Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
15.9 C
Athens

Αυτά είναι τα ριάλιτι και τα σόου που θα δούμε τη νέα τηλεοπτική σεζόν

O τηλεοπτικός μπαξές κατά τη σεζόν 2021-2022 θα έχει πληθώρα ριάλιτι με γνωστά πρότζεκτ όπως το «GNTM» και το «Big Brother», αλλά και προγράμματα που είχαμε δει στο παρελθόν και επιστρέφουν δριμύτερα στο τηλεοπτικό προσκήνιο όπως το «Top Chef».

Φυσικά, δεν θα λείπουν και εντυπωσιακά σόου στην τηλεοπτική παλέτα σαν το «J2US» και το «Ελλάδα έχεις ταλέντο».
Έτσι, λοιπόν, σας παρουσιάζουμε όλα τα ριάλιτι που θα μας απασχολήσουν τουλάχιστον από τα τέλη Αυγούστου και μετά.

Λίφτινγκ για το… «Big Brother»

Big Brother: O πασίγνωστος παίκτης που θα προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων  (Pic) | Έθνος

Αν και ο πρώτος κύκλος του «Big Brother» στον ΣΚΑΪ μόνο επιτυχημένος δεν θεωρείται, οι ιθύνοντες του σταθμού αποφάσισαν να δώσουν άλλη μια ευκαιρία στο εν λόγω πρόγραμμα.

Ως εκ τούτου, η παραγωγή του «Μεγάλου Αδελφού» έκανε λίφτινγκ στην οικία του παιχνιδιού και ετοιμάζεται να υποδεχθεί 14 διαγωνιζόμενους μέσα από 13.000 αιτήσεις, οι οποίοι θα διεκδικήσουν το έπαθλο των 100.000 ευρώ.
Συγκεκριμένα, σε σχετικό δελτίο Τύπου ο ΣΚΑΪ επισημαίνει: «Με συνεχείς εκπλήξεις, ανατροπές και ευρηματικές δοκιμασίες το “Big Brother” έχει σκοπό να προσφέρει περισσότερες από 100 ημέρες απολαυστικού τηλεοπτικού προγράμματος καθημερινά, από Δευτέρα έως και Παρασκευή».
To live της αποχώρησης θα γίνεται κάθε Παρασκευή με τον Γρηγόρη Γκουντάρα και τη Ναταλί Κάκκαβα να αναλύουν, μαζί με τους παίκτες, όλα όσα θα γίνονται στο σπίτι του «Μεγάλου Αδελφού» και σε αυτό θα συνδράμει και η Αφροδίτη Γραμμέλη με τον εύστοχο σχολιασμό της.
Η πρεμιέρα, όπως όλα δείχνουν, προγραμματίζεται τα τέλη Αυγούστου στο πρότυπο του πρώτου κύκλου, με νικήτρια την Άννα-Μαρία Ψυχαράκη, η οποία έχει προσκληθεί στην πρώτη εκπομπή της σεζόν.

«GNTM 4» χωρίς τη Βίκυ Καγιά

Το GNTM χωρίς τη Βίκυ Καγιά θα είναι χάλια» | in.gr

Με αλλαγές θα επιστρέψει και το «GNTM» για τον τέταρτο κύκλο του, καθώς η Βίκυ Καγιά αποχώρησε από την κριτική επιτροπή και τη θέση της πήρε η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου.
Τα υπόλοιπα θα είναι όπως τα γνωρίζουμε σε σχέση με την τρίτη σεζόν του διαγωνισμού μοντέλων, καθώς και σε αυτόν τον κύκλο λαμβάνουν μέρος τόσο αγόρια και κορίτσια, τα οποία θα κριθούν από την Ισμήνη Παπαβλασοπούλου, τον Άγγελο Μπράτη, τη Ζενεβιέβ Μαζαρί και τον Δημήτρη Σκουλό.
Οι διαγωνιζόμενοι στο «GNTM 4» που αναμένεται να κάνει πρεμιέρα ακόμα και στα τέλη Αυγούστου, στο STAR, θα διεκδικήσουν το έπαθλο των 50.000 ευρώ καθώς και ένα συμβόλαιο με πρακτορείο μοντέλων του εξωτερικού.
Στον ρόλο του μέντορα των διαγωνιζόμενων θα είναι και φέτος ο Γιώργος Καράβας.

