Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
18 C
Athens

Απρόοπτα και ερωτικά προβλήματα για Δίδυμους και άλλα 3 ζώδια

«Σύγχυση» θα έρθει σήμερα καθώς απρόοπτα, αλλά και ερωτικά προβλήματα θα ταλανίσουν Δίδυμους και άλλα 3 ζώδια.

Η Σελήνη παραμένει στο πύρινο και αισιόδοξο ζώδιο του Τοξότη, αλλά σιγά-σιγά θα αρχίσουμε να νιώθουμε πιο έντονα την επιρροή του τετραγώνου Άρη-Ποσειδώνα που ολοκληρώνεται τα ξημερώματα της Τετάρτης.

Πρόκειται για μια όψη που δεν έχει και την καλύτερη φήμη στον κόσμο της αστρολογίας, καθώς ο Ποσειδώνας είναι ο πλανήτης της εξιδανίκευσης, της ωραιοποίησης, της παραπλάνησης, του παραμυθιού, της διάλυσης, των σκανδάλων και πολλών άλλων καταστάσεων που μπορεί να δίνουν καλλιτεχνική έμπνευση, δεν προσφέρουν όμως εχέγγυα στις δοσοληψίες, στις αποφάσεις και όπου πρέπει να λειτουργούμε με βάση τη λογική μας.

Αν δεν είστε λοιπόν καλλιτέχνες ή ποιητές για να σας επισκεφτεί η μούσα και να παράγετε ένα έργο τέχνης, προσέξτε ιδιαίτερα στις επαφές σας, ειδικά με άτομα που δεν γνωρίζετε καλά, και μην παίρνετε πολύ σημαντικές αποφάσεις καθώς μπορεί να μην έχετε μπροστά σας όλη την αλήθεια.

Η όψη Άρη-Ποσειδώνα είναι η όψη της παραπληροφόρησης, των θεωριών συνωμοσίας, της συγκάλυψης γεγονότων, των σκανδάλων, των αποκαλύψεων. Η αλήθεια δεν θα αργήσει να μαθευτεί, αλλά το θέμα είναι να μην την έχουμε πατήσει πριν.

Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες κυρίως οι γεννημένοι στις αρχές του τρίτου δεκαημέρου, ή όσοι έχετε ωροσκόπο και πλανήτες από τις 22 ως τις 27 μοίρες στα παραπάνω ζώδια στο γενέθλιο ωροσκόπιο σας, θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί καθώς η σύγχυση σε σχέση με τους στόχους σας θα είναι έκδηλη.

Κριός

Αγαπητέ μου Κριέ, για σήμερα Τρίτη, διαθέτεις την άνεση και την ευκολία για να διεκδικήσεις και να κατακτήσεις κάθε μεγαλεπήβολο στόχο που θα βάλεις στο μυαλό, άλλωστε είναι γνωστό το θάρρος και το τσαγανό σου και αυτά τα χαρακτηριστικά σου σήμερα είναι αρκετά πιο τονισμένα! Δέχεσαι εύνοια για συναντήσεις, επαφές, μετακινήσεις, ενώ η τύχη είναι με το μέρος σου και σε γεμίζει με χαρά, ενέργεια και αισιοδοξία! Ε ναι λοιπόν… είναι μία από τις καλές σου μέρες.

Ταύρος

Αγαπητέ μου Ταύρε, σήμερα γίνεσαι λαγωνικό και καταφέρνεις και εξιχνιάζεις ότι μυστικό ή κρυφό που υπήρχε γύρω σου! Ανακαλύπτεις με τους δικού σου τρόπους και το ένστικτό σου, τι υπάρχει γύρω σου, στο περιβάλλον σου, ενώ κάποιο μυστικό που θα αποκαλυφθεί τώρα, θα σε αφορά άμεσα! Για να πραγματοποιήσεις μία βαθύτερη επιθυμία σου, θα χρειαστεί αυτή την ημέρα να κάνεις έναν καλό προγραμματισμό στα οικονομικά σου, αλλά και να καταφέρεις να διατηρήσεις το πάθος και την επιμονή σου!

Δίδυμος

Φίλε μου Δίδυμε, για σήμερα Τρίτη είσαι αρκετά δοσμένος στις διαπροσωπικές σου σχέσεις ενώ προχωράς και θέματα συνεργασιών όπου είναι απαραίτητο να γίνουν κάποιες άμεσες κινήσεις βελτίωσης. Αυτό που χρειάζεται πάση θυσία να αποφύγεις αυτή την ημέρα είναι την αναβλητικότητα στις αποφάσεις, τα διλήμματα και την αβεβαιότητα. Είναι γεγονός ότι έχεις κάνει πολλά λάθη και φοβάσαι ότι θα την ξαναπατήσεις, καλό είναι όμως να μην ροκανίζεις το χρόνο περιμένοντας την κατάλληλη στιγμή, γιατί θα σου φύγουν ευκαιρίες μέσα από τα χέρια.

