Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
17.9 C
Athens

“Από τις 26/04 μέχρι και τις 30/04…” – Παράξενο το τέλος του Απρίλη για τα ζώδια

Αν εξαιρέσουμε το μέχρι σήμερα, που ο Κρόνος από τον Υδροχόο, μας έψησε το ψάρι στα χείλη, οι υπόλοιπες ημέρες είναι θεϊκά θαυματουργές και πολλά όμορφα μπορούν να συμβούν σε ερωτικό επίπεδο! Θα μου πείτε ποιος έχει όρεξη για ιστορίες για αγρίους; Κανείς! Μα ο κύριος Έρωτας δε ρωτά! Παραφυλά και τσουπ, ρίχνει τα βέλη του και όποιον πάρει ο χάρος! 😵
Η πονηρή η Αφροδίτη λίγο πριν φύγει από τους Ιχθύες, θέλει να κάνει τις ζαβολιές της, γιατί αυτό της βγάζει το σκηνικό! Ο Ποσειδώνας άλλο που δε θέλει, να γαληνέψει τις θάλασσές του, να φτιάξει το πιο όμορφο γαλάζιο που υπάρχει, να γίνει ένα με τον ουρανό, πόσο μαγικό είναι αυτό;;; Χαζεύοντας ένα τέτοιο τοπίο, οι ψευδαισθήσεις του υπέροχου, του φανταστικού, καλπάζουν, ρομαντική η φάση φουλ! Αρκετοί λοιπόν παίζει να τη βγάλουμε σε ένα παράθυρο, να χαζεύουμε τον ουρανό και τα ταξιδιάρικα τα συννεφάκια, να νοσταλγήσουμε εκείνα τα δυο μάτια, να στείλουμε εκείνο το μήνυμα, που έχουμε ορκιστεί 100 φορές, πως ποτέ ξανά, 😁.. τι σου κάμει ένα καρδιοχτύπι;

Στις 25/04 ο Ερμής από τον Ταύρο, θα στείλει τα σημάδια του! Συμμετέχει και αυτός, διακριτικά όμως, γιατί έχει πάρει το σοβαρό του το ύφος τώρα! Θα στείλει ένα όνειρο; Ένα τραγούδι; Ένα μήνυμα κατά λάθος, αλλά τελικά όχι και τόσο λάθος; Θα φτιάξει ένα τυχαίο ραντεβού; Πάντως ανάβει το σπίρτο! Τσαφ.. Από τις 26/04 μέχρι και τις 30/04 ο Δίας, η Αφροδίτη και ο Ποσειδώνας, χορεύουν ας φανταστούμε παρέα με τα ξωτικά, γύρω από εκείνο το μαγικό το δακτυλίδι, κάνοντας ευχές για εμάς τους κοινούς θνητούς; Και όποιος τρελαθεί, τρελάθηκε, από έρωτα, αγάπη, πάθος, κανείς δε ξεφεύγει, έτσι λέει ο μύθος! Ακόμα και ο Πλούτωνας κάνει στην άκρη! Απλά παρακολουθεί.. παρατηρεί, καταγράφει, ύπουλο.. σας το λέω! 
Το φινάλε πολύ δυνατό, η έκλειψη Ηλίου στον Ταύρο, έχει θετική επιρροή στα ζώδια! Φανερώνει την αλήθεια σε πολλές περιπτώσεις, ξεσκεπάζει τα λάθη, τις ψευτιές, τις αταξίες και βοηθά εκείνους που έχουν το κούτελο καθαρό! Συμμαζεύει την κατάσταση λιγουλάκι, γιατί λίγο η θάλασσα, λίγο ο ήλιος, λίγο τα αέρινα φουστάνια της Θεάς Αφροδίτης, το χάσαμε και το κορμί και το μυαλό! Έχουμε μέχρι το καλοκαίρι.. όμως υπάρχουν άλλες προτεραιότητες προς το παρόν.

