Αρχίζουν οι θερινές εκπτώσεις από 13 Ιουλίου – 31 Αυγούστου

7
Αρχίζουν οι θερινές εκπτώσεις από 13 Ιουλίου - 31 Αυγούστου

Πρεμιέρα τη Δευτέρα 13 Ιουλίου αναμένεται να κάνουν οι θερινές εκπτώσεις για το 2020 που  θα διαρκέσουν έως τη Δευτέρα 31 Αυγούστου.

Οι έμποροι, πάντως, ζητούν να μετατεθούν οι ημερομηνίες. Συγκεκριμένα, με επιστολή του προς τον πρωθυπουργό προ περίπου 2 μηνών, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών, Σταύρος Καφούνης, είχε ζητήσει να μετατοπιστεί για την παρούσα χρονιά η έναρξη των τακτικών θερινών εκπτώσεων κατά 15 μέρες, δηλαδή αρχές Αυγούστου.

Ο λόγος είναι για να δοθεί περισσότερος ωφέλιμος χρόνος στις επιχειρήσεις να διαθέσουν τα αποθέματά τους που έμειναν αδιάθετα κατά την περίοδο του υποχρεωτικού κλεισίματος λόγω της πανδημίας.

Πάντως οι φετινές εκπτώσεις θα είναι δελεαστικές καθώς οι καταστηματάρχες είναι αποφασισμένοι να μειώσουν τις τιμές τους έως και 80%.

Διαβάστε επίσης:  ΙΣΤΟΡΙΕΣ: Τα έργα του Ισθμού έφεραν δυστυχώς την… πτώχευση!

Ανοιχτά πάντως θα παραμείνουν τα καταστήματα την Κυριακή 19 Ιουλίου ωστόσο με βάσει υπουργική απόφαση του 2018  προβλέπεται ότι σε συγκεκριμένες περιοχές της χώρας επιτρέπεται η λειτουργία των εμπορικών καταστημάτων όλες τις Κυριακές από τον Μάιο μέχρι και τον Οκτώβριο. Σε αυτές τις περιοχές συμπεριλαμβάνεται και το κέντρο της Αθήνας.