Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
17.2 C
Athens

Αντιπολίτευση ΑΠΕΛΠΙΣΙΑΣ και ΒΟΥΡΚΟΥ, από τον πολιτικά νεκρό Τσίπρα (φωτό)

Είναι βέβαιον πως στην περίπτωση του πεθαμένου πολιτικά Τσίπρα ταιριάζει η γνωστή ρήση, το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη.

Εμείς ψυχίατροι ΔΕΝ είμαστε, αν και η «αντιπολίτευση» που ασκεί ο Τσίπρας μάλλον περισσότερο με την βοήθεια της ψυχιατρικής (και όχι πολιτικά) μπορεί να ερμηνευθεί. Αφού κατά βάθος ακόμη δεν μπορεί να χωνέψει, πως διασύρθηκε στην κάλπη – και θα ξαναχάσει – από τον Κυριάκο.

Τι εννοούμε; Δεν είναι δυνατόν την περίοδο που η Κυβέρνηση, λόγω της μεγάλης πίεσης που δέχεται πλέον για το θέμα της πανδημίας αλλά και τις επιπτώσεις στην οικονομία, ο Τσίπρας να υποδύεται τον… αρχισυντάκτη της Espresso του φίλου του, του Φιλιππάκη.

Δεν είναι δυνατόν την ώρα που οι αντοχές της κοινωνίας έχουν χτυπήσει «κόκκινο» ο Τσίπρας να εμφανίζεται ως ο διαπρύσιος κήρυκας της «τάξης και ηθικής» όντας επικεφαλής ενός κόμματος ΔΙΑΤΡΗΤΟΥ πολιτικά και ηθικά σαν τον ΣΥΡΙΖΑ, και να πιστεύει πως θα αποκομίσει πολιτικά οφέλη.

Ο Τσίπρας, όπως ιστορικά αποδείχθηκε και στην περίοδο των Μνημονίων, και ως πρόσωπο χαμηλής πολιτικής νοημοσύνης, άγεται και φέρεται με μεγάλη ευκολία από διάφορους ανεγκέφαλους… αναλυταράδες του στενού του περιβάλλοντος.

Ποιος του είπε να αναδείξει το θέμα του Λιγνάδη

Έτσι και τώρα κάποιος τον έπεισε, ότι τάχατες αναδεικνύοντας το θέμα του Λιγνάδη, θα προκαλέσει ζημιά στο συντηρητικά αντανακλαστικά του εκλογικού σώματος της Νέας Δημοκρατίας. Τρίχες!

Και είναι τόσο η τεράστια η πολιτική του απελπισία, που όχι μόνο επέτρεψε στο κόμμα του να αναδείξει ένα θέμα ΒΡΩΜΑΣ και ΔΥΣΩΔΙΑΣ ως κυρίαρχο, αλλά τίθεται και ο ίδιος επικεφαλής των «αποκαλύψεων».

Την απάντηση του γιατί τα κάνει όλα αυτά, είναι απλή και σαφής: Λόγω της ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ του να αντιμετωπίσει ΠΟΛΙΤΙΚΑ τον Μητσοτάκη, ο οποίος συνεχίζει να του ρίχνει στο κεφάλι καμιά τριανταριά μονάδες, επέλεξε τον δρόμο του ΒΟΥΡΚΟΥ μπας και τον φθείρει.
Τόσο αδίστακτος αλλά και τόσο βαθιά νυχτωμένος παραμένει.

Είναι μάλιστα ενδεικτικό πως μόλις χθες σε ακόμη μια δημοσκόπηση του πλέον φιλικού του τηλεοπτικού μέσου, του ΟΠΕΝ του Σαββίδη, ο ΣΥΡΙΖΑ και ο ίδιος προσωπικά, καταγράφουν νέα πτώση στην δημοφιλία τους.

Τέλος θεωρούμε πως η Νέα Δημοκρατία από εδώ και οφείλει να εγκαταλείψει την αμυντική στάση απέναντι στον Τσίπρα και στο ζήτημα αυτό.

Και να αναδείξει το πόσο… εφάπτεται ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ο Τσίπρας με αρνητικούς πρωταγωνιστές των σοκαριστικών αποκαλύψεων του εγχώριου metoo. Ξεκινώντας από τον πρέσβη της Βενεζουέλα, τον γνωστό συνοδοιπόρο του Τσίπρα Κιμούλη, τον Χαικάλη που τον έκανε υπουργό και πολλούς άλλους.

