ΑΣΕ ΜΑΣ ΡΕ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ! «Τον απώθησα αλλά δεν…»

123
Κασιδιάρης, επεισόδιο, Δένδιας,

Εξηγήσεις για το επεισόδιο στη Βουλή, έδωσε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης.

Ο βουλευτής παραδέχεται ότι απώθησε τον Νίκο Δένδια, αλλά δεν τον γρονθοκόπησε, ενώ μιλά για στημένο επεισόδιο από τα υπόλοιπα κόμματα.

Ναι βέβαια όλο στημένη του την έχουν! Αυτός ο ΑΘΩΟΣ και ο κατατρεγμένος πολιτικός ανήρ βρίσκεται πάντα σε άμυνα! Δυστυχώς καμιά ντροπή!

Αναλυτικά, όσα ισχυρίστηκε στη δήλωσή του:

«Ενώ τεκμηρίωνα την αντισυνταγματικότητα του μνημονίου, ένας βουλευτής – από αυτούς που παρέδωσαν την χώρα στους ξένους τοκογλύφους – με διέκοψε παράνομα και με προκάλεσε με σκαιό τρόπο, με σκοπό να δημιουργήσει βίαιο επεισόδιο, για να μην ακούει ο Λαός ότι η βουλή παραδίδει την Εθνική μας Κυριαρχία.

Διαβάστε επίσης:  Συνάντηση ΥΠΕΞ Νίκου Δένδια με τον Αμερικανό πρέσβη Τζέφρι Πάιατ

»Τον απώθησα, ως όφειλα, για να περιφρουρήσω το δικαίωμά μου να μιλάω ελεύθερα εντός κοινοβουλίου. Δεν τον χαστούκισα, ούτε τον γρονθοκόπησα, όπως ψευδώς αναφέρουν τα κομματόσκυλα και τα κανάλια της διαπλοκής.

»Στη συνέχεια αποχώρησα από την αίθουσα εις ένδειξη διαμαρτυρίας για την άθλια συμπαιγνία όλων των μνημονιακών κομμάτων από Σύριζα μέχρι ΝΔ, που καταλύουν κάθε έννοια συνταγματικής νομιμότητας και έχουν υποδουλώσει την χώρα στα δεσμά των ξένων τοκογλύφων».