Ο ΣΚΑΪ αναζητά τον… κορυφαίο chef

Top Chef: Η ανακοίνωση του ΣΚΑΙ για το νέο ριάλιτι μαγειρικής - News -  Youweekly

Στη «μάχη» της κουτάλας μπαίνει ο ΣΚΑΪ κατά τη φετινή σεζόν καθώς υλοποιεί το «Top Chef», με στόχο την αναζήτηση του κορυφαίου σεφ, με έπαθλο 100.000 ευρώ.

Έτσι, λοιπόν, με την υπογραφή της Acun Medya και του Ατζούν Αλιτζαλί πρόκειται να ξαναδούμε στους δέκτες μας το πρόγραμμα που είχαμε παρακολουθήσει παλαιότερα και στον ΑΝΤ1, με παρουσιάστρια -τότε- τη Νάντια Μπουλέ και μέσω του οποίου είχαμε γνωρίσει ως συμμετέχοντα τον Πάνο Ιωαννίδη.
Αν και η εταιρεία παραγωγής έβαλε ως στόχο τους τρεις κριτές του «MasterChef» (Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης, Λεωνίδας Κουτσόπουλος), εκείνοι απάντησαν αρνητικά στη διόλου ευκαταφρόνητη πρόταση.
Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες, η αναζήτηση του προσώπου που θα αναλάβει την παρουσίαση συνεχίζεται, καθώς ο Δημήτρης Σταρόβας που είχε ακουστεί γι’ αυτή τη θέση, φαίνεται να μην κατέληξε σε συμφωνία με την παραγωγή.

«Φάρμα» δια… πυρός και σιδήρου

Αλλος για τη Φάρμα τους; | Η Εφημερίδα των Συντακτών

Μπορεί στα μισά της περασμένης σεζόν ο ΑΝΤ1 να έστησε τη δική του «Φάρμα» κοντά στην Ιπποκράτειο Πολιτεία με νικητή τον Κώστα Γκρέκα και οικοδεσπότη τον Σάκη Τανιμανίδη, αλλά δεν κάηκε από τα ποσοστά τηλεθέασης.
Ωστόσο, η πρόσφατη πυρκαγιά που έπληξε τη Βόρεια Αττική, έκαψε ακόμα και το τηλεοπτικό αγρόκτημα επομένως σήμανε συναγερμός στον σταθμό, καθώς τα γυρίσματα θα άρχιζαν τον επόμενο μήνα και πλέον έχουν αναβληθεί έως ότου βρεθεί ο κατάλληλος χώρος.
Σε σχέση με τον προηγούμενο κύκλο δεν αναμένονται ιδιαίτερες αλλαγές πέρα από το ότι το χρηματικό έπαθλο αυξήθηκε στις 100.000 ευρώ και η πρεμιέρα του ριάλιτι ίσως γίνει πια στο β’ μισό της σεζόν.

Αλλαγές στην κριτική επιτροπή του «The Voice»;

The Voice»: Η Ιωάννα Γεωργακοπούλου είναι η μεγάλη νικήτρια – Όσα έγιναν  στον τελικό (videos)

Με στόχο την καλύτερη «φωνή της Ελλάδας», η κριτική επιτροπή του «The Voice» επιστρέφει, όπως όλα δείχνουν, κατά τα 3/4 στη συχνότητα του ΣΚΑΪ.
Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη φαίνεται να μην συνεχίζει και στον νέο κύκλο του τάλεντ σόου και τη θέση της να παίρνει ο Κωνσταντίνος Αργυρός ενισχύοντας τον λαϊκό ήχο των κριτών.
Κατά τα λοιπά, ο Σάκης Ρουβάς, η Έλενα Παπαρίζου που ήταν και νικήτρια του προηγούμενου κύκλου με την Ιωάννα Γεωργακοπούλου, καθώς και ο Πάνος Μουζουράκης θα καθίσουν στις καρέκλες τους και θα πατήσουν το κόκκινο κουμπί σε όσες φωνές τούς κάνουν… κλικ.
Στην παρουσίαση, παραμένει ο Γιώργος Λιανός και δεν αποκλείεται το «The Voice» να ενταχθεί στο πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου.

