Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
23 C
Athens

Αστρολογικές προβλέψεις : Φουρτούνες για ΟΛΑ τα ζώδια


Μια από τις πιο απαιτητικές μέρες του Νοεμβρίου είναι η Τετάρτη, όπως σας το έχω ήδη επισημάνει στις θετικές και δύσκολες ημέρες του μήνα, καθώς ολοκληρώνεται η αντίθεση (όψη έντασης) του Άρη στην πορεία του στον Σκορπιό με τον Ουρανό στο ζώδιο του Ταύρου.

Αν θα θέλαμε να περιγράψουμε με μια πρόταση την ενέργεια αυτής της όψης, θα λέγαμε μια όψη αντιπαραθέσεων, πόλωσης, πίεσης και βίας. Ενδεχομένως την έκφραση των παραπάνω να τη δούμε και στην επικαιρότητα, καθώς είναι και μια ευαίσθητη μέρα της γιορτής του Πολυτεχνείου. Άρα, όπως καταλαβαίνετε, σήμερα είναι από αυτές τις μέρες που θα πρέπει να είμαστε αρκετά προσεκτικοί στη συμπεριφορά μας προς τους άλλους και να διαλέγουμε τις μάχες μας σοφά.

Σημασία δεν έχει να κερδίσει ο εγωισμός μας, κυρίως στις σχέσεις μας. Σαφώς δεν είναι η κατάλληλη μέρα για να κάνουμε επίθεση στους άλλους, ακόμη κι αν νιώθουμε ότι έχουμε δίκιο, διότι με τους υψηλούς τόνους μπορεί να το χάσουμε. Εννοείται, αποφεύγουμε την επικίνδυνη συμπεριφορά στην οδήγηση και είμαστε συγκεντρωμένοι όταν χειριζόμαστε επικίνδυνα μηχανήματα.

Η Σελήνη από το ζώδιο του Ταύρου σιγοντάρει την επιρροή και προάγει τις αψιμαχίες. Πιο προσεκτικοί πρέπει να είναι Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι με γενέθλια στο δεύτερο δεκαήμερο ή πλανήτες και ωροσκόπο κοντά (2 μοίρες πλην – συν) στις 12 μοίρες των ζωδίων αυτών.

ΚΡΙΟΣ
Η Σελήνη προχωρά στον Ταύρο κάνοντας τα πρακτικά θέματα της δουλειάς και των οικονομικών προτεραιότητα της μέρας. Όμως η Τετάρτη έρχεται και με μια όψη πίεσης, την αντίθεση ανάμεσα στον κυβερνήτη σας Άρη από τον Σκορπιό με τον Ουρανό στον Ταύρο. Ίσως κάτι δείτε το οποίο να σας εκνευρίσει, αλλά μην βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα ή να αρχίσετε να λέτε από δω κι από κει τις σκέψεις σας που αφορούν άλλους, χωρίς να σιγουρέψετε ότι έχετε σωστή άποψη ιδιαίτερα στον χώρο της δουλειάς. Περισσότερο επηρεάζει η όψη όλους όσοι το ζώδιο ή ο ωροσκόπος βρίσκεται από τις 10 ως τις 14 μοίρες του Κριού. Αποφύγετε με αυτή την όψη να ανοίξετε θέματα που αφορούν οικονομικά, καθώς δεν θα μπορέσετε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας. Από την άλλη, η όψη αυτή σας κάνει παρορμητικούς και με το χρήμα. Όσο κι αν σας δελεάζει ακόμη μια αγορά (από αυτές που καλύπτουν άλλα κενά κι όχι της γκαρνταρόμπας σας) προσπαθήστε να αντισταθείτε.