Ημερήσιες προβλέψεις ζωδίων 14 Μαρτίου

Καρκίνος

Αγαπητέ μου Καρκίνε, για σήμερα Τρίτη παίρνεις την απόφαση ότι έχει έρθει η κατάλληλη στιγμή να κοιτάξεις λίγο παραπάνω τον εαυτό σου και να ασχοληθείς με σένα, με την βελτίωση της διάθεσή σου, με την αποβολή του στρες, με την διατροφή σου, αλλά και με τους τρόπους εκείνους που θα σε βοηθήσουν να χαλαρώσεις και να τα ξαναβρείς με το «μέσα σου»! Αφήνεις στην άκρη τα μικρό – προβλήματα και τις γκρίνιες και επικεντρώνεσαι στο πώς θα καταφέρεις να βρεις τις ισορροπίες σου!

Λέων

Αγαπητέ μου Λιονταράκι, για σήμερα Τρίτη η μέρα σου είναι λαμπερή, κεφάτη αλλά και δημιουργική! Το σκηνικό που ανοίγεται μπροστά σου είναι όμορφο και ανοίγονται ευκαιρίες για διασκέδαση, εξόδους αλλά και για φλερτ! Επιπλέον, διακρίνεσαι για την ομορφιά, την γοητεία, την λάμψη και έχεις πολύ τονισμένη την αυτοπεποίθηση σου! Για μία ακόμα φορά θα ξεχωρίσεις με την γενναιοδωρία σου και την καλή σου την καρδιά!

Παρθένος

Αγαπητέ μου Παρθένε, για σήμερα Τρίτη η προτεραιότητά σου είναι η λύση οικογενειακών υποχρεώσεων και η διευθέτηση ζητημάτων που αφορούν το σπίτι και την οικογένεια! Παρόλο που νιώθεις ότι πιέζεσαι, θα καταφέρεις και θα ανταπεξέλθεις στις υποχρεώσεις σου! Λύνονται προβλήματα ανάμεσα σε σένα και στην οικογένεια, και περνάς ευχάριστο, ποιοτικό χρόνο με τους δικούς σου ανθρώπους! Μία επαφή με άτομο του παρελθόντος σου είναι πολύ πιθανή σήμερα!

Ζυγός

Φίλε μου Ζυγέ, για σήμερα Τρίτη το τηλέφωνο θα χτυπήσει ξαφνικά και ένα χαρούμενο νέο θα σου προσφέρει χαμόγελα ικανοποίησης! Δίνεται η λύση σε ένα ζήτημα που σε ταλαιπωρούσε και νιώθεις αρκετά πιο ξέγνοιαστος! Ευνοούνται ειδήσεις, τηλεφωνήματα, προτάσεις, συζητήσεις, αλλά και συναντήσεις που θα έχουν κάτι πολύ σημαντικό να σου προσφέρουν! Παράλληλα είναι μία ημέρα που λύνονται διαφωνίες με φίλους και αδέρφια!

Σκορπιός

Φίλε μου Σκορπιέ για σήμερα Τρίτη δεν θα πρέπει ούτε στιγμή να ξεχνάς, ότι δεν γίνεται πάντα όλοι να έχουν την ίδια άποψη με σένα και ότι πρέπει να αποφύγεις να πιέζεις και να επιβάλεις να ακολουθήσουν πάντα αυτό που θέλεις εσύ. Με αυτό τον τρόπο θα καταφέρεις να αποφύγεις τα καβγαδάκια άνευ λόγου και αιτίας. Η μέρα είναι κατάλληλη για να διασφαλίσεις όσα έχεις κατακτήσει ως σήμερα.

Τοξότης

Φίλε μου Τοξότη, για σήμερα Τρίτη από το πρωί λες πως «Ο τολμών νικά» και βιάζεσαι να πάρεις τα ρίσκα σου και να κάνεις τις επιλογές εκείνες που θα σε κάνουν να δραπετεύσεις από την ρουτίνα! Η μέρα σου είναι γεμάτη ευκαιρίες αλλά και γνωριμίες που έχουν κάτι πολύ σημαντικό να σου δώσουν! Ο δυναμισμός σου, η οξύνοια σου και η ετοιμότητά σου θα σε βοηθήσουν να αρπάξεις κάθε μικρή ή μεγάλη ευκαιρία που σου δίνεται τώρα! Αξιοποίησε την κοινωνική σου ζωή και τις φιλίες σου που σήμερα μπορούν να σου δώσουν με κάθε τρόπο υποστήριξη!