Το «παιχνίδι των σεφ» έρχεται στον ΑΝΤ1

Game of Chefs»: Έρχεται στον ΑΝΤ1

Κύριο θέμα του νέου ριάλιτι του ΑΝΤ1 θα είναι η μαγειρική εφόσον ονομάζεται «Game of Chefs» και θυμίζει λίγο από το «The Voice».
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με σχετικό δελτίο Τύπου του σταθμού, «το παιχνίδι αρχίζει με τις “Blind Taste Test” Auditions, στις οποίες ο κάθε διαγωνιζόμενος σερβίρει τη μαγειρική του πρόταση που θα τον περάσει στην επόμενη φάση και έτσι αυτή είναι η μεγάλη έκπληξη του “Game Of Chefs”, καθώς οι κριτές δεν γνωρίζουν σε ποιον ανήκει το κάθε πιάτο».
Όπως έχει ήδη γίνει γνωστό, ο Άγγελος Λάντος, ο Βασίλης Μουρατίδης και ο Άνταμ Κοντοβάς, «θα καθίσουν στη θέση του κριτή και θα βάλουν τη βραβευμένη υπογραφή τους στον πιο ανατρεπτικό διαγωνισμό μαγειρικής», με τον νικητή να λαμβάνει το ποσό των 50.000 ευρώ.
Μάλιστα, το πρόγραμμα εξετάζεται να προβάλλεται καθημερινά, στις 20:00, δηλαδή μετά το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου, τη στιγμή που η Ντορέττα Παπαδημητρίου συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες για την παρουσίαση.

Ένας εργένης «Survivor» ψάχνει τη… γυναίκα της ζωής του

Πώς να κατακτήσεις έναν ορκισμένο εργένη: Τα 4 πράγματα που θέλει από σένα!  - Σχέσεις - Youweekly

Παρότι ο προηγούμενος κύκλος του «The Bachelor» με τον Παναγιώτη Βασιλάκο στον ALPHA να μην συγκέντρωσε και τα καλύτερα σχόλια για την ποιότητά του, αλλά το πρόγραμμα έγινε viral και έτσι επιστρέφει.
Το format παραμένει ίδιο με ό,τι έχουμε ήδη δει, δηλαδή περίπου 20 γυναίκες διεκδικούν με κάθε τρόπο έναν… εργένη και αυτές διαβιούν σε μια πολυτελή βίλα.
Αν και ο ALPHA δεν έχει επιβεβαιώσει την ταυτότητα του φετινού «The Bachelor», όλα κατατείνουν πως αυτός θα είναι ο Αλέξης Παππάς που συμμετείχε και στον προηγούμενο κύκλο του «Survivor».
Έτσι, νικήτρια της καρδιάς του θα αναδειχθεί η συμμετέχουσα που θα… επιβιώσει στη βίλα και θα λάβει τα περισσότερα κόκκινα τριαντάφυλλα, με το παιχνίδι φυσικά να προορίζεται για την prime time ζώνη του σταθμού.

«Ελλάδα έχεις ταλέντο» …ξανά!

