Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
19 C
Athens

Αντετοκούνμπο: “Έχω μάθει να ζω με τα ποσοστά μου στις βολές”

Οι Μπακς έκαναν το 1-0 στη σειρά με το Σικάγο (93-86) σε ένα δύσκολο ματς και έκαναν το πρώτο βήμα για την πρόκριση στα ημιτελικά της Ανατολής, με ηγέτη τους τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Μετά τη λήξη του αγώνα ο Αντετοκούνμπο που σκόραρε 27 πόντους και πήρε 16 ριμπάουντ, μίλησε για το κακό ποιοτικά παιχνίδι, την παρουσία του Μπρουκ Λόπεζ αλλά και τα φάουλ που χρεώθηκε. Παράλληλα έκανε αναφορά και στο ποσοστό του στις βολές (6/11) τονίζοντας πως είναι κάτι με το οποίο έχει μάθει να ζει.

Πιο συγκεκριμένα ο Αντετοκούνμπο είπε:

Για τα φάουλ στο τέταρτο δωδεκάλεπτο: “Θες να είσαι στο παρκέ και να βοηθάς την ομάδα σου αλλά στο τέλος της ημέρας έγινε. Ήμουν θυμωμένος αλλά η ομάδα μου τα κατάφερε.

Ήξερα ότι είμαι φορτωμένος με φάουλ αλλά ήμουν εκεί όταν με χρειάστηκε η ομάδα και ο προπονητής μου και έδωσα τον καλύτερό μου εαυτό”.

Για το ποσοστό του στις βολές: “Προσωπικά παίζω σκληρά και τις περισσότερες φορές παίρνω φάουλ. Έχω μάθει να ζω με τα ποσοστά μου στις βολές. Το 6/11 ήταν καλό ποσοστό.

Ποτέ δεν ήμουν καλός στις βολές, το ξέρετε. Προφανώς πρέπει να δουλέψω πάνω σε αυτό. Υπάρχουν καλά ματς στις βολές και κακά. Θέλω να διασκεδάζω τα παιχνίδια. Κανείς δεν πάει στις βολές για να τις χάσει. Προσπαθώ να είμαι ταπεινός και δεν βάζω τους στόχους μου πολύ ψηλά”.

Για την παρουσία του Μπρουκ Λόπεζ: “Ήταν εκπληκτικός στο τέταρτο δωδεκάλεπτο. Παίρνει επιθετικά ριμπάουντ, σουτάρει, μπαίνει στην ρακέτα, σουτάρει βολές.

Βοηθάει με πολλούς τρόπους σε άμυνα κι επίθεση. Ήταν εξαιρετικός. Έκανε σπουδαία εμφάνιση κι είναι μεγάλη υπόθεση για εμάς η παρουσία του, μας βοηθάει πολύ. Είναι μεγάλο κομμάτι του ποιοι είμαστε σαν ομάδα”.

Για την νίκη και το κακό ποιοτικά παιχνίδι: “Είναι απλά μία νίκη και αυτό κρατάμε. Φυσικά υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους το ματς δεν ήταν καλό.

Δεν ήταν μόνο για εμάς αλλά και για τις δύο ομάδες. Ίσως το ότι δεν παίξαμε για μερικές μέρες μας έβγαλε εκτός ρυθμού αλλά στο τέλος της ημέρας η νίκη είναι πάντα νίκη. Πήραμε τη νίκη θα δούμε τι κάναμε λάθος και ελπίζουμε να επιστρέψουμε πιο δυνατοί στο Game 2”.

Για τους μόλις 15 πόντους που δέχθηκαν στην τελευταία περίοδο: “Παίξαμε εκπληκτική άμυνα. Περιορίσαμε τα ατού τους. Το να περιορίζεις και να οδηγείς σε δύσκολα σουτ τους Λαβίν και ΝτεΡόζαν είναι τρομερό”.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Οι αθλητικές μεταδόσεις 19/4/24

Η μεγάλη μάχη της ομάδας Νέων του Ολυμπιακού κόντρα στην Ναντ για τα ημιτελικά του UEFA Youth League, ο αγώνας του Παναθηναϊκού με το...

Ιστορική πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά του Κόνφερενς Λιγκ

Πολύ μεγάλη πρόκριση στα ημιτελικά του Κόνφερενς Λιγκ πήρε ο Ολυμπιακός που επικράτησε με σκορ 2-3 της Φενέρμπαχτσε στα πέναλτι μέσα στην Τουρκία. Η τουρκική...

Ο ΠΑΟΚ αποκλείστηκε από την Ευρώπη μετά την ήττα

Την ήττα με σκορ 2-0 μέσα στην Τούμπα γνώρισε ο ΠΑΟΚ από τη Μπριζ με τη βελγική Μπριζ και αποκλείστηκε από τα προημιτελικά του...

Λήξη συναγερμού στην Εθνική Ελλάδας: Η UEFA ενημέρωσε επίσημα ότι δεν υπάρχει θετικό δείγμα...

Μεγάλα ερωτηματικά για το ποιος και γιατί διέρρευσε τις φήμες Σύμφωνα με πληροφορίες , η UEFA ενημέρωσε την ΕΠΟ πως δεν υπάρχει κανένα θετικό δείγμα...

Οι αθλητικές μεταδόσεις 18/4/24

Oι κρίσιμοι αγώνες ρεβάνς του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ για την προημιτελική φάση του Europa Conference League απέναντι στη Φενέρμπαχτσε και την Κλαμπ Μπριζ, ...

Οι αθλητικές μεταδόσεις 17/4/24

Οι αθλητικές μεταδόσεις της Τετάρτης – Τι θα δούμε στην τηλεόρασηΑναλυτικά όλες οι επιλογές… Oι αγώνες ρεβάνς στα ζευγάρια Μάντσεστερ Σίτι – Ρεάλ Μαδρίτης και...

Ολυμπιακοί Αγώνες-Παρίσι 2024: Η Ολυμπιακή Φλόγα ξεκινάει το ταξίδι της από την Αρχαία Ολυμπία

Η Ολυμπιακή Φλόγα ξεκινάει το ταξίδι της από την Αρχαία Ολυμπία, μετά από την Τελετή Αφής για τους 33ους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024, που θα...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Οριστικά εκτός Εθνικής ο Γιάννης Αντετοκούμπo

Μετά από τις εξετάσεις που έκανε στη Νέα Υόρκη, ο αστέρας των Μιλγουόκι Μπακς ...

AntetokounBros Academy: Κάνε το επόμενο άλμα

Κάνε το πρώτο βήμα, ετοιμάσου για το μεγάλο άλμα: Γίνε τώρα μέλος της Ακαδημίας...

Αντετοκούνμπο: Πρώτος στη λίστα των κορυφαίων ψηλών του ΝΒΑ

Μια τριάδα μη Αμερικανών σούπερ σταρ, καθοδηγούμενη από τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, ξεχωρίζει στη λίστα...

Αντετοκούνμπο: “Θα γύριζα στα Σεπόλια να πουλάω CD για να έχω τον πατέρα μου”

Μιλώντας στην Cosmote TV, o Γιάννης Αντετοκούνμπο, συγκίνησε τους πάντες όταν η κουβέντα πήγε...