Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
18 C
Athens

Άσχημος ή όχι ο Αύγουστος του 2021; Οι καλές και οι δύσκολες μέρες του νέου μήνα για όλα τα ζώδια!

Πάμε να τις δούμε αναλυτικά παρακάτω: Άση Μπήλιου

Ο Αύγουστος σίγουρα δεν έχει την αίγλη και την ανεμελιά άλλων καλοκαιριών, αφού ακόμη και στις διακοπές -με Αφροδίτη μέχρι τις 16/8 και Άρη σε όλη τη διάρκεια του στην Παρθένο- φαίνεται ότι θα είμαστε πιο «κουμπωμένοι» και όχι τόσο ελεύθεροι να απολαμβάνουμε τις χαρές του καλοκαιριού στη χώρα μας. Η Παρθένος είναι το ζώδιο της υγείας κι έτσι θα υπάρχει στο πίσω μέρος του μυαλού μας πάντα αυτό το αγκάθι που μπήκε στη ζωή μας από την προηγούμενη χρονιά. Όπως σας έχω προϊδεάσει από τον Ιούλιο, τα καυτά θέματα του Αυγούστου θα είναι αυτά της υγείας, το εργασιακό, αλλά και τα θέματα της παιδείας. Μην ξεχνάμε ότι είναι ο μήνας που μπορεί να είναι συνυφασμένος με διακοπές, αλλά μέρος της προσοχής και της σκέψης μας είναι στην εκκίνηση του φθινοπώρου, της δουλειάς και των σχολείων. Φυσικά, όπως κάθε μήνας θα έχει τις εύκολες και τις πιο απαιτητικές του μέρες.

1 Αυγούστου 2021
Η μέρα που πολλοί λαμβάνουν τη θερινή τους άδεια και το ταξίδι αρχίζει, έχει δυο όψεις που αφορούν στις μετακινήσεις, την επικοινωνία, τα ταξίδια. Από τη μια έχουμε τη σύνοδο του Ερμή με τον Ήλιο στον Λέοντα που κάνει ιδιαίτερα επικοινωνιακή τη μέρα μας, βοηθά σε συναντήσεις, επαφές κι από την άλλη την ίδια μέρα ο Ερμής συγκρούεται με τον Κρόνο σχηματίζοντας όψη αντίθεσης. Εδώ πιθανώς να υπάρχουν αντιξοότητες στις επαφές ή στις μετακινήσεις μας, μπορεί να υπάρχουν περιορισμοί από συνθήκες ή κανονισμούς, αλλά από την άλλη μπορεί κι εμείς οι ίδιοι να κάνουμε πιο απαισιόδοξες σκέψεις και έτσι να μπλοκάρουμε τις εξελίξεις. Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι που έχουν γεννηθεί τέλος του πρώτου – αρχές του δευτέρου δεκαημέρου θα επηρεαστούν περισσότερο. Το ίδιο αν έχετε ωροσκόπο κοντά στις 10 μοίρες.


2 Αυγούστου 2021
Άλλη μια απαιτητική μέρα, όπως σημαίνεται από την αντίθεση του Ήλιου προς τον Κρόνο. Αυτή η όψη αναφέρεται πάλι σε περιορισμούς, δύσκολες συνθήκες, επιβολή αυστηρών νόμων, αρνητικές σκέψεις, αλλά και ανάγκη συμβιβασμών για να εξελιχθούν τα πράγματα. Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι που έχουν γεννηθεί τέλος του πρώτου – αρχές του δευτέρου δεκαημέρου θα επηρεαστούν περισσότερο. Το ίδιο αν έχετε ωροσκόπο κοντά στις 10 μοίρες.

3 Αυγούστου 2021
Μια πιο ευχάριστη μέρα, καθώς η Αφροδίτη από την Παρθένο σχηματίζει τρίγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο. Είναι μια μέρα που ευνοεί τους κεραυνοβόλους έρωτες, τις εξελίξεις σε ερωτικές σχέσεις, ενώ μπορεί να λάβουμε ξαφνικά δώρα, να κάνουμε ωραίες γνωριμίες, να έχουμε πρωτότυπο τρόπο σκέψης, να έχουμε θετική εξέλιξη σε ένα οικονομικό ζήτημα ή να κάνουμε αλλαγές πειραματιζόμενοι με το στιλ και την εμφάνιση μας. Παρθένοι, Ταύροι και Αιγόκεροι θα επωφεληθούν περισσότερο αν έχουν γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο των ζωδίων τους ή αν ο ωροσκόπος του είναι κοντά στις 14 μοίρες.