ΤΑΥΡΟΣ
Μια έντονα κυκλοθυμική μέρα για σας είναι η Τετάρτη με τη Σελήνη στο ζώδιο σας, αφού από τη μια δεν θέλετε ίσως πολλά-πολλά με τους άλλους, έχετε την τάση να ασχοληθείτε με τις προσωπικές σας ανάγκες κι επιδιώξεις κι από την άλλη η αντίθεση Άρη-Ουρανού σας ζορίζει με θέματα που αφορούν είτε σε μια σχέση προσωπική είτε επαγγελματική. Περισσότερο επηρεάζεστε όσοι το ζώδιο ή ο ωροσκόπος σας βρίσκεται από τις 10 ως τις 14 μοίρες του Ταύρου. Εσείς μπορεί να νιώθετε θυμωμένοι, καταπιεσμένοι, αδικημένοι σ’ αυτή τη σχέση. Όμως δεν είναι η κατάλληλη μέρα για να κάνετε κάτι γι’ αυτό. Προσπαθήστε να είστε ήρεμοι και ψύχραιμοι, μην ενδίδετε σε εντάσεις και μην χάνετε την αυτοπεποίθηση σας. Επίσης, αποφύγετε να κολλήσετε σε λάθη των άλλων μη βλέποντας όλη την εικόνα. Το πιο εύκολο σήμερα είναι να έρθετε σε στείρες αντιπαραθέσεις. Εσείς διαλέξτε τον δύσκολο δρόμο της ψυχραιμίας και της αποστασιοποίησης, διότι αυτός θα σας φέρει και τα θετικότερα αποτελέσματα. Φυσικά θα πρέπει να είστε πιο προσεκτικοί και συγκεντρωμένοι και όταν οδηγείτε ή χειρίζεστε επικίνδυνα μηχανήματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Με εξαίρεση τους γεννημένους από τις 10 μέχρι τις 14 μοίρες του ζωδίου των Διδύμων ή του ωροσκόπου στους Διδύμους που ενδεχομένως έχετε κάποια επαγγελματικά θέματα ή και θέματα υγείας να σας απασχολούν πιεστικά και να σας προκαλούν στρες, οι υπόλοιποι Δίδυμοι θα είστε λιγότερο πιεσμένοι. Όσοι επηρεάζεστε από την όψη προσέξτε τη σύνδεση μεταξύ αυτών που σκέφτεστε και της υγείας σας. Όταν είστε διαρκώς σε νοητικό στρες θα υποφέρετε και από ψυχοσωματικές εκδηλώσεις. Ενδέχεται να σας αποκαλυφθεί κάτι στον χώρο εργασίας που ήταν παρασκηνιακό το προηγούμενο διάστημα κι αυτό να σας θυμώσει. Ακόμη, προσέξτε μην παρασυρθείτε σε στείρες αντιπαραθέσεις και αποφύγετε άτομα τα οποία ξέρετε ότι είναι αρνητικά και τοξικά, ακόμη και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Διαφυλάξτε την πνευματική και ψυχική σας υγεία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Οι μέρες αυτές σας βάζουν στη διαδικασία να σκεφτείτε αρκετά πάνω σε πρακτικά θέματα που αφορούν τους στόχους σας για το μέλλον ή να κάνετε συζητήσεις γι’ αυτά με άτομα από τον χώρο της δουλειάς, τους συνεργάτες, αλλά και τους φίλους. Η σημερινή μέρα πάντως είναι κάπως πιεστική ακόμη κι αν δεν εργάζεστε. Πιθανώς ένα τηλεφώνημα ή ένα email να διαταράξει την ησυχία σας και να σας εκνευρίσει. Αν ο Ήλιος ή ο ωροσκόπος σας βρίσκεται από τις 10 ως τις 14 μοίρες του Καρκίνου, αποφύγετε αντιπαραθέσεις. Με φωνές και υψηλούς τόνους δεν θα βρείτε άκρη. Η καλύτερη στάση είναι η αποστασιοποίηση, ιδιαίτερα από ανθρώπους που σας πατάνε ευαίσθητα «κουμπιά» και έχουν τον τρόπο τους να σας θυμώνουν. Η όψη Άρη-Ουρανού μπορεί να δείξει και μια αλλαγή στα πλάνα σας για το μέλλον ή μια διαφοροποίηση στους μέχρι τώρα στόχους σας.

