Αυτή είναι η καλύτερη στάση….Αυτή είναι η καλύτερη στάση!!

179

Οι άνδρες πολλές φορές δε δίνουν σημασία στα προκαταρκτικά. Και όμως η προετοιμασία πριν τη διείσδυση είναι άκρως απολαυστική για τις γυναίκες!

Υπάρχει ένα κόλπο για να τον πείσεις να σου κάνει περισσότερα… Ο λόγος για το στοματικό σεξ που οι σeξ editors συνηθίζουν να αποκαλούν πεταλούδα.

Είναι εξίσου απολαυστική στάση τόσο για τον άνδρα όσο και για εσάς. Εδώ τον έλεγχο τον έχει η γυναίκα. Με αργές κινήσεις ανοίγει τα πόδια και περνά πάνω από το κορμί του άνδρα που είναι ξαπλωμένος στο κρεβάτι και κινεί την περιοχή των γεννητικών οργάνων στο πρόσωπό του.

Ο άνδρας ξεκινά να κάνει στοματικό στη γυναίκα απολαμβάνοντας τη θέα όλου της του κορμιού επάνω στο κεφάλι του. Το πλεονέκτημα εδώ είναι ότι η γυναίκα μπορεί να κινεί το αιδοίο της και να κατευθύνει τις κινήσεις του άνδρα ώστε να την ερεθίζει ακριβώς στο σημείο που εκείνη επιθυμεί.

Διαβάστε επίσης:  Η επική μάχη ενός καρχαρία με ένα γιγάντιο χταπόδι (βίντεο)

Είναι πολύ διαγερτική τεχνική και απελευθερώνει τη γυναίκα. Ο άνδρας χαίρεται να βλέπη την παρτενέρ του να παθιάζεται και να παίρνει πρωτοβουλίες. Δοκιμάστε την !