4 Αυγούστου 2021
Τα ξημερώματα της 4ης Αυγούστου ολοκληρώνεται το τετράγωνο του Ερμή με τον Ουρανό που μπορεί να δημιουργήσει ξαφνικές επιπλοκές σε θέματα επικοινωνίας, στα μέσα επικοινωνίας, στο διαδίκτυο ή και απρόοπτα στα ταξίδια, τις μετακινήσεις, τις επαφές μας. Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόο που έχουν γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο των ζωδίων τους πρέπει να είναι πιο προσεκτικοί. Το ίδιο κι αν έχετε ωροσκόπο κοντά στις 14 μοίρες αυτών των ζωδίων.

7 Αυγούστου 2021
Τα ξημερώματα της 7ης Αυγούστου ο Ήλιος σχηματίζει τετράγωνο με τον Ουρανό και πάλι το στοιχείο του απρόοπτου, του ξαφνικού που μας βγάζει από το πρόγραμμα μας είναι ιδιαίτερα εμφανές στην καθημερινότητα μας. Οι ανατροπές είναι πάντα μέσα στο πρόγραμμα με αυτή την όψη, γι’ αυτό προσπαθήστε να δείξετε ευελιξία, ειδικά αν εκπροσωπείτε τα ζώδια του Ταύρου, του Λέοντα, του Σκορπιού και του Υδροχόου και έχετε γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο ή έχετε ωροσκόπο κοντά στις 14 μοίρες αυτών των ζωδίων.

8 Αυγούστου 2021
Πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη του Αυγούστου που ενεργοποιεί το τετράγωνο Κρόνου-Ουρανού, την κυρίαρχη και δυστυχώς αρκετά δύσκολη και καταστρεπτική ως ένα βαθμό κύρια όψη της φετινής χρονιάς. Τα νέα ξεκινήματα που υπόσχεται η Νέα Σελήνη θέλουν μια τελείως εναλλακτική προσέγγιση, σκληρή δουλειά και πειθαρχία για να πάρουν το πράσινο φως. Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι του δευτέρου δεκαημέρου και όσοι έχετε ωροσκόπο σε αυτά τα ζώδια κοντά στις 16 μοίρες θα ζοριστείτε περισσότερο, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν θα τα καταφέρετε.

10 Αυγούστου 2021
Τα ξημερώματα της 10ης Αυγούστου ολοκληρώνεται η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα, μια όψη που μας κάνει να εξιδανικεύουμε τον έρωτα, τις νέες γνωριμίες και να βάζουμε σε θρόνους ανθρώπους που πιθανώς θα μας απογοητεύσουν με τη συμπεριφορά τους. Χρειάζεται προσοχή και σε θέματα οικονομικά. Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες του τρίτου δεκαημέρου ή όσοι έχετε ωροσκόπο σε αυτά τα ζώδια κοντά στις 22 μοίρες πρέπει να είστε πιο προσγειωμένοι και να μην μένετε στις εντυπώσεις τόσο προσωπικά όσο και επαγγελματικά.

11 Αυγούστου 2021
Λίγο πριν αποχωρήσει από τον Λέοντα ο Ερμής σχηματίζει όψη αντίθεσης με τον Δία, κάνοντας μας λίγο πιο επιπόλαιους και υπερβολικούς στην επικοινωνία. Κάποιες φορές όμως και ισχυρογνώμονες. Καλό είναι να αφήσετε τις παρορμητικές υποσχέσεις και τα μεγάλα λόγια με αυτή την όψη. Επίσης, μην είστε ευκολόπιστοι. Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι με γενέθλια στο τέλος του τρίτου δεκαημέρου ή με ωροσκόπο σε αυτά τα ζώδια κοντά στις 28 μοίρες προσέξτε την υπερβολική αισιοδοξία και την οδηγική σας συμπεριφορά συν τοις άλλοις.


12 Αυγούστου 2021
Μέρα συναισθηματικά φορτισμένη, όχι απαραίτητα βέβαια για αρνητικούς λόγους. Η Αφροδίτη σχηματίζει τρίγωνο με τον Πλούτωνα κάνοντας τη μέρα ιδιαίτερα παθιασμένη όχι μόνο σε ερωτικό επίπεδο, αλλά και σε αυτά που αγαπάμε, τα χόμπι και σε ό,τι μας δίνει χαρά και ικανοποίηση. Αυτή η όψη μπορεί να φέρει καταλυτικές γνωριμίες και μολονότι είναι τρίγωνο, χρειάζεται πάντα προσοχή με τον Πλούτωνα στις ζήλιες και τις χειριστικές συμπεριφορές. Αφορά Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους του τρίτου δεκαημέρου ή όσοι έχετε ωροσκόπο σε αυτά τα ζώδια κοντά στις 24 μοίρες.

