Απίστευτα πράγματα! 39χρονη μπήκε σε νηπιαγωγείο και μαχαίρωσε 14 παιδιά

Δύο από αυτά κατέληξαν

45
Απίστευτα πράγματα! 39χρονη μπήκε σε νηπιαγωγείο και μαχαίρωσε 14 παιδιά

Τον τρόμο και τον θάνατο έσπειρε μία 39χρονη γυναίκα στην Κίνα και συγκεκριμένα στο νηπιαγωγείο της πόλης Τσονγκίνγκ, όταν επιτέθηκε με μαχαίρι σε συνολικά 14 παιδιά την ώρα που επέστρεφαν στην τάξη τους μετά από το διάλειμμα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η γυναίκα όρμησε στο νηπιαγωγείο οπλισμένη με μαχαίρι και άρχισε να τραυματίζει με αυτό τους μικρούς μαθητές. Τουλάχιστον 14 νήπια μαχαιρώθηκαν από τη διαταραγμένη γυναίκα, προτού το εκπαιδευτικό προσωπικό καταφέρει να την σταματήσει.

Δύο από αυτά τα παιδιά άφησαν την τελευταία τους πνοή στο νοσοκομείο, μεταδίδουν ορισμένα τοπικά ΜΜΕ, χωρίς ωστόσο να έχει επιβεβαιωθεί ο ακριβής αριθμός των θυμάτων.

Διαβάστε επίσης:  ΤΟΥΡΚΙΑ: Προκαλούν την Ελλάδα με τις δηλώσεις τους οι υπουργοί Άμυνας και Εξωτερικών

Η γυναίκα, σύμφωνα με τις τοπικές αρχές ονομάζεται Λουί και συνελήφθη λίγη ώρα μετά την επίθεση στο προαύλιο του νηπιαγωγείου. Όπως μεταδίδουν κινέζικα ΜΜΕ, εξοργισμένοι γονείς που είχαν στο μεταξύ συγκεντρωθεί από τα γειτονικά σπίτια επιχείρησαν να λιντσάρουν την γυναίκα, όμως τελικά την «γλίτωσαν» οι αστυνομικοί.

Άγνωστο παραμένει μέχρι στιγμής το κίνητρο της επίθεσης, αφού σύμφωνα με το Associated Press η γυναίκα δήλωσε μόνο ότι «δεν της είχε φερθεί καλά το κράτος», χωρίς να εξηγεί γιατί έβαλε στο στόχαστρο τα αθώα παιδιά.