Άννα Παναγιωταρέα για το ατύχημά της: «Η ζωή μου, δώρο Θεού, είναι πάντα στο χέρι Του»

71
Άννα Παναγιωταρέα, ατύχημα, δώρο Θεού, ζωή,

Το ατύχημα που είχε προ ημερών στο Σύνταγμα και όλα όσα ακολούθησαν περιγράφει, σε ένα φορτισμένο συγκινησιακά κείμενό της, η δημοσιογράφος Άννα Παναγιωταρέα.

Ο τίτλος του είναι «Η καλοσύνη των ανθρώπων» και είναι η αφήγησή της για όσα συνέβησαν.

«Όλοι που οδηγούμε, μιλώντας στο τηλέφωνο, είμαστε επικίνδυνοι για την ασφάλεια των άλλων» γράφει για τον άνθρωπο που τη χτύπησε ενώ εξομολογείται πως ντρεπόταν που ήταν στη μέση του δρόμου ως θέαμα. «Να πω και ότι δεν έχω και αναγνωρισιμότητα;» προσθέτει.

Αναφέρεται στα «άγνωστα πρόσωπα» που έσπευσαν αν τη βοηθήσουν, που τη σκέπασαν ενώ κρύωνε και την καθησύχαζαν πως όλα θα πάνε καλά. «Αυτά τα πρόσωπα δεν θα τα ξεχάσω ποτέ. Χρωστώ στο καθένα από αυτά ευγνωμοσύνη για την ανθρωπιά και την καλοσύνη του» σημειώνει.

Διαβάστε επίσης:  Ο Τύπος του Σαββάτου 12/9

Επισημαίνει την ευγένεια των αστυνομικών, τους τραυματιοφορείς και το προσωπικό του «Ευαγγελισμού» που «έδιναν μάχη με χαμόγελο» και καταλήγει: «γύρισα σπίτι ευτυχής. Το καλύτερο δώρο που πήρα είναι η αγάπη, το χαμόγελο, το νοιάξιμο ο καλός λόγος, τόσων πολλών ανθρώπων, φίλων, γνωστών και άγνωστων. Η ζωή μου, δώρο Θεού, είναι πάντα στο χέρι Του».

Άννα Παναγιωταρέα, ατύχημα, δώρο Θεού, ζωή,