Άντζυ Σαμίου: «Ο Τσίπρας θα ανοίξει κατάστημα από τις γραβάτες που θα του στείλουμε δώρο»

109
Άντζυ Σαμίου – Αλέξης Τσίπρας: Εδώ υπάρχει ένας έρωτας… μεγάλος!

Η τραγουδίστρια Άντζυ Σαμίου, που πρόσφατα ξέσπασε υπέρ του Αλέξη Τσίπρα με αφορμή τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε ο πρωθυπουργός κατά την υποδοχή του Προέδρου των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα, αποφάσισε να σχολιάσει και την απόφαση του Eurogroup για τα βραχυπρόθεσμα μέτρα για το χρέος.

«Αν αληθεύει η επιτυχία για τη μείωση του χρέους κατά 45 δις, ο Τσίπρας θα ανοίξει κατάστημα από τις γραβάτες που θα του στείλουμε δώρο!» έγραψε η τραγουδίστρια στο twitter.

Αν αληθεύει η επιτυχία για τη μείωση του χρέους κατά 45 δις, ο Τσίπρας θα ανοίξει κατάστημα από τις γραβάτες που θα του στείλουμε δώρο!!!!

Να σημειωθεί ότι πριν λίγους μήνες η τραγουδίστρια είχε ξέσπασμα και κατά του Αλέξη Τσίπρα, αλλά τελικά τα μάζεψε, δίνοντας παράλληλα εξηγήσεις για τη θέση που είχε πάρει παλιότερα κατά της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και αποδίδοντάς την στη «συναισθηματική φόρτιση» είχε τη στιγμή που έγραφε όσα έγραφε.

Διαβάστε επίσης:  ΤΖΟΚΕΡ: Κλήρωση 16-2-2020

«Πάλι Τσίπρα θα ψηφίσω δαγκωτό», διευκρινίζει, ποστάροντας παράλληλα την παλιότερη ανάρτησή της.

Συγκεκριμένα γράφει: «Ποποποπο συναισθηματική φόρτιση που είχα εκείνη τη στιγμή που το έγραφα! Χαρακτηριστικό του Έλληνα βλέπεις, γιατί να αποτελώ εξαίρεση; Μετά το συναίσθημα όμως έρχεται η λογική κι έτσι χωρίς να αναιρώ αυτά που ένιωσα και είπα εκείνη την εποχή, σήμερα χειροκροτώ όχι τις υποσχέσεις, αλλά τις μεταρρυθμίσεις! Όχι τα χαμόγελα, αλλά τη σκληρή δουλειά και τις αλλαγές έστω κι αν δεν βολεύουν εμένα….. Άλλωστε απαιτούνται θυσίες και είναι και δική μου ευθύνη να ρυθμίσω τις ανάγκες μου σύμφωνα με τις δυνατότητες μου…. οδυνηρό, αλλά αναγκαίο! Μη τα πολυλογούμε, όσο βλέπω λαμόγια να πληρώνουν και να δίνουν εξηγήσεις σε εξεταστικές, και καταθέσεις κλεφταράδων να δεσμεύονται, πάλι Τσίπρα θα ψηφίσω δαγκωτό! Κι όταν βλέπω τα στραβά, πάλι θα τα λέω, γιατί αυτό διαφοροποιεί τον πολίτη από το κομματόσκυλο!».