Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
23 C
Athens

Ατυχίες και καχυποψία για Λέοντες, Σκορπιούς και…

Αφροδίτη σε δυσαρμονία με Δία. Οι συναισθηματικές δυσκολίες επιμένουν και χρειάζονται προσοχή.

Κριός

Η περίοδος εξυπηρετεί κάπως τις επιθυμίες σας, αλλά σε ζητήματα που αφορούν στην οικογένεια και στην συνεργασία με άλλους, πρέπει να είστε προσεκτικοί, καθώς οι συνθήκες μεταβάλλονται καθημερινά.

Ταύρος

Φροντίστε να είστε ασφαλείς οικονομικά και να συνεχίσετε τις προσπάθειες που καταβάλλετε για την βελτίωση, ή την σταθεροποίηση του εισοδήματός σας! Μικρές μετακινήσεις θα συμβάλλουν στην βελτίωση της διάθεσής σας!

Δίδυμοι

Μην βιάζεστε να αναγνωριστούν οι προσπάθειες που καταβάλλετε στην εργασία αλλά διατηρήστε και υποστηρίξτε τις φιλοδοξίες σας! Αισθηματικά κερδίζετε έδαφος οι ελεύθεροι.

Καρκίνος

Κάθε ιστορία έχει και την άλλη πλευρά και την διαφορετική εκδοχή της, επομένως όλα είναι θέμα οπτικής γωνίας και διάθεσης. Η περίοδος είναι καλή για τα προσωπικά σας ενδιαφέροντα.

Λέων

Φροντίστε να μην ψάχνετε να βρείτε τους λόγους που συμβαίνει το κάθε τι και μην είστε καχύποπτοι απέναντι στην τύχη σας. Σας περιμένει ένα δραστήριο Φθινόπωρο και δεν πρέπει να κάνετε τώρα υποθέσεις σε θέματα που δεν έχετε επιρροή!

Παρθένος

Ελέγξτε αν πράγματι αυτά που ακούτε και σας αρέσουν, έχουν σχέση με την πραγματικότητα και αν αρκείστε σε μικρές αλλά ουσιαστικές ικανοποιήσεις και για οτιδήποτε μπορεί να σας δώσει χαρά.

Ζυγός

Είναι εύκολο, λόγω περιστάσεων, για κάποιους επιτήδειους να σας παρασύρουν εκεί που δεν θέλετε, ιδιαίτερα αν σας το παρουσιάσουν με τον τρόπο που είστε έτοιμοι να πιστέψετε.

Σκορπιός

Αισθηματικά εξακολουθείτε να αισθάνεστε αβέβαιοι τόσο από τις εξελίξεις στα θέματα που σας αφορούν, όσο και από μια παρατεταμένη διαφωνία με τον σύντροφό σας. Επιλέξτε με ποιον τρόπο θα κλείσετε ένα δύσκολο θέμα.

Τοξότης

Αν φανείτε λογικοί και ρεαλιστές στον βαθμό που πρέπει, θα μπορέσετε να ξεπεράσετε τις αμφιβολίες σας και να λειτουργήσετε κατάλληλα όσον αφορά στην υποστήριξη του συμφέροντός σας!

Αιγόκερως

Αυτήν την περίοδο, εκτός των άλλων, φροντίστε να βελτιώσετε τις σχέσεις σας με κάποιους ανθρώπους οι οποίοι σας αφορούν και οι οποίοι σας θέλουν στο περιβάλλον τους, άσχετα αν εσείς νομίζετε το αντίθετο.

Υδροχόος

Οικονομικά φαίνεται κάποια βελτίωση την οποία πρέπει να επιδιώξετε και να υποστηρίξετε ακόμα περισσότερο. Κινηθείτε συνετά σε τομείς που δεν γνωρίζετε. Η δεύτερη σκέψη είναι πάντα η καλύτερη!

Ιχθύες

Να είστε προσεκτικοί όσον αφορά στην υποστήριξη των φιλοδοξιών σας! Αυτό αφορά και στην εργασία όπου μπορείτε να είστε πιο συγκαταβατικοί απέναντι σε συναδέλφους και πιο προοδευτικοί και δημιουργικοί απέναντι σε πελάτες.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 29 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; Οι αναλυτικές προβλέψεις της ημέρας ΚΡΙΟΣ Σήμερα Παρασκευή, η πρόβλεψη για σένα, Κριέ μου, αναδεικνύει μια ημέρα βαθιάς συναισθηματικής και πνευματικής αναζήτησης. Η Σελήνη...

Ούτε Λέων, ούτε Ζυγός: «Χρυσός» Απρίλης με 15ήμερο γεμάτο χρήμα για 2 ζώδια!

Καθώς μπαίνουμε στον Απρίλιο, είναι καιρός να ρίξουμε τον μανδύα της ατυχίας που μπορεί να μας έχει κολλήσει σαν τα τελευταία απομεινάρια της ψύχρας...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 28 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Κριέ, η Πέμπτη σε καλεί να αναζητήσεις την ισορροπία μεταξύ της προσωπικής ελευθερίας και των βαθύτερων συναισθηματικών σου αναγκών. Η Αφροδίτη σε...

Ταραχή στα ζώδια : Σε δύσκολη θέση στα προσωπικά τους Ταύροι, Καρκίνοι και…

Την ημέρα της εθνικής μας εορτής, την 25η Μαρτίου 2024, σχηματίστηκε η Σεληνιακή έκλειψη – Πανσέληνος στον άξονα Ζυγού-Κριού, με τη Σελήνη στον Ζυγό...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 26 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Η Σελήνη στο Ζυγό, σήμερα Κριέ μου, κι εσύ στρέφεις την προσοχή στους άλλους, παίρνοντας ως ‘αντίτιμο’ την προσοχή που έχεις ανάγκη....

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 24 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Κριέ μου, Σελήνη στην Παρθένο σε αντίθεση με Ποσειδώνα έχουμε σήμερα Κυριακή, άρα η ψυχολογία σου δεν μας τα λέει και πολύ...

Τα 5 πιο άπιστα ζώδια – Πώς και γιατί απατά το καθένα

Σας έχει αρέσει η πολυπλοκότητα της αστρολογίας και ο πιθανός αντίκτυπός της στις σχέσεις; Αν ναι, πιθανότατα έχετε αναρωτηθεί ποια ζώδια είναι πιο επιρρεπή...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 29 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; Οι αναλυτικές προβλέψεις της ημέρας ΚΡΙΟΣ Σήμερα Παρασκευή, η πρόβλεψη για σένα, Κριέ μου,...

Ούτε Λέων, ούτε Ζυγός: «Χρυσός» Απρίλης με 15ήμερο γεμάτο χρήμα για 2 ζώδια!

Καθώς μπαίνουμε στον Απρίλιο, είναι καιρός να ρίξουμε τον μανδύα της ατυχίας που μπορεί...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 28 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Κριέ, η Πέμπτη σε καλεί να αναζητήσεις την ισορροπία μεταξύ της προσωπικής...

Ταραχή στα ζώδια : Σε δύσκολη θέση στα προσωπικά τους Ταύροι, Καρκίνοι και…

Την ημέρα της εθνικής μας εορτής, την 25η Μαρτίου 2024, σχηματίστηκε η Σεληνιακή έκλειψη...