13 και 14 Αυγούστου 2021
Έχουμε κάποιες αδύναμες, αλλά κάποιες φορές ιδιαίτερα ενοχλητικές όψεις ανάμεσα στον Άρη με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα. Χρειάζεται προσοχή σε θέματα υγείας στα ζώδια της μεταβλητής ομάδας, δηλαδή Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες ή όσοι έχετε ωροσκόπο σε αυτά τα ζώδια κοντά στις 9 μοίρες.

19 Αυγούστου 2021
Ο Ερμής σχηματίζει όψη συνόδου με τον Άρη. Την γνωρίζετε την παροιμία που λέει «η γλώσσα κόκαλα δεν έχει και κόκαλα τσακίζει». Αυτή η παροιμία μπορεί να συνοψίσει την επιρροή αυτής της όψης. Χρειάζεται προσοχή στην επικοινωνία, στον τρόπο που διατυπώνουμε τις σκέψεις μας, αλλά και σε αυτά που λέμε πάνω στα νεύρα ή την παρόρμηση μας. Προσοχή και σε μετακινήσεις στην ομάδα των μεταβλητών ζωδίων: Διδύμων, Τοξοτών, Παρθένων και Ιχθύων του δευτέρου δεκαημέρου ή όσοι έχετε ωροσκόπο σε αυτά τα ζώδια κοντά στις 12 μοίρες. Ενώ θα είστε δυναμικοί, αποφασιστικοί και ιδιαίτερα ζωηροί, η παρόρμηση και η βιασύνη μπορεί να ανατρέψουν τις καλές προθέσεις.

20 Αυγούστου 2021
Μια θετική ως επί το πλείστον μέρα, καθώς έχουμε δυο όψεις. Η πρώτη μια αντίθεση ανάμεσα στον Ήλιο και τον Δία που μπορεί να φέρει τύχη ή και ευκαιρίες, αλλά θέλει προσοχή στις υπερβολές και την τάση επιπολαιότητας. Θα ευνοηθούν Κριοί, Λέοντες, Τοξότες και Υδροχόοι που έχουν γεννηθεί στο τρίτο δεκαήμερο ή όσοι έχετε ωροσκόπο σε αυτά τα ζώδια κοντά στις 27 μοίρες. Η δεύτερη όψη αφορά το τρίγωνο του Ερμή με τον Ουρανό που φέρνει ευχάριστες εκπλήξεις, απρόσμενες συναντήσεις, εναλλακτικό τρόπο σκέψης και ξαφνικές επινοήσεις που δίνουν λύσεις σε προβλήματα. Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι οι τυχεροί της όψης, αν έχετε γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο ή έχετε ωροσκόπο σε αυτά τα ζώδια κοντά στις 14 μοίρες.

22 Αυγούστου 2021
Πανσέληνος στην τελευταία μοίρα του άξονα Λέοντα-Υδροχόου με συμμετοχή του Δία. Αυτό το φεγγάρι συνδέεται με εκείνο της 24ης Ιουλίου και με κάποιο τρόπο κορυφώνει ενέργειες και καταστάσεις που έλαβαν χώρα με την προηγούμενη Πανσέληνο. Ο Δίας, που μεγεθύνει ό,τι αγγίζει, μπορεί να κάνει την Πανσέληνο αυτή να μας γεμίσει αισιοδοξία αν συντρέχει κάποιος θετικός λόγος ή να μας βυθίσει στην ανησυχία. Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι του τρίτου δεκαημέρου ή όσοι έχετε ωροσκόπο σε αυτά τα ζώδια κοντά στις 29 μοίρες θα επηρεαστείτε περισσότερο.

Την ίδια μέρα της Πανσελήνου ολοκληρώνεται το τρίγωνο του Άρη με τον Ουρανό που μπορεί να φέρει απρόσμενη δράση ή αντιδράσεις, τάση να θέλουμε να πάρουμε ρίσκο και επαναστατική διάθεση. Ευνοεί Ταύρους, Αιγόκερους, Καρκίνους και Σκορπιούς με γενέθλια στο δεύτερο δεκαήμερο ή όσους έχουν ωροσκόπο στα ζώδια αυτά κοντά στις 14 μοίρες.

23 Αυγούστου 2021
Το τρίγωνο της Αφροδίτης από τον Ζυγό με τον Κρόνο ολοκληρώνεται σήμερα, κάνοντας τη μέρα θετική για να αναλάβουμε σημαντικές ευθύνες στις σχέσεις μας, να πάρουμε αποφάσεις για την προσωπική μας ζωή, να αναλάβουμε δράση και αποφάσεις σε θέματα οικονομικά ή γιατί όχι και να ξεκινήσουμε με τις καλύτερες προδιαγραφές μια δίαιτα. Ευνοεί τα ζώδια του αέρα: Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους με γενέθλια στο πρώτο δεκαήμερο των ζωδίων αυτών ή όσοι έχετε ωροσκόπο σε αυτά τα ζώδια κοντά στις 8 μοίρες.