Ημερήσιες προβλέψεις ζωδίων 14 Μαρτίου

Αιγόκερως

Αγαπητέ μου Αιγόκερε, για σήμερα Τρίτη θα πεις: «Επιτέλους ανάσα» αφού θα δοθούν κάποιες λύσεις σε πρακτικές υποθέσεις που σε ανησυχούσαν πολύ το τελευταίο διάστημα! Παρόλα αυτά θα σε χαρακτηρίζει η εσωστρέφεια και θα κρατάς κάποιες αποστάσεις από φιλίες, γιατί πολύ απλά σήμερα δεν έχεις διάθεση για κοινωνικότητα. Επιλέγεις να ασχοληθείς πολύ περισσότερο με τις βαθύτερες ανάγκες σου, τα συναισθήματά σου και ασχολείσαι με δραστηριότητες που σε ανανεώνουν ψυχολογικά!

Υδροχόος

Φίλε μου Υδροχόε, μπορεί η διάθεση σου να είναι σπιρτόζικη, κοινωνική και να θέλεις να είσαι σε επαφή με κόσμο, όμως σήμερα καλό είναι να δείξεις και λίγο παραπάνω ενδιαφέρον στο σπίτι, στην οικογένεια αλλά και στην εργασία γιατί υπάρχουν πολλές εκκρεμότητες που χρειάζεται το δικό σου χεράκι για να τακτοποιηθούν! Καλό είναι επίσης να μην παίρνεις τολμηρά ρίσκα στον έρωτα και στα οικονομικά!

Ιχθύς

Φίλε μου Ιχθύ, για σήμερα Τρίτη η προτεραιότητά σου είναι μία, το πώς θα καταφέρεις να αναρριχηθείς επαγγελματικά. Φλερτάρεις με την επιτυχία και την καταξίωση σου σε ένα σχέδιο που δουλεύεις εδώ και καιρό για αυτό, προσοχή όμως γιατί οι ισορροπίες είναι ευαίσθητες και χρειάζεται να είσαι πιο προσεχτικός στις κινήσεις σου! Μια κοινωνική επαφή που έχεις, θα σε στηρίξει σημαντικά σε κάτι που περιμένεις από το παρελθόν σου!

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Η Σελήνη γεμίζει τις τσέπες Ταύρων, Κριών κι άλλων 2 ζωδίων με τρελό χρήμα!

Η Σελήνη εξακολουθεί την πορεία της στον Σκορπιό ενθαρρύνοντας μας να δούμε τα πράγματα σε βάθος, αλλά να μη βιαστούμε να βγάλουμε συμπεράσματα παρορμητικά. Τα...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 24 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Αγαπητέ μου Κριέ, αυτή η Τετάρτη φέρνει τη κορύφωση της Πανσελήνου στο ζώδιο του Σκορπιού, η...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 23 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Καλημέρα Κριέ, η Τρίτη φέρει έντονες συναισθηματικές δονήσεις, καθώς η Σελήνη στο ζώδιο του Σκορπιού δημιουργεί...

Πανσέληνος στον Σκορπιό : Χρήμα για 3 ζώδια, μπελάδες γι’ άλλα 4!

Στις 24 Απριλίου 2024 θα πραγματοποιηθεί η απαιτητική και μεταμορφωτική Πανσέληνος στον άξονα Σκορπιού-Ταύρου, η πρώτη Πανσέληνος μετά τις εκλείψεις, που θα παίξει με...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 21 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Φίλε μου Κριέ, η Κυριακή φέρει δυναμικές αλλαγές, μα και προκλήσεις. Η Σελήνη στο ζώδιο του...

Αντώνης Ρέμος – Μίμης Πλέσσας: «Δάκρυσαν και οι δύο, φοβερή στιγμή»

Στο Σπίτι με το MEGA βρέθηκε κεντρικός καλεσμένος ο Αντώνης Ρέμος, το βράδυ του Σαββάτου, όπου και συνάντησε τόσο την Ρούλα Κορομηλά και τον...

Χωρίζουν μετά από 14 χρόνια γάμου ο Νικόλαος και η σύζυγος του Τατιάνα Μπλάτνικ

Χωριστούς δρόμους παίρνουν ύστερα από 14 χρόνια γάμου ο Νικόλαος, γιος του τέως και η σύζυγος του Τατιάνα Μπλάτνικ. Οπως ανακοίνωσε το γραφείο της οικογένειας: “Ο...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Η Σελήνη γεμίζει τις τσέπες Ταύρων, Κριών κι άλλων 2 ζωδίων με τρελό χρήμα!

Η Σελήνη εξακολουθεί την πορεία της στον Σκορπιό ενθαρρύνοντας μας να δούμε τα πράγματα...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 24 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Αγαπητέ μου Κριέ, αυτή η Τετάρτη...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 23 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Καλημέρα Κριέ, η Τρίτη φέρει έντονες...

Πανσέληνος στον Σκορπιό : Χρήμα για 3 ζώδια, μπελάδες γι’ άλλα 4!

Στις 24 Απριλίου 2024 θα πραγματοποιηθεί η απαιτητική και μεταμορφωτική Πανσέληνος στον άξονα Σκορπιού-Ταύρου,...