Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
18.6 C
Athens

Απολογείται ο 27χρονος κατ’ ομολογία δολοφόνος της Αμερικανίδας βιολόγου – Κι άλλες καταγγελίες σε βάρος του περιμένουν οι Αρχές

Το κατώφλι του δικαστικού Μεγάρου των Χανίων αναμένεται να περάσει σήμερα το πρωί ο 27χρονος, κατ’ ομολογία δολοφόνος της 60χρονης Αμερικανίδας βιολόγου, Suzanne Eaton προκειμένου ν’ απολογηθεί.

Ο 27χρονος οδηγήθηκε την περασμένη Τετάρτη στον εισαγγελέα αλλά – εξαιτίας του ότι παραιτήθηκε ο δικηγόρος του – έλαβε 48ωρη προθεσμία για ν’ απολογηθεί.

Παράλληλα, το δικαστήριο του όρισε νέο δικηγόρο προκειμένου να συνεχιστεί η διαδικασία.

Οι αρχές περιμένουν κι άλλες καταγγελίες σε βάρος του

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αρχών από νέες καταγγελίες που έχουν φτάσει στα… χέρια τους από γυναίκες που φαίνεται να έχουν πέσει θύματα επιθέσεων από τον 27χρονο.

Σύμφωνα με το cretapost, χαρακτηριστική είναι η περίπτωση μίας Πολωνής η οποία αναγνώρισε το άσπρο αυτοκίνητο του δράστη όταν πριν από δύο μήνες περίπου τη χτύπησε με αυτό.

Στο μεταξύ, χθες δόθηκαν στη δημοσιότητα τα στοιχεία του 27χρονου κατ’ ομολογία δολοφόνου της Suzanne Eaton με τις αρχές να περιμένουν επιπλέον καταγγελίες σε βάρος του.

Οι κινήσεις του 27χρονου λίγο μετά τη δολοφονία Συγκλονιστικές είναι οι νέες αποκαλύψεις που έρχονται στο… φως γύρω από την πολύκροτη αυτή υπόθεση.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, ο 27χρονος λίγα λεπτά μετά την δολοφονία της σπουδαίας επιστήμονα έφυγε από την σπηλιά και πήγε σ’ ένα κοντινό νεκροταφείο προκειμένου να σβήσει τα ενοχοποιητικά ίχνη από το αυτοκίνητό του. Άνοιξε το πορτ μπαγκάζ και το έπλυνε εξονυχιστικά από αίματα και άλλα στοιχεία που θα φανέρωναν σε τυχαίο έλεγχο πως εκεί μέσα είχε τοποθετήσει το σώμα της 60χρονης Αμερικανίδας. Το αυτοκίνητο του 27χρονου. Μάλιστα, αυτό φαίνεται να ήταν κι ένα από τα… κλειδιά της υπόθεσης καθώς όταν οι αστυνομικοί βρήκαν το αυτοκίνητο παρατήρησαν πως το μόνο καθαρό σημείο ήταν το πορτ μπαγκάζ.

Η ομολογία του 27χρονου και το… ιατροδικαστικό πόρισμα

Λίγο μετά την σύλληψή του ο 27χρονος Γιάννης Παρασκάκης ομολόγησε στους αστυνομικούς όλα όσα συνέβησαν στις 2 Ιουνίου.

Σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσε η προϊσταμένη του Γραφείου Ενημέρωσης Δημοσιογράφων Κρήτης, Αστυνόμος Α’, Ελένη Παπαθανασίου: «Ο ίδιος ο 27χρονος είπε πως είδε την 60χρονη να κινείται πεζή στο δρόμο και έχοντας ως κίνητρο την σεξουαλική κακοποίηση, την χτύπησε δύο φορές με το αυτοκίνητό του με σκοπό να την ακινητοποιήσει.

Στη συνέχεια την τοποθέτησε στο προτμπαγκάζ και την μετέφερε στο φρεάτιο όπου την απέρριψε μέσα στη στοά αφού προηγούμενος την βίασε».

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή κ. Παπαδομανωλάκη δεν μπορεί μακροσκοπικά να εξακριβωθεί αν υπήρξε βιασμός και αυτό θα αποσαφηνιστεί από τις εξετάσεις dna. «Μακροσκοπικά, λόγω σήψης βέβαια, δεν είχαμε την δυνατότητα εμείς να διακρίνουμε (σ.σ. βιασμό).

Απλά πήρα δείγματα, τα παρέδωσα στην αστυνομία κι αν έχει γίνει σεξουαλική κακοποίηση αυτό φυσικά θα φανεί στις εξετάσεις dna.