Κριός
Προς το παρόν είστε λίγο τριαλαλή τριαλαλό, χρειάζεται και αυτό πού και πού, ας έχετε κατά νου, πως φέτος πρέπει να είστε μετρημένοι με τα έξοδα που κάνετε! Δε χάλασε ο κόσμος, αν περάσετε τις γιορτινές ημέρες, με τα απολύτως απαραίτητα! Ωραίος καιρός για δημόσιες σχέσεις, να πάτε τις βόλτες σας, να φορέσετε τα ανοιξιάτικά σας, να αλλάξετε παραστάσεις, είναι ψυχοθεραπευτικό! Από τις 26/04 – 28/04, το μυαλό σας ταξιδεύει σε έρωτες, παλιούς, αξέχαστους, ρομαντικούς, ακόμα και στα παραμύθια, ο ιππότης πάνω στο άλογο, αξέχαστη φιγούρα! Αφηρημένοι φουλ! Να είστε ρομαντικοί, αλλά δίχως να χάσετε την πραγματικότητα! Η έκλειψη Ηλίου, στρέφει την προσοχή σας, στο ταμείο του σπιτιού, στην τσέπη σας και όπως φαίνεται θα εκπλαγείτε ολίγον δυσάρεστα!

Ταύρος
Να φύγουν οι γιορτινές ημέρες, να πάνε στο καλό, γιατί ακόμα και σε γιορτινά τραπέζια, βασανίζεστε! Πώς καταλήγετε να κάνετε εσείς τις περισσότερες δουλειές, να μας το πείτε; Μια Αφροδίτη σας σώζει και ένας Ποσειδώνας, που έχουν σκοπό να ρίξουν ένα απίστευτα ρομαντικό πέπλο από πάνω σας, με αποτέλεσμα να βλέπετε καρδούλες ροζ και κόκκινες διαρκώς, από τις 26/04 μέχρι και τις 30/04! Ξεσηκώνεστε για βόλτες από δω και από εκεί, για συναντήσεις με φιλαράκια, τσουπ να σου και το πρόσωπο! Ο έρωτας παίζει να βρίσκεται μπροστά σας καιρό τώρα, μήπως έφτασε η κατάλληλη η στιγμή; Η έκλειψη Ηλίου στο ζώδιό σας, στρέφει το ενδιαφέρον πολλών προσώπων επάνω σας! Μιας που η λάμψη σας μαγεύει τα πλήθη, ας κάνετε μια ευχή! Ο Ουρανός είναι θετικά απρόβλεπτος!

Δίδυμος Μεταξύ μας στάζει η γλώσσα σας φαρμάκι, όπου βρεθείτε και όπου σταθείτε και σίγουρα κάνετε εντύπωση, να το ξέρετε αυτό! Και επειδή είστε τα κακά παιδιά της παρέας, το σύμπαν έχει σκοπό να σας αναστατώσει ερωτικά με ένα πρόσωπο που δεν πρέπει! Δεν επιτρέπεται! Οπότε από τις 26/04 – 28/04 ας έχετε το νου σας, ο έρωτας είναι ύπουλος, αν βρει την πόρτα ανοιχτή θα μπουκάρει και με φόρα μάλιστα! Και μια σχισμή να δει.. για τόσο πολύ λέμε! Μεγάλος ο πειρασμός, σας κυριεύει το πάθος! Η έκλειψη Ηλίου, έχει σκοπό να φανερώσει τα μυστικά σας! Τα πιο ένοχα, εκείνα που κανείς δε φαντάζεται πως υπάρχουν! Προσπαθήστε εκεί γύρω στις 30/04 να αποφύγετε τις πολλές παρέες, τα κουτσομπολιά και τις μοιραίες συναντήσεις, που θα σας ανάψουν φωτιές στην καρδιά στα ξάφνου!

Καρκίνος Και μιας που βρήκατε το χρόνο για τους δικούς σας τους ανθρώπους, από αύριο, μπορείτε να κάνετε σχέδια για κάτι το διαφορετικό! Η Αφροδίτη και ο Ποσειδώνας σας ξεσηκώνουν για μακρινές βόλτες και μπόλικη ρομαντζάδα με το πρόσωπο που αγαπάτε! Ακόμα και έτσι να μην είναι, οι φίλοι και οι παρέες έχουν την τιμητική τους τις τελευταίες ημέρες του Απρίλη, δε θα σας αφήσουν σε χλωρό κλαρί! Όρεξη να έχετε για σουλάτσο και σουαρέ! Σα να είστε ερωτευμένοι με την άνοιξη, χαμογελαστοί, πρόσχαροι, αφηρημένοι, ξέρει το σύμπαν τι κάνει! Η έκλειψη Ηλίου στις 30/04 σίγουρα σας επηρεάζει θετικά, μιας που πιο εύκολα τις μέρες αυτές, θα κάνετε νέες γνωριμίες, θα αποζητήσετε άγνωστες παρέες, ίσως και να ανακαλύψετε και νέες ενδιαφέρουσες δραστηριότητες!