Ελλάδα έχεις ταλέντο» ξανά στον αέρα

Η Ελλάδα είναι μια χώρα που -ομολογουμένως- βρίθει ταλέντων κάθε τύπου οπότε δεν αποτέλεσε έκπληξη πως η εκπομπή «Ελλάδα έχεις ταλέντο» γνώρισε μεγάλη επιτυχία όταν προβλήθηκε για πρώτη φορά στον ΑΝΤ1 πριν από 14 χρόνια.
Ο έβδομος κύκλος θα προβληθεί ξανά από τον ίδιο σταθμό αφού το σόου επιστρέφει στον ΑΝΤ1 ύστερα από εννέα χρόνια, ενώ αναζητούνται τόσο τα πρόσωπα της κριτικής επιτροπής όσο και του οικοδεσπότη ή της οικοδέσποινας.
Επισημαίνεται πως, σύμφωνα με πληροφορίες, για τη θέση της παρουσίασης ερίζουν τόσο ο Νικόλας Ράπτης όσο και η Έλενα Τσαβαλιά και το νικητήριο act θα λάβει 50.000 ευρώ.

Συγκλό… «Dancing With The Stars»

Το «Dancing With the Stars» έρχεται τον Οκτώβριο στον ΑΝΤ1 (vid) | Reader.gr

Μπορεί το «Dancing With The Stars» να το γνωρίσαμε στον ΑΝΤ1, αλλά τα δικαιώματα του σόου χορού ανήκουν πλέον στο STAR και η νέα εκδοχή του αναμένεται να είναι «συγκλό…» αφού στην παρουσίασή του θα είναι η Βίκυ Καγιά.
Το σχετικό δελτίο Τύπου του σταθμού για την ανανέωση της συνεργασίας του με τη Βίκυ Καγιά ανέφερε: «Το STAR ανακοινώνει με χαρά την ανανέωση της συνεργασίας του με τη Βίκυ Καγιά. Η αγαπημένη παρουσιάστρια θα συνεχίσει να παρουσιάζει για 6η χρονιά το εξαιρετικά επιτυχημένο “Shopping Star”, την καθημερινή συνήθεια που έγινε λατρεία, ενώ παράλληλα θα αναλάβει και την παρουσίαση του μοναδικού χορευτικού διαγωνισμού “Dancing With The Stars”, που έρχεται εντελώς ανανεωμένο στη συχνότητα του STAR για τη σεζόν 2021-2022».
Επί του παρόντος, δεν έχουν επιβεβαιωθεί ούτε το ποιοι θα είναι οι κριτές ούτε ποιοι θα είναι οι συμμετέχοντες που με την παρουσία τους θα ενισχύσουν έναν φιλανθρωπικό σκοπό, αν και η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ Ματίνα Παγώνη έχει διαψεύσει πως θα λάβει μέρος στο εν λόγω σόου.

«J2US» α λα Eurovision

Κάτι από τον ευρωπαϊκό διαγωνισμό της Eurovision θα θυμίζει ο νέος κύκλος του «J2US» με παρουσιαστή τον Νίκο Κοκλώνη που αυτή τη σεζόν θα προβληθεί από τη συχνότητα του ALPHA.
Συγκεκριμένα, η σκηνή του λαμπερού σόου που σμίγει αναγνωρίσιμα πρόσωπα με φόντο το τραγούδι θα θυμίζει αυτή της Eurovision αφού θα είναι μεγάλη και θα έχει την ικανότητα να αλλάζει από act σε act.
Φυσικά, στην κριτική επιτροπή του «J2US» που θα ενισχύσει έναν φιλανθρωπικό σκοπό, θα είναι ξανά η Βίκυ Σταυροπούλου, ο Σταμάτης Φασουλής, η Δέσποινα Βανδή και η Μαρία Μπακοδήμου.
Η πρεμιέρα του σόου αναμένεται μέσα στον Σεπτέμβριο.