ΛΕΩΝ
Σήμερα υπάρχει μια έξτρα επιβάρυνση στη μέρα, εξαιτίας της αντίθεσης Άρη-Ουρανού που αφορά κυρίως όλους όσοι ο Ήλιος ή ο ωροσκόπος τους βρίσκεται από τις 10 ως τις 14 μοίρες του Λέοντα. Εσείς είστε πιο επιρρεπείς σε εκνευρισμούς, εντάσεις και αντιπαραθέσεις, είτε με τον σύντροφο σας, έναν στενό συνεργάτη, έναν φίλο ή και με άτομα από το οικογενειακό σας περιβάλλον. Προσπαθήστε όσο κι αν είστε θυμωμένοι να διατηρήσετε χαμηλούς τόνους και με ψυχραιμία να κάνετε διάλογο. Αν όμως βλέπετε ότι δεν μπορείτε να κρατήσετε το «επίπεδο» εκεί που πρέπει, ασχοληθείτε με κάτι άλλο και επανέρχεστε κάποιες μέρες αργότερα. Μπορεί η αφορμή ή η αιτία για τις αντιπαραθέσεις να είναι μια αλλαγή ή ο φόβος μιας αλλαγής είτε σε επαγγελματικό είτε σε οικογενειακό επίπεδο. Από την άλλη, μπορεί να νιώθετε κουρασμένοι από τις πολλές υποχρεώσεις, γι’ αυτό προσπαθήστε να θέσετε τα όρια σας ξεκάθαρα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η μέρα κυριαρχείται από την αντίθεση του Άρη από τον Σκορπιό με τον Ουρανό στον Ταύρο. Μια έντονη όψη που σας κάνει πιο επιρρεπείς σε εντάσεις, καβγάδες, σφοδρές αντιπαραθέσεις, είτε με συνεργάτες, συγγενείς, γείτονες και όποιους αποτελούν το στενό σας περιβάλλον. Μια λάθος λέξη ή κριτική, ακόμη κι αν είναι ειλικρινής και δεν έχετε πρόθεση να πληγώσετε κάποιον, μπορεί εύκολα να προκαλέσει μια αντιπαράθεση που ίσως μετανιώσετε. Άρα, μολονότι ίσως θέλετε να πείτε κάτι γιατί σας βαραίνει και θέλετε να το βγάλετε από μέσα σας γιατί αυτό θα σας ανακουφίσει, η ικανοποίηση θα είναι πρόσκαιρη και η ζημιά μεγαλύτερη. Περισσότερο επηρεάζονται όσοι έχουν Ήλιο ή ωροσκόπο από τις 10 ως τις 14 μοίρες του ζωδίου της Παρθένου. Χρειάζεται προσοχή ιδιαίτερη όμως, εκτός από την επικοινωνία με τους άλλους και στην οδήγηση ή τον χειρισμό επικίνδυνων μηχανημάτων.

