Από πρόστιμο ως αφαίρεση βαθμών ο κίνδυνος για Παναθηναϊκό!

25

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αναμένεται να παρευρεθεί στο κλειστό του ΟΑΚΑ, για την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό, με τις κυρώσεις, από την Euroleague να είναι μεγάλες.

Έπειτα από δύο αναμετρήσεις στις οποίες δεν βρέθηκε στο πλευρό του Παναθηναϊκού, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αναμένεται να επιστρέψει στα επίσημα του ΟΑΚΑ, στην αναμέτρηση των «πράσινων» με τον Ολυμπιακό (02/03, 21:15) στο ντέρμπι «αιωνίων» της 24ης αγωνιστικής της Euroleague. Η απόφαση του ισχυρού άνδρα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός είναι καθαρά προσωπική, καθώς έχει εκφράσει την αντίθεσή του στο γεγονός πως δεν εξαλείφθηκε η αρχική ποινή που είχε επιβληθεί (12 μήνες αποχής απαγόρευσης εισόδου), αλλά μειώθηκε στους 5 μήνες απαγόρευσης εισόδου.

Όπως είναι αναμενόμενο, η παρουσία του Γιαννακόπουλου στο κλειστό του ΟΑΚΑ δεν αποκλείεται να φέρει εξελίξεις, από πλευράς Euroleague. Κι αυτό γιατί βάσει κανονισμού ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος κινδυνεύει να τιμωρηθεί με πρόστιμο, το οποίο κυμαίνεται από 30.000 έως 280.000 ευρώ, για κάθε παιχνίδι στο οποίο θα είναι παρών στο γήπεδο κατά τη διάρκεια της τιμωρίας του.

Διαβάστε επίσης:  Champions League: Τελευταία πράξη στη φάση των ομίλων!

Η διοργανώτρια αρχή, μάλιστα, είχε δείξει από την πρώτη στιγμή της στάση της, όταν επισύναψε τη φωτογραφία του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στους φύλακες των γηπέδων, μαζί με την ενημέρωση την οποία όφειλαν να κάνουν, ώστε οι 16 ομάδες να ενημερώσουν αναλυτικά τους φύλακες και τους εργαζομένους για την τιμωρία του ισχυρού άνδρα του Παναθηναϊκού!

Αυτό σημαίνει πως σε περίπτωση που η διοργανώτρια αρχή της Euroleague εξαντλήσει την αυστηρότητά της κατά την παρουσία του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στο γήπεδο, δεν αποκλείεται να υπάρξει και αφαίρεση βαθμών για τον Παναθηναϊκό, κάτι το οποίο θα αλλάξει πλήρως το τοπίο στη βαθμολογία της κανονικής διάρκειας της διοργάνωσης.