Λέων
Κατά πάσα πιθανότητα να σας χαλάσουν τη διάθεση σήμερα, κάτι να σας πουν πάνω στο γιορτινό τραπέζι και να γίνετε πυρ και μανία! Κάποιοι ίσως χρειαστεί να «σβήσετε» μια φωτιά στη δουλειά σας, συνεπώς, νευράκια φουλ! Οι τελευταίες ημέρες του Απρίλη είναι τέρμα περίεργες όσον αφορά τα επαγγελματικά σας τα ζητήματα! Ή που θα σας αδικήσουν και θα σας πετάξουν εκτός, ή που θα σας αγκαλιάσουν και θα ανεβείτε ένα σκαλοπάτι ακόμα! Των άκρων καταστάσεις, όπως ή απογείωση στο όνειρο, ή ανώμαλη προσγείωση στο what ever! Φαντάζομαι πως τρεις μέρες πριν τις 30/04 ή τρεις μετά, κάποιος θα σας σώσει, είτε δίνοντάς σας λεφτά, είτε μια νέα δουλειά! Η έκλειψη Ηλίου, σας φανερώνει ως δια μαγείας, έναν φτερωτό άγγελο! Τα φτερά του είναι λευκά ή μαύρα;

Παρθένος
Λίγο το νου σας στις 24/04, ένα ερωτικό καβγαδάκι, ίσως να γίνει η αιτία να φάτε σε χωριστά τραπέζια! Αύριο όμως ξημερώνει μια νέα ημέρα, ο Ποσειδώνας ξεκινά να ρίχνει μπόλικη στάχτη στα μάτια, όλα φαντάζουν ωραία, ακόμα και ιδανικά! Από τις 26/04 μέχρι και τις 28/04 νιώθετε πολύ όμορφα, ξαφνικά αποζητάτε τη συντροφικότητα, έχετε όρεξη για βόλτες και μοιραίες συναντήσεις! Όπως και να έχει, θέλετε να ερωτοτροπήσετε φουλ και θα βρείτε τον τρόπο να φτιάξετε ένα σενάριο ακόμα! Αυτοτελές επεισόδιο για αρκετούς Παρθένους, τι πειράζει; Τέρμα ψυχοθεραπευτικό! Η έκλειψη Ηλίου, επηρεάζει θετικά τις επιθυμίες σας, εκείνες που αφορούν το μέλλον σας, κυρίως το επαγγελματικό! Αν σας λείπουν χρήματα, καλό είναι να κάνετε μια όμορφη συζήτηση ακόμα! Ζητήστε για να λάβετε!

Ζυγός
Όλοι το γνωρίζουμε πως είστε γεννημένοι για τη μεγάλη τη ζωή, για τις ανέσεις και τα ωραία τα γούστα, αλλά η τσέπη σας το αντέχει;;; Όχι είναι η απάντηση στις περισσότερες τις περιπτώσεις, οπότε μυαλό δε βάζετε με τίποτα! Η Αφροδίτη και ο Ποσειδώνας έχουν σκοπό να σας παρασύρουν σε μια πολύ γλυκιά παραζάλη, οπότε απο τις 26/4 – 28/04, σα να ανοίγουν οι ουρανοί, οι δουλειές σας επίσης, σας φλερτάρουν φουλ, αρέσετε πουλάκια μου, άντε περνάει ακόμα η μπογιά σας! Πριν δώσετε τα χέρια για ένα νέο project, έχετε τσεκάρει το ταμείο σας; Σας έχουν εξοφλήσει οι πάντες ή θα κάνετε συνδυασμό; Δηλαδή θα ρισκάρετε και ότι προκύψει; Και εδώ έρχεται η έκλειψη Ηλίου, η οποία σας φανερώνει όσα δε θέλετε να σας φανερώσει και ξαφνικά μπουρλότο! Ζητήστε επίμονα τα λεφτά σας!

Σκορπιός
Αρκετοί Σκορπιοί σήμερα 24/04 θα το στάξετε το φαρμάκι σας, έτσι επειδή δεν μπορείτε να ακούτε αηδίες! Καλά, κόψτε λίγο, είναι μια παραδοσιακή, εύθυμη ημέρα, που επιτρέπονται οι αρλούμπες.. αφήστε να πέσει και κάτι κάτω! Αύριο, κανείς δε θα θυμάται, τίποτα! Ε λοιπόν, τις μέρες αυτές, το σύμπαν, σχεδόν όλο, θέλει να ερωτευτείτε φουλ! Ή που θα αγαπήσετε με το σύντροφό σας, ή που θα προκύψει κάποια γνωριμία πολύ ιδιαίτερη! Η Αφροδίτη και ο Ποσειδώνας φτιάχνουν πολύ ρομαντική ατμόσφαιρα και εσείς κάνετε βουτιά με κλειστά τα μάτια! Αποζητάει ρομάνς το είναι σας με κάθε τρόπο! Ο Δίας μπαίνει στο χορό, φαντάζομαι φέρνει το πρόσωπο με κάποια άμαξα και με ένα μαντήλι στα μάτια! Έκπληξη ο έρωτας λέμε.. Ακόμα και η έκλειψη Ηλίου, έχει σκοπό να σας βοηθήσει συναισθηματικά! Λύστε τα θέματά σας!

