Απελάθηκε ο Τούρκος που πέρασε παράνομα τα σύνορα στον Έβρο

Τον 38χρονο περέδωσαν στα σύνορα στις Καστανιές του Έβρου Έλληνες αστυνομικοί

26
Απελάθηκε ο Τούρκος που πέρασε παράνομα τα σύνορα στον Έβρο
Στην τουρκική πλευρά περίμενε τον Αλερίκ πολύς κόσμος, με επικεφαλής τον δήμαρχο Αδριανούπολης

Απελάθηκε και επιστρέφει στην Αδριανούπολη ο 38χρονος Τούρκος Μουσά Αλερίκ, εργαζόμενος στον δήμο Αδριανούπολης, ο οποίος το απόγευμα της Τετάρτης πέρασε τα σύνορα του Έβρου και μπήκε παράνομα στην Ελλάδα.

Τον 38χρονο περέδωσαν στα σύνορα στις Καστανιές του Έβρου Έλληνες αστυνομικοί.

Στην τουρκική πλευρά περίμενε τον Αλερίκ πολύς κόσμος, με επικεφαλής τον δήμαρχο Αδριανούπολης, τους αντιδημάρχους, άλλους τοπικούς επισήμους και παράγοντες και φυσικά τα μέλη της οικογένειάς του. Επίσης, εκεί ήταν δεκάδες δημοσιογράφοι από την Τουρκία, καθώς η υπόθεση έχει πάρει διαστάσεις και στη γειτονική χώρα.

Ο 38χρονος έχει περάσει τα σύνορα και πέφτει στην αγκαλιά της γυναίκας τουΟ 38χρονος έχει περάσει τα σύνορα και πέφτει στην αγκαλιά της γυναίκας του

Φυσικά, έκανε και δηλώσεις στα τουρκικά κανάλια που τον περίμενανΦυσικά, έκανε και δηλώσεις στα τουρκικά κανάλια που τον περίμεναν

Διαβάστε επίσης:  Αυτός είναι ο νέος πρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας

Kυβερνητικός αξιωματούχος, μιλώντας στο iefimerida, ανέφερε ότι με την ταχύτητα των διαδικασιών και την απόφαση αυτή αποδείχθηκε πως «η Ελλάδα σέβεται τη Δικαιοσύνη και τους ανθρώπους», ενώ πρόσθεσε ότι «δεν έγινε κανένας συμψηφισμός με τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς που κρατούνται στην Αδριανούπολη».

Όσο για το εκσκαπτικό μηχάνημα με το οποίο είχε εισέλθει στη χώρα μας ο 38χρονος, αυτό παραμένει προσώρας στις Καστανιές και θα κινηθούν όλες οι νόμιμες διαδικασίες πριν επιστραφεί και αυτό στον δήμο Αδριανούπολης όπου και ανήκει.

Υπενθυμίζεται ότι το δικαστήριο έχει επιβάλει στον Αλερίκ για την παράνομη είσοδό του στη χώρα μας πεντάμηνη ποινή φυλάκισης με αναστολή και την καταβολή χρηματικού ποσού ύψους 1.500 ευρώ.