ακόμη 93 σκάγια στο πόδι. Είχε εμπλακεί και σε θανατηφόρο τροχαίο, με θύμα έναν δικυκλιστή. “Μια μέρα μου φώναξε γιατί τον ενοχλούσε ο κόκορας που είχα στην αυλή μου. Πριν προλάβω καν να του πω ότι… θα το φρόντιζα, βγήκε έξω με την καραμπίνα. Τον σημάδεψε και τον σκότωσε” λέει γείτονάς του.

Φαίνεται ότι ο Δ.Β. δεν ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στην Ανδραβίδα. Αλλά κανείς δεν τολμούσε να μιλήσει. Ο φόβος κυριαρχούσε. Τελευταία ασχολείτο με αγροτικές δουλειές, ενώ έπαιρνε και κάποια ενοίκια. Ένα απ’ αυτά ήταν του ζευγαριού. Τους είχε νοικιάσει το ισόγειο του πατρικού του. Στον πρώτο όροφο διαμένει ακόμη η υπερήλικη μάνα του. Έχει και μία αδελφή, η οποία δεν ζει στην Ανδραβίδα.

“Μα τα παιδάκια; Πως το έκανε”;

Μέχρι στιγμής παραμένει άγνωστο το πότε θα γίνουν οι κηδείες της 37χρονης, του 32χρονου συζύγου της και των δύο παιδιών τους. Οι σοροί παραμένουν στο νεκροτομείο του Νοσοκομείου Ρίου. Η άτυχη γυναίκα από τη Ρουμανία είχε τέσσερα αδέλφια, αλλά κανένα δεν ζει στην περιοχή. Ο σύζυγός της καταγόταν από την Αλβανία.

“Μιλάμε για τέσσερις ανθρωποκτονίες, για ένα έγκλημα που δεν έχει υπάρξει όμοιο του στα εγκληματολογικά χρονικά. Δεν εστιάζω μόνο στον στυγερό τρόπο αφαίρεσης της ζωή των μικρών παιδιών, αλλά και στο ότι φαίνεται πως ο δράστης πέρα από το γεγονός ότι είχε σχεδιάσει τις εγκληματικές του πράξεις, σχεδίασε και τον τρόπο με τον οποίον θα αποφύγει τις έννομες συνέπειες των πράξεών του, καθώς μέχρι και αυτή τη στιγμή που μιλάμε παραμένει ασύλληπτος¨”, δήλωσε η γνωστή ποινικολόγος Γιάννα Παναγοπούλου που εκπροσωπεί πλέον την οικογένεια των θυμάτων.

Στην Ανδραβίδα μία φράση ακούς από το βράδυ της Τετάρτης: “Μα τα παιδάκια; Πως το έκανε;”.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Χαμός σε καφενείο στην Σπάρτη: 43χρονος έπιασε από τον λαιμό την εν διαστάσει σύζυγό...

Σκηνές βίας και αγριότητας σε καφενείο – ουζερί στην Σπάρτη. Ένας 43χρονος μπήκε στο κατάστημα όπου βρισκόταν η εν διαστάσει σύζυγός του μαζί με...
Σπύρος Λούης, έκοψε νήμα, πρώτους Ολυμπιακούς Αγώνες,

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ 29 Μαρτίου ο Σπύρος Λούης κόβει το νήμα στο Μαραθώνιο

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ! Το 1896 Σπύρος Λούης κόβει το νήμα στο Μαραθώνιο των πρώτων σύγχρονων Ολυμπιακών Αγώνων, με χρόνο 2 ώρες, 58 λεπτά και 50 δευτερόλεπτα.
Ντροπή! Κατέβασαν 15χρονο από το ΚΤΕΛ επειδή του έλειπαν 10 λεπτά για το εισιτήριο

Πυροβολισμοί σε εστιατόριο εντός του ΚΤΕΛ Κηφισού – Ένας 35χρονος τραυματίστηκε

Περιστατικό με πυροβολισμούς σημειώθηκε εντός του ΚΤΕΛ Κηφισού, στην Αθήνα, όπως έγινε γνωστό προ ολίγου. Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για επεισόδιο μεταξύ αλλοδαπών, ενώ τραυματίστηκε...

Βενζινοπώλες Αττικής: Γιατί αυξάνεται η τιμή των καυσίμων – Τι να προσέχουν οι οδηγοί

Την άνοδο της τιμής των καυσίμων και την αποδυνάμωση του κλάδου στην Βόρεια Ελλάδα, εξηγεί η πρόεδρος βενζινοπωλών Αττικής, η Μαρία Ζάγκα. Ειδικότερα η Μαρία...

Χαϊδάρι Καιρός ήταν. Εγκαινιάστηκε η πεζογέφυρα στο Παλατάκι

«Η πεζογέφυρα που παραδίδεται προς χρήση στο Παλατάκι είναι ένα αναγκαίο έργο για την ασφαλή διέλευση των πεζών από τη Λεωφόρο Αθηνών», δήλωσε ο...

Θα γκρινιάξουν γονείς και μαθητές: Η αλλαγή που έρχεται στα σχολεία έπρεπε να είχε...

Η εγκύκλιος υπάρχει, τώρα αυστηροποιούνται οι ποινές μπας και εφαρμοστεί στην πράξη Υπάρχει κάτι το εγγενώς σημαντικό όταν μιλάμε για τα παιδιά που πάνε σήμερα...

Η φωτογραφία της ημέρας

Ψάχνοντας από κάπου τη δικαίωση... 28 Μαρτίου 2024

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Αγία Βαρβάρα: Συνέλαβαν και τη γυναίκα του δολοφόνου

Στην άσκηση ποινικής δίωξης για ανθρωποκτονία από πρόθεση, οπλοφορία και οπλοχρησία σε βάρος του...

Κορινθία: Επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. στα λαγούμια – Προσήχθη ο 47χρονος πατέρας – Έλειπαν η μάνα και τα ανήλικα παιδιά

Προσήχθη πριν από λίγα λεπτά ο 47χρονος άνδρας που ζει με την οικογένειά του...

Εισαγγελική παρέμβαση για την οικογένεια “παλαιοχριστιανών” στην Κόρινθο – Τι ψάχνει η Δικαιοσύνη

Την παρέμβαση της εισαγγελίας προκάλεσε η υπόθεση της οικογένειας «Παλαιοχριστιανών» στην Κόρινθο που ζει...

Τι είδους οικογένεια θέλουμε;

– Ζώντας στον κόσμο και στην εποχή μας, βλέποντας όσα συμβαίνουν σήμερα, διαπιστώνοντας την...