Τοξότης
Μέρες που αποζητάτε επίμονα τη συντροφιά των φίλων σας και των δικών σας των ανθρώπων, προφανώς γιατί νιώθετε τυχεροί που υπάρχουν μέσα στη ζωή σας, από την άλλη σας βοηθούν να ξεχαστείτε από τα προβλήματα τα δικά σας, αρκεί να μη ξεκινήσετε τίποτα περίεργες συζητήσεις! Κάτι δε σας βγαίνει, κάποιο εμπόδιο υπάρχει, είστε ανήσυχοι, απαισιόδοξοι επίσης και δυστυχώς τα βλέπετε όλα μαύρα και άραχνα στα ξαφνικά! Η έκλειψη Ηλίου σας επιφυλάσσει μια έκπληξη πολύ μυστήρια! Λίγο πριν ανοίξετε τα φτερά σας, κάποιος φεύγει από την ομάδα; Κάποιος σας αφήνει σε χλωρό κλαρί; Ο Ποσειδώνας θολώνει κατά πολύ τις σκέψεις σας, οπότε το σενάριο να πάνε όλα καλά, δύσκολο το βρίσκω! Φτιάξτε ένα plan b, σε κάθε περίπτωση! Το καλό το παλικάρι ξέρει και άλλο μονοπάτι! Να αυτό!

Αιγόκερως
Όχι σήμερα δεν είναι καλή ημέρα για να κάνετε ταμείο, γιατί θα ξαφνιαστείτε με τα έξοδα που έγιναν και θα βγείτε από τα ρούχα σας, αφού τα λίγα και καλά, έγινα πολλά και περιττά! Από όπου και αν το πιάσουμε, το σύμπαν σας ευνοεί σε υπέρμετρο βαθμό! Από τις 25/04 μέχρι και τις 30/04, Δίας, Ποσειδώνας, Αφροδίτη σας προσφέρουν τα δώρα τους απλόχερα! Ο Έρωτας βρίσκεται κάπου εκεί έξω και σας κρυφό κοιτάζει! Είναι έτοιμος να σας γραπώσει, να σας ξεμυαλίσει, να σας παρασύρει, να κλέψει τη λογική! Η έκλειψη Ηλίου στον Ταύρο, εκπληρώνει ευχές και επιθυμίες, από εκείνες που φοβάστε να αποκαλύψετε ακόμα και στον εαυτό σας! Ιδανικές ημέρες για να κάνετε μια πρόταση γάμου! Ή να γιορτάσετε μια επέτειο ετών! Η άνοιξη σας εμπνέει και το δείχνετε με κάθε τρόπο!

Υδροχόος
Μέχρι τα τέλη του μήνα, ο Κρόνος σας βάζει σε μια διαδικασία τύπου να πληρώσετε τα πάντα όλα, να μην αφήσετε καμία εκκρεμότητα και μετά ίσως και να πάτε μια βόλτα με το αεροπλάνο, κάπου οπουδήποτε, έτσι για να κεραστείτε κάτι ωραίο! Η Αφροδίτη και ο Ποσειδώνας σας μαγεύουν τόσο πολύ με τις τσαχπινιές τους, που παίζει να βάλετε το χέρι βαθιά στην τσέπη, προκειμένου να νιώσετε κάπως royal! Μέχρι τις 28/04 ότι κάνετε, προλαβαίνετε – δε προλαβαίνετε, γιατί η έκλειψη Ηλίου αλλάζει κατά πολύ ξαφνικά τις επιθυμίες σας! Λέτε να αποκτήσετε Ταυρίσιες συνήθειες; Συντροφικότητα, οικογενειακή θαλπωρή, αγκαλίτσες φιλάκια και τα σχετικά; Βέβαια, οι εργασιομανείς της παρέας, έχετε βάλει υψηλούς στόχους για τη θερινή σεζόν και με την αγωνία που έχετε, θα το πιάσετε το μυστρί! 😋..

