Απολαύστε τη θέα από τον Λυκαβηττό – Δωρεάν εισιτήρια για το τελεφερίκ

476
Λυκαβηττός, τελεφερίκ, δωρεάν, εισιτήρια,

Πολλοί από εσάς έχετε να αντικρίσετε τη θέα από τον Λυκαβηττό από παιδιά, άλλοι δεν την έχετε απολαύσει ακόμα και αυτή είναι μια πραγματικά καλή ευκαιρία.

Ο Όμιλος Καστελόριζο, για να την απολαύσετε, προσφέρει δωρεάν εισιτήρια για το τελεφερίκ του Λυκαβηττού, που μπορείτε να εκδώσετε απευθείας πριν την επιβίβασή σας στο βαγόνι.

Η είσοδος για το τελεφερίκ βρίσκεται στην οδό Αριστίππου 1, Λυκαβηττός. Συγκεκριμένα, η προσφορά των εισιτηρίων ισχύει για την άνοδο και την κάθοδο, κάθε Πέμπτη και Παρασκευή μετά τις 20:00 από 10-11-16 μέχρι 31-03-17. Εφόσον αποβιβαστείτε, μπορείτε να κάνετε έναν περίπατο, είτε εάν το επιθυμείτε να απολαύσετε το snack σας ή τον καφέ σας ή απλώς να χαλαρώσετε μπροστά στην απέραντη θέα πίνοντας το ποτό σας, στα καταστήματα που βρίσκονται εκεί.

Διαβάστε επίσης:  Εγώ και η καραντίνα μου

Στον λόφο Λυκαβηττού το βλέμμα χάνεται στον ορίζοντα, φτάνει από τον Υμηττό στον έναστρο ουρανό, περνάει από τη φωτισμένη Ακρόπολη, μέχρι τον Πειραιά και τα νησιά του Αργοσαρωνικού.

Πολλοί από εσάς έχετε να αντικρίσετε αυτή τη θέα από παιδιά, άλλοι δεν την έχετε απολαύσει ακόμα και αυτή είναι μια πραγματικά καλή ευκαιρία.

Πληροφορίες: 210 7210722