Αποκλεισμένος ο Π. Παντελεήμονας για τον γάμο του Α. Παπαμιμίκου!

107
αποκλεισμένος, Π.Παντελεήμονος, γάμο, Παπαμιμίκου,

Για το γάμο του Ανδρέα Παπαμιμίκου και της Σόνιας Σαββίδη, διαβάσατε. Ωστόσο πίσω από την λαμπερή εικόνα που βγαίνει προς τα έξω υπάρχει και η άλλη πλευρά…

«Φρούριο» θύμιζε το απόγευμα του Σαββάτου ο παραδοσιακός οικισμός του Παλαιού Παντελεήμονα, καθώς δεν μπορούσε κανείς να προσεγγίσει την πλατεία του χωριού, αν δεν ήταν καλεσμένος στο γάμο του Ανδρέα Παπαμιμίκου και της Σόνιας Σαββίδη.

Από την είσοδο ακόμη του οικισμού, υπήρχαν άνθρωποι του ζευγαριού όπου κάνανε check in σε όποιον ήθελε να εισέλθει στο χωριό.

Εάν κάποιος δεν ήταν καλεσμένος στον γάμο δεν μπορούσε να περάσει στην πλατεία και επέστρεφε πίσω.

Μάλιστα, εκείνη την ώρα τον Π. Παντελεήμονα επισκεπτόταν και αρκετοί τουρίστες, οι οποίοι φεύγανε διαμαρτυρόμενοι!

Διαβάστε επίσης:  Στο περιθώριο βάζει τον Τσίπρα ο διεθνής παράγοντας

Το παράδοξο είναι πως τον έλεγχο δεν τον έκανε η αστυνομία, η οποία είχε μια διακριτική παρουσία, καθώς στο χώρο βρισκόταν ο πρώην Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς και άλλοι πολιτικοί παράγοντες, αλλά ιδιώτες, χωρίς να φέρουν πάνω τους έστω διακριτικά κάποιας εταιρίας security!

Το ερώτημα που τίθεται είναι αν ο κ. Παπαμιμίκος και η κα. Σαββίδη ζήτησαν άδεια από δημόσια αρχή, ώστε να αποκλείσουν ένα δημόσιο χώρο και δεν επιτρεπόταν η είσοδος σε πολίτες που δεν ήταν καλεσμένοι στον γάμο τους!

Πηγή:katerini-news.gr