Θα βρεθεί γενετικό υλικό του δράστη σ’ αυτά που παρέδωσα εγώ στην αστυνομία», ανέφερε ο κ. Παπαδωμανωλάκης ενώ σε ερώτηση δημοσιογράφου για το αν από τη νεκροψία μπορεί να ξεκαθαριστεί αν υπήρξε βιασμός αλλά και το πότε ακριβώς συνέβη επεσήμανε «Όχι, όχι. Το πτώμα ήταν σε σήψη και είναι πολύ δύσκολο παγκοσμίως. Τον καλύτερο ιατροδικαστή του κόσμου να φέρετε δεν θα μπορέσει να το αποδείξει αυτό. Είναι σχεδόν αδύνατο».

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Σαν σήμερα 28 Μαρτίου: Τα σημαντικότερα γεγονότα της ημέρας

Διαβάστε τα σημαντικότερα γεγονότα που έγιναν σαν σήμερα στην Ελλάδα και τον κόσμο. Γεγονότα 845: Οι Βίκινγκς καταλαμβάνουν το Παρίσι, με αρχηγό τον Ράγκναρ Λόντμπροκ. Για να...

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα ;

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 σήμερα και σύμφωνα με το εορτολόγιο δεν γιορτάζει κάποιο γνωστό όνομα. Ωστόσο έχει την τιμητική του ο Απόστολος και Μάρτυρας...

Ζωγράφου: Μυστήριο με διάρρηξη στο υποθηκοφυλακείο

Μυστήριο με διάρρηξη στο υποθηκοφυλακείο στου Ζωγράφου, όπου στεγάζεται Υπηρεσία του Κτηματολογίου Ζωγράφου. Σύμφωνα με πληροφορίες, άγνωστοι δράστες σε απροσδιόριστη χρονική στιγμή παραβίασαν με αντικείμενο...

Καιρός: Νέα «εισβολή» αφρικανικής σκόνης από Δευτέρα

Η αφρικανική σκόνη θα «ξαναθυμηθεί» τη χώρα μας από την Κυριακή έπειτα από ένα σύντομο ενδιάμεσο διάλειμμα. Ο καιρός αναμένεται να «καθαρίσει» σταδιακά σήμερα,...
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Δεν έχουν τον θεό τους! Απέσπασαν υπάλληλο για να ασχολείται την αφρικανική σκόνη!

Καμπανάκι πνευμονολόγων για την αφρικανική σκόνη

Η Ένωση Πνευμονολόγων Ελλάδας, καλεί τους πολίτες, και ιδιαίτερα τα άτομα που ανήκουν στις ευάλωτες και ευαίσθητες ομάδες πληθυσμού, να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί λόγω...
Κορωνοϊός: Τι θα ισχύσει στα δικαστήρια

Καταπέλτης η Ένωση Δικαστών κατά του Φαραντούρη: Προσβάλλει τους ανώτατους δικαστές

Ανακοίνωση εξέδωσε η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων, σχετικά με τις δηλώσεις του Νίκου Φαραντούρη σε τηλεοπτική εκπομπή. «Οι χθεσινές δηλώσεις πολιτικού στελέχους κοινοβουλευτικού κόμματος, με...

Εκδόθηκε η ΚΥΑ για την προκαταβολή 50% της κρατικής αρωγής για τις ζημιές σε...

Ξεκινάει η υλοποίηση του πλαισίου για την στήριξη των αγροτικών εκμεταλλεύσεων που υπέστησαν ζημιές σε φυτικά μέσα παραγωγής από τις πυρκαγιές των μηνών Ιουλίου, Αυγούστου...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Κρήτη: Άρπαξαν 10.000 ευρώ από τον εργοδότη τους και του έστειλαν SMS… γράφοντας ”Bye-bye”

Μια κλοπή που σίγουρα δεν περίμενε, κατήγγειλε ένας 44χρονος στην Κρήτη. Σύμφωνα με όσα ανάφερε,...

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ 10 Μαρτίου ξεσπάει η Κρητική Επανάσταση

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ  Το 1905.... Ξεσπάει η Κρητική Επανάσταση στο χωριό Θέρισος, με αρχηγό τον Ελευθέριο Βενιζέλο. Οι...

Κρήτη: Καταγγέλουν δασκάλα που έδεσε μαθητή στην καρέκλα επειδή… δεν ήταν φρόνιμος

Μία απίστευτη καταγγελία έρχεται στο φως της δημοσιότητας αυτή τη φορά από την Κρήτη,...

Αγία Βαρβάρα: Συνέλαβαν και τη γυναίκα του δολοφόνου

Στην άσκηση ποινικής δίωξης για ανθρωποκτονία από πρόθεση, οπλοφορία και οπλοχρησία σε βάρος του...