Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
16.6 C
Athens

Αστυνομικός για κληρονομικά σκότωσε την οικογένειά του και στη συνέχεια αυτοκτόνησε

Κληρονομικά τα κίνητρα και συγκεκριμένα ένα σπίτι, φαίνεται πως ήταν η πιο πιθανή αιτία της τραγωδίας με τέσσερις νεκρούς στους Αγίους Αναργύρους.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία που συνέλλεξαν οι αξιωματικοί της Ασφάλειας Αττικής, ο 46χρονος αρχιφύλακας, σκότωσε με το υπηρεσιακό του όπλο την σύζυγο του και την πεθερά του, οι οποίες βρέθηκαν στο ένα δωμάτιο του σπιτιού, ενώ ο ίδιος και το 3,5 ετών κοριτσάκι του βρέθηκαν νεκροί σε διπλανό δωμάτιο.

Το τριπλό έγκλημα και η αυτοκτονία διαπράχθηκαν πιθανότατα τις νυχτερινές ώρες, αλλά ο ακριβής χρόνος θα διαπιστωθεί από την εξέταση του ιατροδικαστή, που βρίσκεται στο σημείο.

Την προανάκριση για τα ακριβή αίτια της τραγωδίας έχει αναλάβει το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής.

Το χρονικό του μακελειού άφησε άναυδη την Ελλάδα

Είναι ξημερώματα Δευτέρας. Γύρω στις 3 με 4 το πρωί, ο αστυνομικός βρίσκεται με τη γυναίκα του και την πεθερά του, στο σαλόνι του διαμερίσματος του δευτέρου ορόφου (του διώροφου οικήματος) στην οδό Ευριπίδου 25.

Κάποια στιγμή διαπληκτίζονται και ξεσπά καβγάς γύρω από τις κληρονομικές διαφορές που είχε ο αστυνομικός με την πεθερά του για το σπίτι που ζει με την γυναίκα του. Το κλίμα φορτίζεται επικίνδυνα και η κατάσταση ξεφεύγει από τον έλεγχο.

Ο αστυνομικός βγάζει το όπλο του και με αυτό απειλεί την πεθερά του. Εκείνη την ώρα η γυναίκα του, γιατρός στο επάγγελμα, τρέχει και βάζει το σώμα της σαν “ασπίδα” ανάμεσα στην μάνα της (επίσης γιατρό) και στον άνδρα που έχει χάσει τον έλεγχο.

Το μυαλό του σε μια στιγμή γυρίζει “στα κόκκινα”. Το χέρι του οπλίζει και η σφαίρα βρίσκει εξ επαφής στο στήθος την γυναίκα. Αυτήν που είναι η μάνα του παιδιού του. Αυτήν που διάλεξε για συνοδοιπόρο ζωής.

Το μυαλό του μόλις την βλέπει να πέφτει νεκρή, θολώνει ακόμη περισσότερο. Κυνηγάει με ορμή την πεθερά του. Το γεγονός πως βρέθηκαν 3 σφαίρες στους τοίχους του σαλονιού, μαρτυρά τα γεγονότα. Στο τέλος μια σφαίρα χτυπά θανάσιμα και την πεθερά του και πέφτει και αυτή νεκρή στο σαλόνι. Τα αίματα των δύο γυναικών βάφουν το πάτωμα.

Από εκεί και πέρα ο αστυνομικός πρωταγωνιστεί στο θρίλερ που μόνος του έγραψε και σκηνοθέτησε. Πηγαίνει στην κρεβατοκάμαρα που κοιμάται το παιδί του. Η αγαπημένη του κόρη. Το αγγελούδι που είναι παραδομένο στον Μορφέα. Την εκτελεί με μια σφαίρα στο κεφάλι.

Μόλις την προηγούμενη μέρα την είχε πάει βόλτα, οι δυο τους είχαν σταματήσει στον φούρνο της γειτονιάς και της είχε αγοράσει κουλούρι. Τα παιδικά της γέλια ήταν η ανταμοιβή του. Τώρα την έχει σκοτώσει. Τι άλλο του μένει; Στρέφει το όπλο εναντίον του και αυτοκτονεί. Το άψυχο σώμα του κείτεται δίπλα σε εκείνο της κόρης του. Η αυλαία έχει πέσει.

Μια ηλικιωμένη γυναίκα που μένει στην γειτονιά, ισχυρίζεται ότι άκουσε τον θόρυβο από τους πυροβολισμούς αλλά νόμιζε ότι τα άκουσε μέσα στον ύπνο της και κουκουλώθηκε.

Το πρωί η μικρούλα δεν πήγε στον παιδικό σταθμό. Ένας ξάδελφος της γυναίκας του αστυνομικού, ανησυχεί. Άτιμο πράγμα το ένστικτο λένε. Φτάνει στο σπίτι. Χτυπάει τα κουδούνια. Τρομάζει με την σιωπή. Βάζει το κεφάλι του σε ένα μισάνοιχτο παράθυρο. Αυτό που βλέπει τον σοκάρει. Η θεία του και η αγαπημένη του ξαδέλφη είναι νεκρές.

