Από την ΚΑΛΗ και την ΑΝΑΠΟΔΗ!

42
Από την καλή και την ανάποδη!

Μπα! Τα διπλά από 100 δις στοίχισε τελικά στην Ελλάδα το πρώτο εξάμηνο της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, δηλώνει ο Βίζερ.

Να το πεις εκτίμηση ή προειδοποίηση για τα επερχόμενα;

Μου μοιάζει το δεύτερο, άλλωστε αυτή τη φορά το χρεώνει συνολικά στην κυβέρνηση, βλέπε Τσίπρας και όχι αποκλειστικά στον Βαρουφάκη

Επίσης έχουμε τον Στουρνάρα να επιμένει για προληπτική γραμμή στήριξης και για κινδύνους να μείνουν οι τράπεζες στον αέρα και να υπενθυμίζει τα capital controls.

Έχουμε και τη γερμανική εφημερίδα FAZ να υιοθετεί την εκδοχή της παρέμβασης των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ στη δικαιοσύνη για τη ΝΟΒΑΡΤΙΣ υπενθυμίζοντας το προηγούμενο της δίωξης του Γεωργίου, της ΕΛΣΤΑΤ, τόχουν συνήθειο σου λέει..

Διαβάστε επίσης:  Ο πατήρ Αντώνιος της «Κιβωτού του Κόσμου» ανακηρύχθηκε Ευρωπαίος Πολίτης της χρονιάς

Λένε πως κάτι «σοβαροί»-αν υπάρχουν τέτοιοι στο ΣΥΡΙΖΑ- κτυπούν καμπάνες για λάθος χειρισμό στη ΝΟΒΑΡΤΙΣ που θα πληρωθεί ακριβά επηρεάζοντας δυσμενώς προϋποθέσεις και κλίμα που απαιτούνται για την περίφημη «έξοδο»

Α! Να μην ξεχάσω. Και ο Αρχιεπίσκοπος να θέλει –εκ του Συντάγματος λέει – να τα ελέγχει πριν κυκλοφορήσουν τα βιβλία των θρησκευτικών . Τι στο καλό κι αυτό του το είχε υποσχεθεί ο Τσίπρας και δεν το τήρησε; Κακώς! Εγώ με τον Ιερώνυμο στο προκείμενο, όταν είναι θέμα μπέσας δηλαδή! Χα!

Υ.Γ.Πολλά τα μέτωπα! Ίνα πληρωθή το ρηθέν Γλέζου ότι ο Τσίπρας υπογράφει γραμμάτια που δεν πληρώνονται, γενικώς.

Πηγή: https://www.facebook.com/profile.php?id=100006425459039&hc_ref=ARQFoWrdP91-qvZ1GA_M2lkNQaw7xWxydRRN6BSNqIqI6jYBcqhFIJvl2j_HLDmiMzk&fref=nf&pnref=story