Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
21.3 C
Athens

Απόγνωση στα ερωτικά για Ζυγούς, Λέοντες και 3 ακόμα ζώδια

Σήμερα, όπως φαίνεται, θα περάσουν δύσκολα Ζυγοί, Λέοντες και τρία ακόμα ζώδια.


ΚΡΙΟΣ
Η σημερινή ηλιακή έκλειψη δείχνει πως αλλάζουν πράγματα που σχετίζονται με τα οικονομικά σας, οφειλές, δάνεια, τράπεζες, ασφάλειες, ενώ αντιμετωπίζετε πιο ώριμα τις ανάγκες σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Η σημερινή έκλειψη Ηλίου στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών, δείχνει πως ετοιμάζεστε να περάσετε σε μια νέα φάση μέσα από… αλλαγές!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Εξελίξεις στον τομέα της εργασίας και στην ρουτίνα της καθημερινότητας (υγεία) φέρνει αυτή η έκλειψη Ηλίου σήμερα, αλλά χρειάζεται ακόμα δρόμος για την ομαλότητα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η σημερινή ηλιακή έκλειψη φέρνει ευχάριστα νέα δεδομένα, τόσο στην προσωπική σας ζωή, όσο και στα δημιουργικά σας σχέδια (παιδιά), μολονότι δεν θα λείψουν και κάποια… σκαμπανεβάσματα!

ΛΕΩΝ

Έρχεται αλλαγή κατεύθυνσης σε ζητήματα που σχετίζονται με το σπίτι και την οικογένεια, αυτό τουλάχιστον μαρτυρά η ηλιακή έκλειψη που πραγματοποιείται σήμερα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η σημερινή έκλειψη Ηλίου σε ευνοϊκή θέση δείχνει πως αλλάζετε τρόπο που επικοινωνείτε με τους άλλους και προλογίζονται αλλαγές στο κοντινό σας περιβάλλον.

ΖΥΓΟΣ

Ριζικές αλλαγές στα οικονομικά προλογίζει η σημερινή ηλιακή έκλειψη, σε μια βαθύτερη ανάγνωση όμως εστιάζετε περισσότερο στις ανάγκες σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η ηλιακή έκλειψη σήμερα στο ζώδιό σας δείχνει πως κλείνετε ένα σημαντικό κεφάλαιο στην ζωή σας ώστε να κάνετε χώρο για τα νέα που έρχονται! Προσοχή όμως, ανατροπές.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ήρθε η ώρα να λυτρωθείτε από μια κατάσταση που πια δεν προχωρά, καθώς προετοιμάζετε το επόμενό σας βήμα με την ηλιακή έκλειψη στον Σκορπιό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο σε στόχους, νέοι φίλοι θα κάνουν την εμφάνισή τους και εσείς κλείνετε λογαριασμούς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η ηλιακή έκλειψη αγγίζει τον τομέα της καριέρας και της κοινωνικής ζωής (γάμος) δείχνοντας πως γυρίζετε σελίδα και κάνετε μια νέα αρχή.

ΙΧΘΥΕΣ

Αλλάζετε τον τρόπο που βλέπετε τα πράγματα, ενώ με την σημερινή ηλιακή έκλειψη θα έχετε εξελίξεις σε θέματα σπουδών ή επαφές με πρόσωπα και μέρη… μακρινά!

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Η Σελήνη γεμίζει τις τσέπες Ταύρων, Κριών κι άλλων 2 ζωδίων με τρελό χρήμα!

Η Σελήνη εξακολουθεί την πορεία της στον Σκορπιό ενθαρρύνοντας μας να δούμε τα πράγματα σε βάθος, αλλά να μη βιαστούμε να βγάλουμε συμπεράσματα παρορμητικά. Τα...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 24 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Αγαπητέ μου Κριέ, αυτή η Τετάρτη φέρνει τη κορύφωση της Πανσελήνου στο ζώδιο του Σκορπιού, η...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 23 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Καλημέρα Κριέ, η Τρίτη φέρει έντονες συναισθηματικές δονήσεις, καθώς η Σελήνη στο ζώδιο του Σκορπιού δημιουργεί...

Πανσέληνος στον Σκορπιό : Χρήμα για 3 ζώδια, μπελάδες γι’ άλλα 4!

Στις 24 Απριλίου 2024 θα πραγματοποιηθεί η απαιτητική και μεταμορφωτική Πανσέληνος στον άξονα Σκορπιού-Ταύρου, η πρώτη Πανσέληνος μετά τις εκλείψεις, που θα παίξει με...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 21 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Φίλε μου Κριέ, η Κυριακή φέρει δυναμικές αλλαγές, μα και προκλήσεις. Η Σελήνη στο ζώδιο του...

Αντώνης Ρέμος – Μίμης Πλέσσας: «Δάκρυσαν και οι δύο, φοβερή στιγμή»

Στο Σπίτι με το MEGA βρέθηκε κεντρικός καλεσμένος ο Αντώνης Ρέμος, το βράδυ του Σαββάτου, όπου και συνάντησε τόσο την Ρούλα Κορομηλά και τον...

Χωρίζουν μετά από 14 χρόνια γάμου ο Νικόλαος και η σύζυγος του Τατιάνα Μπλάτνικ

Χωριστούς δρόμους παίρνουν ύστερα από 14 χρόνια γάμου ο Νικόλαος, γιος του τέως και η σύζυγος του Τατιάνα Μπλάτνικ. Οπως ανακοίνωσε το γραφείο της οικογένειας: “Ο...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Η Σελήνη γεμίζει τις τσέπες Ταύρων, Κριών κι άλλων 2 ζωδίων με τρελό χρήμα!

Η Σελήνη εξακολουθεί την πορεία της στον Σκορπιό ενθαρρύνοντας μας να δούμε τα πράγματα...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 24 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Αγαπητέ μου Κριέ, αυτή η Τετάρτη...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 23 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Καλημέρα Κριέ, η Τρίτη φέρει έντονες...

Πανσέληνος στον Σκορπιό : Χρήμα για 3 ζώδια, μπελάδες γι’ άλλα 4!

Στις 24 Απριλίου 2024 θα πραγματοποιηθεί η απαιτητική και μεταμορφωτική Πανσέληνος στον άξονα Σκορπιού-Ταύρου,...