Προφανώς και η Νέα Δημοκρατία δεν θα πρέπει να κυλιστεί στην ΛΑΣΠΗ, αφού εκεί ευδοκιμούν μόνο τα ΣΑΠΡΟΦΥΤΑ του ΣΥΡΙΖΑ αλλά οφείλει να υπενθυμίσει για τι θρασύδειλα πολιτικά… κουμάσια μιλάμε.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Ο Κασελλάκης στην Πάρο με το σκάφος του – Χλιδάτη προεκλογική εκστρατεία

Νέα ήθη στην πολιτική με τον αριστερό Στέφανο Κασσελάκη να φτάνει πριν από λίγο στο νησί της Πάρου με το σκάφος του. Ο πρόεδρος του...

ΣΥΡΙΖΑ: “Αυτογκόλ” με το …βάπτισμα

Εσωκομματική συζήτηση προέκυψε από τις δηλώσεις Κασσελάκη για το βάπτισμα του –όταν ανέφερε πως σχηματίστηκε σταυρός από το λάδι– και την κριτική που του...

Άλλαξε άποψη ο Γκλέτσος για τον Κασσελάκη: Απογοήτευση το παιδί

Άλλαξε εντελώς την άποψή του για τον Στέφανο Κασσελάκη ο Απόστολος Γκλέτσος, όπως προκύπτει τόσο από ανάρτησή του στο Facebook όσο και από απαντήσεις...

Οι Σαμαρικοί δίνουν γραμμή για δισταυρία Μπελέρη και Μουρούτη

Πληροφορίες ότι ο μηχανισμός του Αντώνη Σαμαρά σε όλη την Ελλάδα έχει αρχίσει να κινητοποιείται υπέρ της δισταυρίας Μπελέρη – Μουρούτη φτάνουν προς όλες τις πλευρές του πολιτικού ρεπορτάζ. Οι...

H επιβλητική μεζονέτα 250 τ.μ. του Κασσελάκη (βίντεο)

Το νέο σπίτι που αγόρασε στο Κολωνάκι άνοιξε στο Mega και στον Νίκο Ευαγγελάτο ο Στέφανος Κασσελάκης. Λίγο πριν την ζωντανή συνέντευξη στο LiveNews,...

Ο Γιώργος Κατρούγκαλος… πυροβόλησε προεκλογικά τον ΣΥΡΙΖΑ και λίγες ώρες πριν τον πρώτο γύρο...

Ωστόσο το όνομά του… βρισκόταν κανονικά στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στον Βόρειο Τομέα της Αττικής. Ο πρώην υπουργός Εργασίας είχε προβεί σε μία… αδιανόητη δήλωση...

Πόσους αστυνομικούς έχει ο Νατσιός για να λέει το Πάτερ Ημών με ασφάλεια;

Το κακό έχει παραγίνει με τους αστυνομικούς που κάνουν τους Μπάτλερ σε πολιτικά κόμματα και αρχηγούς αντί να βρίσκονται σε αστυνομικά τμήματα και στη...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Νίκη- τίτλου για την ΑΕΚ 3-0 επί του Παναθηναϊκού

Μεγάλη νίκη με σκορ 3-0 πήρε η ΑΕΚ στην έδρα της επί του Παναθηναϊκού...

Έχασε βαθμούς και έδαφος ο Ολυμπιακός

Ισόπαλοι με σκορ 1-1 αναδείχθηκαν Ολυμπιακός και Άρης στη Θεσσαλονίκη για την 7η αγωνιστική...

Σαν σήμερα 25 Απριλίου ο Πάουλ Γιούλιους φον Ρόιτερ χρησιμοποιεί 40 περιστέρια

Σαν σήμερα 25 απριλίου το 1850 ο Πάουλ Γιούλιους φον Ρόιτερ, ιδρυτής του πρακτορείου ειδήσεων...

Ατομική έκθεση: Νάνσυ Ναουμίδου – Απέραντο Γαλάζιο

Το Σάββατο 27 Απριλίου 2024 και ώρα 18:30  θα γίνουν τα εγκαίνια - vernissage...