Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024
20.2 C
Athens

Angelina Jolie: Σήμερα το πρωί στη Μυτιλήνη;

Σήμερα το πρωί αναμένεται τελικά να πατήσει το πόδι της στην Μυτιλήνη…
η ηθοποιός Αντζελίνα Ζολί, που πέταξε με lear jet από τον Λίβανο για το ακριτικό νησί.

H Αντζελίνα Τζολί βρέθηκε στον Λίβανο όπου υπό βροχή άσκησε κριτική στη διεθνή κοινότητα για την κατάσταση που επικρατεί στο προσφυγικό.

«Είναι τραγικό και ντροπιαστικό που είμαστε μακριά από την λήξη του πολέμου και την επίτευξη ειρήνης.Δεν μπορούμε να βελτιώσουμε αυτή την πραγματικότητα δίνοντας μονομερείς απαντήσεις, ή απαντώντας σε συγκεκριμένες κρίσεις και όχι σε άλλες, ή βοηθώντας κάποιους πρόσφυγες ή όχι άλλους, και αποκλείοντας Αφγανούς μετανάστες ανάμεσα σε άλλους, ή ακόμα κάνοντας διακρίσεις σε πρόσφυγες ανάλογα με την θρησκεία τους», τόνισε.

«Δεν μπορούμε να διαχειριστούμε την κατάσταση παρέχοντας ανθρωπιστική βοήθεια αντί για διπλωματικές λύσεις», είπε η ηθοποιός που επισκέφθηκε τον προσφυγικό καταυλισμό του Σααντνάγιελ, περίπου 15 χιλιόμετρα από τα σύνορα με τη Συρία.

Η αλλαγή σχεδίων στο πρόγραμμα της διάσημης σταρ με την φιλανθρωπική ευαισθησία, αποφασίστηκε χτες αφού σύμφωνα με πληροφορίες, διαπιστώθηκε ότι αν έφτανε βράδυ στην Μυτιλήνη, δεν θα έβλεπε την ίδια εικόνα που θα αντίκριζε την ημέρα.

Έτσι σύμφωνα με τα τελευταία νέα, αποφασίστηκε να πετάξει νωρίς σήμερα το πρωί από την Βηρυτό με το ιδιωτικό της αεροσκάφος, ώστε να βρίσκεται στο νησί γύρω στις εννιά η ώρα.
Θα παραμείνει για περίπου τέσσερις με πέντε ώρες προκειμένου να επισκεφτεί σύμφωνα με τα όσα διέρρευσαν την Συκαμιά την Μόρια και το Καρά Τεπέ, προκειμένου να δει τις συνθήκες διαβίωσης στα προσωρινά κέντρα κράτησης.

Παρόλο που υπήρχε η σκέψη να εκφωνήσει μια σύντομη ομιλία σε μέλη ΜΚΟ που δουλεύουν εθελοντικά βοηθώντας τους μετανάστες, δεν είναι σίγουρο ότι κάτι τέτοιο θα γίνει τελικά.
Σύμφωνα μάλιστα με τα τελευταία νέα, η πρέσβειρα καλής θελήσεως της Ύπατης Αρμοστείας είναι πιθανόν να επισκεφθεί και την Ειδομένη, προκειμένου να διαπιστώσει ιδίοις όμασοι το δράμα των ανθρώπων που ζουν σε σκηνές μέσα στα λασπόνερα εδώ και ημέρες.

Είναι κάτι το οποίο δεν έχει επιβεβαιωθεί επίσημα, η πληροφορία όμως ότι μετά την αναχώρηση του αεροσκάφους από την Λέσβο, ο επόμενος προορισμός του θα είναι το αεροδρόμιο «Μακεδονία» στην Θεσσαλονίκη, ενέτεινε την φήμη ότι η διάσημη σταρ θέλει να επισκεφτεί και την Ειδομένη.

Μέχρι χτες το βράδυ η ηθοποιός βρισκόταν με την ιδιότητα της πρέσβειρας καλής θελήσεως στον Λίβανο, μια χώρα που έχει επισκεφτεί πολλές φορές, από τότε που ξεκίνησε την φιλανθρωπική της δράση, πριν δεκαπέντε χρόνια.