25 Αυγούστου 2021
Ο Ερμής από την Παρθένο συναντά σε όψη αντίθεσης τον Ποσειδώνα, δημιουργώντας παρεξηγήσεις, παρανοήσεις, παραπλανητικές ειδήσεις, ψευδείς ειδήσεις και πληροφορίες και υποσχέσεις που δεν πατάνε πουθενά. Προσοχή στην έλλειψη συγκέντρωσης και την αφηρημάδα, αλλά και στα πολύτιμα αντικείμενα σας μην τα ξεχάσετε κάπου και τα χάσετε ή σας τα κλέψουν. Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες ή όσοι έχετε ωροσκόπο σε αυτά τα ζώδια στο τρίτο δεκαήμερο κοντά στις 22 μοίρες πρέπει να είστε πιο προσεκτικοί.

26 Αυγούστου 2021
Ο Ερμής από την Παρθένο συναντά τον Πλούτωνα σε όψη τριγώνου μια όψη ιδιαίτερα βοηθητική για έρευνα, για μυστικές πληροφορίες, για να είμαστε πιο παρατηρητικοί και να βλέπουμε πίσω από την επιφάνεια. Φυσικά χρειάζεται προσοχή στις εμμονές και τα κολλήματα του μυαλού. Θα επωφεληθούν Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι κυρίως του τρίτου δεκαημέρου ή όσοι έχετε ωροσκόπο σε αυτά τα ζώδια κοντά στις 22 μοίρες.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 19 Μαρτίου;

Η Σελήνη κάνει την εμφάνιση της στον Λέοντα, τα χαρακτηριστικά θα είναι αυτοπεποίθηση, δυναμικότητα, γενναιοδωρία, αυτοπροβολή. Έμφαση θα δοθεί στην εξωτερική εμφάνιση, κάποιοι θα καταφέρουν να εντυπωσιάσουν...

Τα 4 ζώδια με τον μεγαλύτερο εγωισμό

Αναρωτηθήκατε ποτέ γιατί μερικοί άνθρωποι φαίνεται να έχουν εγωισμούς μεγαλύτερους από τον… πλανήτη; Λοιπόν, η αστρολογία μπορεί να έχει την απάντηση. Σύμφωνα με τους...

Καίτη Γκρέυ: Επέστρεψε στο σπίτι της μετά την περιπέτεια με την υγεία της

Τέλη Φεβρουαρίου έγινε γνωστό ότι η σπουδαία λαϊκή ερμηνεύτρια Καίτη Γκρέυ νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Ωνάσειου Καρδιοχειρουργικού Κέντρου. Με βάση τα όσα...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Δευτέρα 18 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; Ζώδια σήμερα - Αναλυτικές προβλέψεις ΚΡΙΟΣ Η Δευτέρα φέρνει στο ζώδιο σου, Κριέ, την επιθυμία να εμβαθύνεις στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, κατανοώντας περισσότερα για...

Αυτό δεν έχει ξανά γίνει στο J2US: Πάγωσε ο Κοκλώνης με την απόφαση της...

Μια τεράστια ανατροπή είχε απόψε 16/3 το Just the 2 of us. Συγκεκριμένα, η Άντζελα Δημητρίου, μετά την εμφάνισή της με τον Στέλιο Δρουμαλιά,...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 17 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; Ζώδια σήμερα - Αναλυτικές προβλέψεις ΚΡΙΟΣ Κυριακή, Κριέ μου, με τη Σελήνη στους Διδύμους σε τρίγωνο με τον Άρη, άρα η σημερινή πρόβλεψη υπόσχεται...

Αυτά τα 3 ζώδια έχουν πάντα άγχος για τα χρήματα

Ορισμένα ζώδια δεν μπορούν παρά να αγχώνονται για τα χρήματα που έχουν στους τραπεζικούς λογαριασμούς τους. Φαίνεται να έχουν πάντα τα χρήματα στο μυαλό τους,...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Τα ζώδια που δεν ταιριάζουν με τίποτα μεταξύ τους

Δεν είναι λίγες οι φορές που στο άκουσμα ενός πιθανού συνδυασμού ζωδίων ακούγεται από...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 3 Φεβρουαρίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας ενθαρρύνει πραγματικά να μην κάνετε τίποτα παρακινδυνευμένο...

Ζώδια: Αυτές είναι οι ημερομηνίες SOS του 2024 για όλα τα ζώδια

 Ποιες είναι οι προκλητικές στιγμές του 2024 για το ζώδιο σου;  Ποιες είναι οι...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 10 Ιανουαρίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Κριέ μου, σήμερα είναι η μέρα σου, μιας και το εξάγωνο μεταξύ...