ΖΥΓΟΣ
Με την αντίθεση Άρη-Ουρανού ο βαθμός ανησυχίας και το στρες μεγεθύνονται μέσα στη μέρα, ακόμη κι αν δεν υπάρχει σοβαρός λόγος. Φαίνεται ότι το μυαλό σας δεν μπορεί να σταματήσει να εργάζεται υπερεντατικά και αυτό δεν επιτρέπει ούτε στο σώμα να χαλαρώσει, ακόμη κι αν δεν εργάζεστε. Οι επαφές με τους άλλους είναι το κύριο μενού της μέρας και ως φαίνεται θα έχετε αρκετές ευκαιρίες για συζητήσεις και διάλογο. Εδώ είναι όμως που πρέπει να προσέξετε, ειδικά αν στο «τραπέζι» πέσουν θέματα που αφορούν οικονομικά. Αν ο Ήλιος ή ο ωροσκόπος σας βρίσκονται από τις 10 ως τις 14 μοίρες του Ζυγού, εύκολα μπορεί να ανάψουν τα αίματα, ακόμη και μεταξύ φίλων, και η κουβέντα να πάρει άλλη τροπή. Δεν είναι η κατάλληλη μέρα επίσης να διεκδικήσετε πιεστικά χρήματα που σας οφείλονται ή μια αύξηση. Κι εννοείται αποφύγετε παρορμητικές αγορές. Καλύτερα να κλειδώσετε κάπου τις πιστωτικές σας κάρτες και να τις ξεχάσετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η Τετάρτη έρχεται με ένα «αγκάθι» που πιθανώς να γίνει ιδιαίτερα αντιληπτό σε όσους το ζώδιο ή ο ωροσκόπος τους βρίσκεται από τις 10 ως τις 14 μοίρες του Σκορπιού. Το «αγκάθι» λέγεται αντίθεση Άρη-Ουρανού. Έτσι μπορεί στην πορεία της μέρας να υπάρχει ένα κλίμα έντασης στον χώρο του σπιτιού με την οικογένεια ή ακόμη και στον χώρο της δουλειάς. Πιθανώς να έχετε μια αντιπαράθεση με ένα σημαντικό πρόσωπο στη ζωή σας, πιθανώς και τον σύντροφό σας. Αν υπάρχει κάτι ή κάποιος που σας καταπιέζει ή συμπεριφέρεται αυταρχικά χωρίς να σας δίνει τον χώρο που χρειάζεστε ή αν νιώθετε ότι δεν ακούει αυτά που λέτε, δεν αργεί να έρθει ένας φορτισμένος διάλογος και πιθανώς και μια ρήξη αν το πράγμα ξεφύγει. Προσπαθήστε όμως να μην ενδώσετε στην παρόρμηση της στιγμής, σκεφτείτε αυτά που έχετε να πείτε καλύτερα και μεταθέστε μια τέτοια κουβέντα για την άλλη εβδομάδα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η Τετάρτη έρχεται με μια υποσημείωση, εξαιτίας της κυρίαρχης σημερινής όψης Άρη-Ουρανού. Για όσους ο Ήλιος (το ζώδιο) ή ο ωροσκόπος τους βρίσκεται από τις 10 ως τις 14 μοίρες του ζωδίου του Τοξότη, η όψη αυτή μπορεί να βγει ως εκνευρισμός, θυμός, επιθετικότητα ή θλίψη. Θα πρέπει πρωτίστως να είστε προσεκτικοί στην επικοινωνία με τους άλλους, ειδικά αν υπάρχουν κάποια θέματα δικά σας που θίγονται, διότι θα είναι δύσκολο να μείνετε ψύχραιμοι και δευτερευόντως θα πρέπει να είστε όσο πιο ήρεμοι και ψύχραιμοι, βάζοντας τα όρια σας σε αυτούς που προσπαθούν να τα καταλύσουν ειδικά στον χώρο εργασίας. Από την άλλη, μην τρελαίνεστε να έχετε τον έλεγχο σε όλα στη δουλειά, διότι πιθανώς κάτω από αυτές τις όψεις να είναι ένα ουτοπικό σενάριο. Αποδεχτείτε ότι κάποια πράγματα ή άνθρωποι δεν αλλάζουν και κάντε αυτό που θεωρείτε εσείς σωστό, χωρίς να αφήνετε τη διάθεση και την ψυχολογία σας να εξαρτάται από τους άλλους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Μια κάπως νευρική μέρα είναι η Τετάρτη με την όψη αντίθεσης Άρη-Ουρανού. Μπορεί να νιώθετε ότι οι ανάγκες των δικών σας προσώπων σας «πνίγουν», ακόμη κι αν είναι τα ίδια σας τα παιδιά για όσους είστε γονείς ή μπορεί να θέλετε λίγο την ησυχία σας μέσα στο σπίτι και να μην μπορείτε να το επιτύχετε. Η όψη επηρεάζει όσους έχετε Ήλιο ή ωροσκόπο από τις 10 ως τις 14 μοίρες του Αιγόκερω και μπορεί να δημιουργεί περαιτέρω ένταση με αφετηρία κάποιους οικονομικούς λόγους. Αποφύγετε λοιπόν ειδικά αυτή τη μέρα τέτοιες συζητήσεις αν δεν θέλετε να ξεφύγει η κατάσταση. Από την άλλη, επειδή αυτή η όψη επηρεάζει και την ερωτική σας ζωή, είναι πιθανόν μια αντίδραση σας ή της άλλης πλευράς να πυροδοτήσει ένα καβγαδάκι ξαφνικά. Προσοχή πρέπει να δείξετε και σε σχέσεις με φίλους ή συνεργάτες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Σήμερα χρειάζεται προσεκτικούς χειρισμούς από την πλευρά σας, τόσο σε επίπεδο επικοινωνίας με τους άλλους όσο και στις μετακινήσεις. Προσπαθήστε να έχετε περισσότερη υπομονή και κατανόηση τόσο στο οικογενειακό σας περιβάλλον όσο και στο εργασιακό. Ελέγξτε τον θυμό και την έκφραση των αρνητικών συναισθημάτων σας. Ενδεχομένως κάποιο άτομο από τη δουλειά ή ακόμη κι από το σπίτι να σας καταπιέσει περισσότερο ή να γίνετε ο στόχος κάποιου που δεν μπορεί να διαχειριστεί τον δικό του θυμό και τον εξαπολύει αδίκως σε σας. Σκεφτείτε πριν αντιδράσετε παρορμητικά μήπως με την αντεπίθεση τελικά δεν βρείτε το δίκιο σας. Περισσότερο επηρεάζεστε όσοι το ζώδιο ή ο ωροσκόπος σας βρίσκεται από τις 10 ως τις 14 μοίρες του Υδροχόου. Αν δεν «τσιμπήσετε» το δόλωμα θα είστε πολύ καλύτερα.