Είχαμε ανησυχήσει το πρωί και προσπαθήσουμε να δούμε τι συμβαίνει γιατί έλειπαν τέσσερα άτομα. Το μικρό δεν είχε πάει στο σχολείο του”, τόνισε χαρακτηριστικά ο εξάδελφος της συζύγου του αστυνομικού και πρόσθεσε: “Σκαρφάλωσα από το πλάι στην εξωτερική σκάλα και είδα ότι η κεντρική πόρτα ήταν ανοιχτή. Είδα την κοπέλα και τους φώναξα να σπάσουν την πόρτα, την έσπασαν και μπήκα μέσα γιατί υπήρχε ένα μικρό παιδί και φοβήθηκα για το παιδί. Αντίκρισα την μητέρα με την κόρη στο σαλόνι, το μωρό στο κρεβάτι και τον πατέρα γονατισμένο μπροστά στο κρεβάτι”.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Το μέγα όπλο για την σωτηρία όλων μας είναι η επιείκεια!

– Το μέγα όπλο για την σωτηρία όλων μας, είναι η επιείκεια. Το έλεος, το οποίο μας έρχεται από τον Θεό, πρέπει και εμείς...

Γιατί δεν είναι σήμερα του Αγίου Γεωργίου – Πότε είναι φέτος η γιορτή

Η γιορτή του Αγίου Γεωργίου είναι μια από τις σημαντικότερες της χριστιανικής ορθόδοξης πίστης. Αποτελεί άλλωστε και μια μέρα που γιορτάζουν σχεδόν όλες οι...

Η Θεία Κοινωνία, εμβόλιο ζωής

Θεία Κοινωνία: «Το αίμα του Χριστού καθαριεί την συνείδησιν ημών εις το λατρεύειν Θεώ ζώντι» (Εβρ. 9:14). Στο απόσπασμα από την προς Εβραίους επιστολή που...

Ευαγγέλιο Κυριακής 21 Απριλίου 24

Εωθινό Ευαγγέλιο Κυριακής Εωθινόν Β’ – Κατά Μάρκο ΙΣΤ'(16) 1-8 Καὶ διαγενομένου τοῦ σαββάτου Μαρία ἡ Μαγδαληνὴ καὶ Μαρία ἡ τοῦ ᾿Ιακώβου καὶ Σαλώμη ἠγόρασαν ἀρώματα...

Όσιος Φιλόθεος Σιναΐτης: Να φρουρείς το νου σου

Όταν βρεις άνεση από τον πόλεμο κάποια ώρα ή στιγμή, δόξασε Εκείνον που σε έσωσε και έχε τη μνήμη του θανάτου. Να φρουρείς το νου...

Αξία έχει το να αγαπούμε αυτούς που μας εχθρεύονται κι αυτούς που μας μισούν!

ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΣΤΑΥΡΟΒΟΥΝΙΩΤΗΣ – Πρέπει να πιστεύης ότι σε αγαπά ο Θεός, ακόμη κι αν όλοι οι άνθρωποι σε αποστραφούν κι αν όλοι σε...

Ευαγγέλιο της Κυριακής 14 Απριλίου 2024

Εωθινό Ευαγγέλιο Κυριακής Εωθινόν Α’ – Κατά Ματθαίο ΚΗ'(28) 16-20 Οἱ δὲ ἕνδεκα μαθηταὶ ἐπορεύθησαν εἰς τὴν Γαλιλαίαν, εἰς τὸ ὄρος οὗ ἐτάξατο αὐτοῖς ὁ ᾿Ιησοῦς.καὶ...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Ηλιούπολη: Ανατροπή στην υπόθεση – ο γιος σκότωσε με όπλο τη μητέρα και μετά αυτοκτόνησε

Έρευνες πραγματοποιούν οι Αρχές για τη δολοφονία μιας 63χρονης γυναίκας και του 36χρονου γιου...

Κορινθία: Επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. στα λαγούμια – Προσήχθη ο 47χρονος πατέρας – Έλειπαν η μάνα και τα ανήλικα παιδιά

Προσήχθη πριν από λίγα λεπτά ο 47χρονος άνδρας που ζει με την οικογένειά του...

Εισαγγελική παρέμβαση για την οικογένεια “παλαιοχριστιανών” στην Κόρινθο – Τι ψάχνει η Δικαιοσύνη

Την παρέμβαση της εισαγγελίας προκάλεσε η υπόθεση της οικογένειας «Παλαιοχριστιανών» στην Κόρινθο που ζει...

Τι είδους οικογένεια θέλουμε;

– Ζώντας στον κόσμο και στην εποχή μας, βλέποντας όσα συμβαίνουν σήμερα, διαπιστώνοντας την...