Ριάλιτι και στο δεύτερο μισό της σεζόν

Τα ριάλιτι θα έχουν σημαντικό μερίδιο της τηλεοπτικής πραγματικότητας και στο δεύτερο μισό της σεζόν, δηλαδή από τον Ιανουάριο του 2022 και μετά.
Έτσι, σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, αναμένεται να δούμε τόσο νέο κύκλο του «MasterChef» στο STAR όσο και καινούριες περιπέτειες στη Δομινικανή Δημοκρατία ελέω «Survivor» στον ΣΚΑΪ, με τον Ατζούν Ιλιτζαλί να εξετάζει το ενδεχόμενο συμμετοχής και παικτών από παλαιότερες σεζόν.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Η Μελέτη αποχαιρέτησε κοινό και συνεργάτες

Χωρίς την Ελεονώρα Μελέτη ξεκίνησε σήμερα το «MEGA Καλημέρα». Η αγαπημένη δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του MEGA, όπως είναι γνωστό, έχει θέσει υποψηφιότητα για τις...
Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για τις 18-4-2024

Ο Τύπος της Πέμπτης 18/4

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για τις 18-4-2024 ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: " "Αντιπυραυλικός θόλος" στα σχέδια του Δένδια!" ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: "ΜΑΧΑΙΡΙΑ στα εθνικά συμφέροντα" ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: "ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ "Ζωντανό" το 11μηνο" ΕΣΤΙΑ: "Κοσσυφοπέδιο:...
Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για τις 15-4-2023

Ο Τύπος της Δευτέρας 15/4

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για τις 15-4-2023 ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: "Ρίγος Τρίτου Παγκοσμίου Πολέμου" ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: "ΤΡΟΜΟΣ ΓΙΑ Γ' ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ!" ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: "ΝΤΟΜΙΝΟ ΤΡΟΜΟΥ" ΕΣΤΙΑ: "Πρώτη φορά Έλλην Υπουργός Εξωτερικών προλέγει...
Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για τις 14-4-2023

Ο Τύπος της Κυριακής 14/4

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για τις 14-4-2023 ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ: Μπλόκο και καβγάδες για τις άδειες οικοδομής ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ: Πώς τα 50 ευρώ έγιναν 37 Real...
Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για τις 13-4-2024

Ο Τύπος του Σαββάτου 13/4

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για τις 13-4-2024 ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: Προσλήψεις στην Υγεία για κάποιους που χρειάζονται ένσημα ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: Οι τιμές ακινήτων ανά περιοχή ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Μειώσεις ΕΝΦΙΑ με...

Ήθελε να γίνει το ελληνικό Fame: Η σειρά που σήμερα θυμούνται ελάχιστοι είχε κολλητικό...

Τη χρονιά που ξεκινούσε το Friends στις ΗΠΑ, η Ελλάδα είχε τη δική της πρόταση νεανικής σειράς. Ήταν 30 χρόνια πριν, στο μακρινό 1994 όταν...
Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για τις 12-4-2024

Ο Τύπος της Παρασκευής 12/4

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για τις 12-4-2024 ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: "Επίδειξη πλούτου απο Κασσελάκη και όνειρα τρελά!" ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: "Ο ΑΔΩΝΙΣ ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΝΕ" ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: "Τα 8 SOS στον νέο...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Εξελίξεις με το Ράδιο Αρβύλα στην επόμενη σεζόν

Ευχάριστα είναι τα νέα για τον Αντώνη Κανάκη και για τους συνεργάτες του στο...

Θύελλα αντιδράσεων από τους τηλεθεατές για ριάλιτι που έδειξε όργιο με 15 παίκτες

Κατακραυγή έχει προκαλέσει στη Μεγάλη Βρετανία η προβολή του τελευταίου επεισοδίου του ριάλιτι «Open...

Μεγάλο σούσουρο – Έγινε γνωστή από ριάλιτι και πέρασε απο σουίτα για “ομαδικό”

Η κοπέλα αποφάσισε να εκμεταλλευτεί τη δημοσιότητα που εξασφάλισε από το παιχνίδι…Ότι στα περισσότερα...

Χάμος με το γερμανικό πορνό ριάλιτι που γυρίσουν στην Πάρο! (βίντεο)

Προκαλεί, ταράζει και διχάζει την Πάρο το γερμανικό σοφτ πορνό ριάλιτι «Are You the...