Από Αλτσχάιμερ πάσχει γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια

358
αλτσχάιμερ, ελληνίδα, τραγουδίστρια,

Η τραγουδίστρια με τα γαλαζοπράσινα μάτια και τη ζεστή φωνή, η οποία ζήτησε «Φώτα και άλλα φώτα» το 1979, που πρώτη έφερε το σόου στη νυχτερινή Αθήνα και άφησε εποχή με την εντυπωσιακή εμφάνισή της και το ερμηνευτικό στιλ της τις δεκαετίες ’70 και ’80, ζει βυθισμένη στο σκοτάδι της μνήμης της, σύμφωνα με την Espressο.

Η Χριστιάνα, στη δικογραφία της οποίας περιλαμβάνονται μεγάλες επιτυχίες όπως τα τραγούδια «Τα Κύθηρα ποτέ δεν θα τα βρούμε», «Τα μάτια σου», «Τι να μας κάνει η νύχτα», «Μίλα μου» και βέβαια το περίφημο «Τελειώσαμε λοιπόν», απέχει από τη δημοσιότητα τα τελευταία χρόνια, καθώς έχει χαθεί εξαιτίας της νόσου του Αλτσχάιμερ. Λέγεται μάλιστα ότι η αγαπημένη τραγουδίστρια ανεβαίνει μεγάλο γολγοθά, αφού η νόσος βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο.

Διαβάστε επίσης:  Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα ;

«Εδώ και πολύ καιρό η Χριστιάνα έχει εξαφανιστεί από όλους μας και δεν απαντάει στα τηλέφωνα» λέει στην Espresso παλιός συνάδελφος της τραγουδίστριας και προσθέτει ότι έχει πολύ καιρό να τη δει και να την ακούσει από κοντά, ενώ σε όσους έχει απευθυνθεί για να μάθει νέα της παίρνει πάντα την ίδια απάντηση: «Η Χριστιάνα δεν μπορεί να επικοινωνήσει με κανέναν από τους παλιούς φίλους και συναδέλφους της, λόγω του σοβαρού προβλήματος που αντιμετωπίζει».

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, στο πλευρό της όλο αυτό το διάστημα βρίσκεται ο πρώην σύζυγός της Δημήτρης Σταμάτης και φυσικά τα δύο παιδιά τους, τα οποία τη στηρίζουν και της συμπαραστέκονται με κάθε τρόπο.