Την συνοδεύουν αξιωματούχοι του ΟΗΕ και αμερικάνικο τηλεοπτικό συνεργείο, που καταγράφει την άλλη πλευρά της κυρίας Pitt, η οποία δεν έχει καμία σχέση με τον glam κόσμο του Χόλιγουντ.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Rolling Stones, πρώτη συναυλία, Marquee Club,

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ 17 Απριλίου oι Rolling Stones στην Αθήνα

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ To 1967 oι Rolling Stones στην Αθήνα. Δίνουν συναυλία στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, η οποία έχει άδοξο τέλος.

Άγιοι Ανάργυροι: Σε “ειδικό δωμάτιο” των φυλακών Κορυδαλλού ο 39χρονος

Στις φυλακές Κορυδαλλού, προκειμένου να παραμείνει στην ψυχιατρική πτέρυγα των φυλακών, οδηγήθηκε τη Δευτέρα (15/4) ο δράστης της δολοφονίας της Κυριακής Γρίβα, την οποία...
Κορωνοϊός: 24 νέα κρούσματα το τελευταίο 24ωρο

Πασαλιμάνι: Κατέρρευσε κτίριο – 1 νεκρός και 3 τραυματίες

Τμήμα διώροφου κτιρίου, στο οποίο εκτελούνταν εργασίες ανακαίνισης, κατέρρευσε στην οδό Νεωρίων στο Πασαλιμάνι, λίγο πριν τις 10 το πρωί. Νωρίτερα, η Πυροσβεστική ανέφερε σε...

Η φωτογραφία της ημέρας

Όταν ο φακός δημιουργεί τέχνη... 16 Απριλίου 2024

Γιάννης Φέρτης: Σήμερα το τελευταίο «αντίο» στον σπουδαίο ηθοποιό 

«Την Τρίτη στις 12:00 το μεσημέρι από το πρώτο κοιμητήριο των Αθηνών θα γίνει η εξόδιος ακολουθία για τον αγαπημένο μας Γιάννη Φέρτη. Αντί στεφάνων η οικογένεια προτείνει να ενισχυθεί...

Έλον Μασκ: «Καταρρέει ο πληθυσμός της Ελλάδας» – Τι ανέφερε ο ιδιοκτήτης της Χ

– Σε ανάρτηση στην πλατφόρμα X προχώρησε ο ιδιοκτήτης της Space-X, της Tesla και πολλών άλλων εταιρειών Έλον Μασκ αναφορικά με την τραγική κατάσταση...

Σαν σήμερα 16 Απριλίου: Τα σημαντικότερα γεγονότα της ημέρας

Διαβάστε τα σημαντικότερα γεγονότα που έγιναν σαν σήμερα στην Ελλάδα και τον κόσμο. Γεγονότα 1821: Ο πλοίαρχος Νικόλαος Παπαδόπουλος Σκλάβος από την Κεφαλλονιά περισυλλέγει στη θαλάσσια περιοχή...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Σαν σήμερα 16 Απριλίου: Τα σημαντικότερα γεγονότα της ημέρας

Διαβάστε τα σημαντικότερα γεγονότα που έγιναν σαν σήμερα στην Ελλάδα και τον κόσμο. Γεγονότα 1821: Ο πλοίαρχος...

Σαν σήμερα 15 Απριλίου: Τα σημαντικότερα γεγονότα της ημέρας

Διαβάστε τα σημαντικότερα γεγονότα που έγιναν σαν σήμερα στην Ελλάδα και τον κόσμο. Γεγονότα 1825: Ο Μεχμέτ...

Σαν σήμερα 14 Απριλίου: Τα σημαντικότερα γεγονότα της ημέρας

Διαβάστε τα σημαντικότερα γεγονότα που έγιναν σαν σήμερα στην Ελλάδα και τον κόσμο. Γεγονότα 1528: Ο πρώτος...

Σαν σήμερα 13 Απριλίου: Τα σημαντικότερα γεγονότα της ημέρας

Διαβάστε τα σημαντικότερα γεγονότα που έγιναν σαν σήμερα στην Ελλάδα και τον κόσμο. Γεγονότα 1822: Οι πολιορκημένοι...