Απεγνωσμένοι γονείς ζητούν την κόρη τους από τους Ταλιμπάν (βίντεο)

55
ταλιμπάν, όμηρος, οικογένεια, κόρη

Oι Αμερικάνοι γονείς που έχουν χάσει την κόρη τους από το 2012, η οποία είναι όμηρος  στα χέρια των Ταλιμπάν από το φθινόπωρο του 2012 κι έγινε μητέρα κατά τη διάρκεια της αιχμαλωσίας της, μαγνητοσκόπησαν ένα βίντεο με το οποίο εκλιπαρούν τους απαγωγείς της να απελευθερώσουν αυτήν, τον σύζυγο και τα παιδιά της.

Σας παρακαλώ, αφήστε την Κέιτι να επιστρέψει σπίτι της» εκλιπαρεί ο πατέρας της, τονίζοντας ότι «προσεύχεται να ξαναδεί την κόρη του σε αυτήν την ζωή» και να «μπορέσει να αγκαλιάσει σύντομα τα εγγόνια του».

AdTech Ad

Στο βιντεοσκοπημένο αυτό μήνυμα, ο Τζέιμς και η Λίντα Κόλμαν απευθύνονται στον μουλά Χαϊμπατουλάχ Ακχουντζάντα, τον νέο ηγέτη των Ταλιμπάν που διαδέχθηκε τον μουλά Μανσούρ, ο οποίος σκοτώθηκε από ένα αμερικανικό μη επανδρωμένο αεροσκάφος στο Πακιστάν στα τέλη Μαΐου.

«Ως άνδρας, πατέρας και παππούς, σας ζητώ να επιδείξετε έλεος και να απελευθερώσετε την κόρη μου, τον σύζυγό της και τα παιδιά τους» αναφέρει ο Κόλεμαν σε αυτό το σύντομο βίντεο, ενώ βρίσκεται στο πλευρό της συζύγου του που φορά μαντίλα για την περίσταση.

Ακολουθεί το βίντεο:

Πηγή:newsbomb

Διαβάστε επίσης:  Σε καθεστώς...εκτάκτου ανάγκης οι εκλογές στην Τουρκία