Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
11.6 C
Athens

Από την εισαγγελία Τιράνων κλήθηκε ο πατέρας του Κ. Κατσίφα

Από τις εισαγγελικές αρχές των Τιράνων εκλήθη, σύμφωνα με πληροφορίες, ο πατέρας του Κωνσταντίνου Κατσίφα για να ενημερωθεί επί της υπόθεσης και προκειμένου να υποβάλει ο ίδιος εγγράφως το αίτημα παράδοσης της σορού του παιδιού του.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα έγινε γνωστό ότι ο εισαγγελέας Τιράνων, απαντώντας στο αίτημα της οικογένειας Κατσίφα, αρνήθηκε την παράδοση της σορού του, χωρίς ακόμη να είναι γνωστή η αιτιολογία.

Σημειώνεται ότι αλβανικά ΜΜΕ ισχυρίστηκαν ότι υπάρχει βίντεο με την επιχείρηση των ειδικών δυνάμεων της αλβανικής αστυνομίας που κατέληξε στον θάνατο του Κωνσταντίνου Κατσίφα στους Βουλιαράτες, το οποίο έχει παραδοθεί στον Εισαγγελέα Τιράνων.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, οι δυνάμεις της RENEA είναι υποχρεωμένες να βιντεοσκοπούν κάθε επιχείρηση, την οποία αναλαμβάνουν να εκτελέσουν και έτσι έγινε με την καταδίωξη του Κωσταντίνου Κατσίφα.

Πάντως μέχρι στιγμής δεν έχει επιβεβαιωθεί η πληροφορία αυτή. Ωστόσο, όπως το τηλεοπτικό δίκτυο της Αλβανίας Report TV, οι κομάντος της RENEA που εστάλησαν στους Βουλιαράτες το μεσημέρι της Κυριακής, έχουν καταγράψει σε video την επιχείρηση στη βουνοπλαγιά πάνω από το χωριό, όπου ο Κωνσταντίνος Κατσίφας είχε διαφύγει.

Βάσει των όσων μεταδίδει το Report TV, στο βίντεο αυτό καταγράφεται η στιγμή που οι Αλβανοί κομάντος καλούν τον 35χρονο να παραδοθεί αλλά ο Κωνσταντίνος Κατσίφας αρνείται και ανοίγει πυρ ενώ τον έχει πλησιάσει διαπραγματευτής.

Σύμφωνα με τα αλβανικά ΜΜΕ, ο διαπραγματευτής μέλος της RENEA πλησίασε τον Κατσίφα και του ζήτησε να παραδοθεί, λέγοντάς του ότι δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος για εκείνον.

Ο Κατσίφας την στιγμή που τον πλησίασε ο διαπραγματευτής, όπως αναφέρει το Report TV, άνοιξε πυρ στον αέρα, πάνω από τον διαπραγματευτή και προς το μέρος των κομάντος.

Σύμφωνα με το αλβανικό κανάλι, μετά από αυτό, οι κομάντος αποφάσισαν να τον εξουδετερώσουν.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Φωτιά στο Μάτι: Ευθύνες στην ηγεσία της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας προκύπτουν μετά από νέες καταθέσεις

Μάτι: Δύο χρόνια φυλάκισης με αναστολή στον τότε διοικητή του Συντονιστικού Κέντρου Επιχειρήσεων

Η πρώτη καταδίκη για έναν εκ των κατηγορουμένων στη φονική πυρκαγιά στο Μάτι με τους 104 νεκρούς, ήρθε σήμερα από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο της...

Σε ετοιμότητα η Πολιτική Προστασία – Έκτακτη σύσκεψη στη Θεσσαλία με τον Κικίλια 

Σε ετοιμότητα έχει τεθεί η Πολιτική Προστασία ενόψει των έντονων καιρικών φαινομένων που αναμένεται να επηρεάσουν πολλές περιοχές της χώρας. Το πρωί πραγματοποιήθηκε σύσκεψη της...
Κακοκαιρία "Ιανός": Νύχτα αγωνίας σε Αλμυρό Βόλου και Καρδίτσα

Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων – Η επικινδυνότητα ανά περιοχή

Βαρομετρικό χαμηλό συνοδευόμενο από επικίνδυνα μέτωπα προβλέπεται να προκαλέσει επιδείνωση του καιρού στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, από σήμερα νωρίς το απόγευμα μέχρι αύριο...

Στις 198 οι “απαγορευμένες” παραλίες στην Ελλάδα για τουριστική αξιοποίηση

Υπεγράφη από τους Υπουργούς Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, κ. Κωστή Χατζηδάκη και Περιβάλλοντος και Ενέργειας, κ. Θόδωρο Σκυλακάκη, η Κοινή Υπουργική Απόφαση, με την...

Μέσω gov.gr η υποβολή αναφοράς ή καταγγελίας για μέτρα πυροπροστασίας 

Τη δυνατότητα να υποβάλλουν ηλεκτρονικά μέσω του gov.gr αναφορά ή καταγγελία για μέτρα πυροπροστασίας επιχειρήσεων και εγκαταστάσεων έχουν από σήμερα οι πολίτες, ύστερα από...

Η φωτογραφία της ημέρας

Θρύλος και πάσης Ευρώπης! 19 Απριλίου 2024

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα;

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 σήμερα και σύμφωνα με το εορτολόγιο γιορτάζουν όσοι φέρουν το όνομα: Φιλίππα, Φιλιππία, Φιλιώ.

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Πειραιάς: 5χρονη φέρεται να κακοποιήθηκε σεξουαλικά από τον πατέρα της 

Φρίκη προκαλεί η αναφορά ενός κοριτσιού, μόλις 5 ετών, ότι κακοποιήθηκε σεξουαλικά από τον...

Τέμπη: Με εγγυοδοσία 700 χιλ. ευρώ αφέθηκε ελεύθερος ακόμη ένας κατηγορούμενος για τη σύμβαση 717

Με υψηλή εγγυοδοσία ύψους 700.000 ευρώ αφέθηκε ελεύθερος ένας ακόμα κατηγορούμενος για την υπόθεση...

Πέθανε ο πρώην εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Δ. Λινός

Απεβίωσε χθες 21 Μαρτίου ο πρώην Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Δημήτρης Λινός και το Διοικητικό Συμβούλιο της...

Δίκη για το Μάτι: Ακόμη μια παράλειψη χρέωσε στον Ματθαιόπουλο ο εισαγγελέας

Στον καταλογισμό ευθύνης για άλλη μία παράλειψη που «είχε συνέπεια τον θάνατο εννέα ανθρώπων...