Ιχθύες
Καλά φορέστε καμιά μπλε χάντρα για τελευταία φορά μέσα στο μήνα, γιατί τόση εύνοια δα, δεν την είχε κανείς ως τώρα! Καλό είναι σήμερα να αποφύγετε τις συζητήσεις που καίνε και τη δική σας τη γούνα! Μόνο αν έχετε κούτελο καθαρό, αλλιώς μπλεξίματα! Η Αφροδίτη, ο Δίας και ο Ποσειδώνας, στο ζώδιό σας, έχουν τρελά κέφια τις μέρες αυτές! Και εκεί που είπατε να συμμαζευτείτε, να γίνετε φρόνιμα παιδιά, τσουπ ο πειρασμός! Ο Έρωτας καραδοκεί πολλές ψυχές εκεί έξω, μια από αυτές είναι και η δική σας! Καιρός να αποκτήσετε νέες εμπειρίες, αξέχαστες και super πικάντικες! Η έκλειψη Ηλίου σας θέλει πιο κοινωνικούς, πιο δραστήριους, θα το ξεχάσετε για λίγο το σπιτάκι σας όπως φαίνεται! Ή που θα ταξιδέψετε, να πάρετε τον αέρα σας, ή που θα αποκτήσετε ένα νέο χόμπι!

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Ποια διάσημη σταρ έφτασε στην Ελλάδα σαν τον “Χουντίνι”;

Με καταγωγή από τη γείτονα χώρα και βρετανική υπηκοότητα, η mega star της ποπ μουσικής, Ντούα Λίπα, που κοσμεί το νέο εξώφυλλο του περιοδικού...

Όλη η τύχη πάνω τους: Το δεύτερο μισό του 2024 αλλάζουν όλα ξαφνικά για...

Το 2024 μπορεί να μην έχει ξεκινήσει με τις καλύτερες προϋποθέσεις αλλά σύμφωνα με τα άστρα, το δεύτερο μισό της χρονιάς θα φέρει ευχάριστες...

Η Σελήνη στον Καρκίνο πλουτίζει αυτά τα 4 ζώδια

Καθώς η Σελήνη από τον Καρκίνο τα ξημερώματα της Τρίτης σχηματίζει την τελευταία της όψη με τον Ποσειδώνα πριν βγει σε φάση κενής πορείας θα έχουμε πιο ζωντανά...

Τα ζώδια σήμερα: Ζυγοί, είναι η κατάλληλη στιγμή να πιστέψετε στον εαυτό σας

Τι θα συμβεί σήμερα, Δευτέρα 15 Απριλίου 2024; Κριός Κριέ, ένα από τα μεγάλα σου καθήκοντα στη ζωή είναι να γίνεις ο ηγέτης που προορίζεσαι να...

Τα ζώδια σήμερα, 14 Απριλίου: Δίδυμοι, επενδύστε στον εαυτό σας

Μάθετε τα πάντα για τα αστρολογικά γεγονότα και πώς αυτά θα επηρεάσουν καθένα από τα 12 ζώδια. Ετοιμαστείτε να ανακαλύψετε τι σας επιφυλάσσουν τα...

Νίκος Βέρτης: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο τραγουδιστής

Tο βράδυ του Σαββάτου έγινε γνωστό πως ο Νίκος Βέρτης οδηγήθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο μέσα από τα social media. Αυτός είναι και ο λόγος για...

Η απότομη άνοδος πριν την πτώση του Γιώργου Λαμπάτου

Πολλοί έχουν την πραγματικά στενάχωρη εικόνα του από τις πρωινές εκπομπές. Και φυσικά ήταν παρήγορη η συμφιλίωσή του on air με την Μάρκο Σεφερλή. Πριν...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Τα ζώδια που δεν ταιριάζουν με τίποτα μεταξύ τους

Δεν είναι λίγες οι φορές που στο άκουσμα ενός πιθανού συνδυασμού ζωδίων ακούγεται από...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 3 Φεβρουαρίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας ενθαρρύνει πραγματικά να μην κάνετε τίποτα παρακινδυνευμένο...

Ζώδια: Αυτές είναι οι ημερομηνίες SOS του 2024 για όλα τα ζώδια

 Ποιες είναι οι προκλητικές στιγμές του 2024 για το ζώδιο σου;  Ποιες είναι οι...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 10 Ιανουαρίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Κριέ μου, σήμερα είναι η μέρα σου, μιας και το εξάγωνο μεταξύ...