Άνοιξαν οι μπάρες στα διόδια μετά το κυκλοφοριακό κομφούζιο

59
Άνοιξαν οι μπάρες στα διόδια μετά το κυκλοφοριακό κομφούζιο

Μποτιλιάρισμα και μεγάλα προβλήματα στην κίνηση των οχημάτων σε εθνική Αθηνών- Λαμίας και Αθηνών- Κορίνθου καθώς και στην Αττική Οδό, αποτέλεσαν δοκιμασία για τους οδηγούς.

Συγκεκριμένα αυξημένη κίνηση και μεγάλο μποτιλιάρισμα σημειώθηκε για πολλές ώρες στα διόδια της Ελευσίνας στο ρεύμα προς Κόρινθο, με τα οχήματα να σχηματίζουν ουρές χιλιομέτρων, όπως και στις Αφίδνες.

Οι φωτογραφίες που δημοσίευσε το korinthostv.gr αποτύπωσαν τα κυκλοφοριακά προβλήματα που δημιουργήθηκαν ανήμερα των εθνικών εκλογών, ημέρα που οι Έλληνες ψηφοφόροι σπεύδουν να φτάσουν στον προορισμό τους για να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα.

Άνοιξαν οι μπάρες στα διόδια μετά το κυκλοφοριακό κομφούζιο

Το πρόβλημα σημειώθηκε γιατί παρόλο που σήμερα τα αυτοκίνητα περνάνε ελεύθερα από τα διόδια σε εθνικές οδούς αλλά και στην Αττική οδό, οι μπάρες δεν ήταν σηκωμένες αλλά άνοιγαν σε κάθε αυτοκίνητο, ώστε να καταγράφουν, με ένδειξη 1 cent, πόσοι έχουν περάσει από το σημείο.

Διαβάστε επίσης:  Σκηνικό "πολέμου" από την Τουρκία στο Αιγαίο: 92 υπερπτήσεις σε μόλις 44 ημέρες

Ομαλά η κίνηση των οχημάτων αυτή την ώρα

Ωστόσο αυτή την ώρα οι μπάρες είναι ανοιχτές και η κυκλοφορία διεξάγεται χωρίς προβλήματα. Υπενθυμίζεται πως χωρίς να καταβάλουν διόδια μπορούν να διέρχονται τα αυτοκίνητα μέχρι τις 8.00 το πρωί της Δευτέρας προκειμένου να διευκολυνθούν οι ετεροδημότες στις μετακινήσεις τους.