ΙΧΘΥΕΣ
Αν αποφύγετε να έρθετε σε αντιπαράθεση για ιδεολογικούς, θρησκευτικούς, πολιτικούς λόγους σήμερα, θα έχετε γλιτώσει πολύ εκνευρισμό και στρες. Κάποιος μπορεί επίτηδες να προσπαθήσει να ανοίξει μια συζήτηση μαζί σας, είτε δια ζώσης είτε ακόμη και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όχι βέβαια με την πρόθεση να ακούσει αυτά που έχετε να του πείτε, αλλά για να ρίξει λάδι στη φωτιά και να σας παρασύρει σε μια άσκοπη και τοξική κουβέντα. Μην ενδώσετε και χάσετε πολύτιμο χρόνο και ενέργεια για το τίποτε. Αν θέλετε να κάνετε κάποιες αλλαγές, καλύτερα να περιμένετε λίγο και να δείτε από όλες τις πλευρές μια κατάσταση πριν προχωρήσετε σε κάτι δραστικό. Ας είστε επίσης λίγο πιο προσεκτικοί με την οδήγηση και πιο υπομονετικοί. Πιθανώς μια είδηση που θα λάβετε σήμερα να σας αναστατώσει κάπως. Περισσότερο επηρεάζεστε όσοι το ζώδιο ή ο ωροσκόπος σας βρίσκεται από τις 10 ως τις 14 μοίρες του ζωδίου των Ιχθύων.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Ταραχή στα ζώδια : Σε δύσκολη θέση στα προσωπικά τους Ταύροι, Καρκίνοι και…

Την ημέρα της εθνικής μας εορτής, την 25η Μαρτίου 2024, σχηματίστηκε η Σεληνιακή έκλειψη – Πανσέληνος στον άξονα Ζυγού-Κριού, με τη Σελήνη στον Ζυγό...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 26 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Η Σελήνη στο Ζυγό, σήμερα Κριέ μου, κι εσύ στρέφεις την προσοχή στους άλλους, παίρνοντας ως ‘αντίτιμο’ την προσοχή που έχεις ανάγκη....

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 24 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Κριέ μου, Σελήνη στην Παρθένο σε αντίθεση με Ποσειδώνα έχουμε σήμερα Κυριακή, άρα η ψυχολογία σου δεν μας τα λέει και πολύ...

Τα 5 πιο άπιστα ζώδια – Πώς και γιατί απατά το καθένα

Σας έχει αρέσει η πολυπλοκότητα της αστρολογίας και ο πιθανός αντίκτυπός της στις σχέσεις; Αν ναι, πιθανότατα έχετε αναρωτηθεί ποια ζώδια είναι πιο επιρρεπή...

Οι ροζ στιγμές της Μπιάνκα με τον Kanye West σόκαραν και τον πατέρα της...

Η Μπιάνκα Σενσόρι και ο Kanye West είναι ένα από τα πιο αμφιλεγόμενα ζευγάρια της σόουμπιζ και οι εμφανίσεις τους, δημόσιες και μη, προκαλούν...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 23 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις ΚΡΙΟΣ Αγαπητέ Κριέ, σήμερα Σάββατο, η πρόβλεψή σου αναδεικνύει μια ημέρα γεμάτη συναισθηματική και δημιουργική σκέψη και δράση. Η Σελήνη σε...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 22 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Παρασκευή, Κριέ μου, με σύνοδο Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Κρόνο στο ζώδιο των Ιχθύων, οπότε κι εσύ αντιμετωπίζεις πιο σοβαρά και...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 28 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Κριέ, η Πέμπτη σε καλεί να αναζητήσεις την ισορροπία μεταξύ της προσωπικής...

Ταραχή στα ζώδια : Σε δύσκολη θέση στα προσωπικά τους Ταύροι, Καρκίνοι και…

Την ημέρα της εθνικής μας εορτής, την 25η Μαρτίου 2024, σχηματίστηκε η Σεληνιακή έκλειψη...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 26 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Η Σελήνη στο Ζυγό, σήμερα Κριέ μου, κι εσύ στρέφεις την προσοχή...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 24 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Κριέ μου, Σελήνη στην Παρθένο σε αντίθεση με Ποσειδώνα έχουμε σήμερα Κυριακή,...