Αυτή είναι η νέα σειρά του Ανδρέα Γεωργίου

109
Αυτή είναι η νέα σειρά του Ανδρέα Γεωργίου

Μετά τις δύο μεγάλες επιτυχίες του «Μπρούσκο» και του «Τατουάζ», ο Κύπριος παραγωγός και ηθοποιός ετοιμάζει τις νέες σειρές που αναμένεται να καθηλώσουν και πάλι τους τηλεθεατές.

Ήδη για την πρώτη έχουν ξεκινήσει τα γυρίσματα, ενώ ο Ανδρέας Γεωργίου αναζητά τους ηθοποιούς που θα στελεχώσουν και τα δύο σήριαλ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ανδρέας Γεωργίου έχει συμφωνήσει με τον ΣΚΑΪ, ο οποίος θέλει να ενισχύσει τις ελληνικές τηλεοπτικές σειρές και να αφήσει στην άκρη τα ριάλιτι τύπου Survivor και Power of Love που φέτος έπιασαν… πάτο.

Μεγάλο ενδιαφέρον έχει δείξει και ο ΑΝΤ1, ο οποίος θέλει να ενισχύσει τη μυθοπλασία και να παραμείνει στην κορυφή της τηλεθέασης, με την ίδια πετυχημένη συνταγή.

Το σκεπτικό του Ανδρέα Γεωργίου είναι τα σήριαλ που ετοιμάζει να παίζονται σε περισσότερα του ενός τηλεοπτικούς σταθμούς και για το λόγο αυτό βρίσκεται σε συνεχείς διαπραγματεύσεις.

Διαβάστε επίσης:  Ο Τύπος της Πέμπτης 27/2

Αυτό που έχει «κλειδώσει» είναι το όνομα και οι συντελεστές του πρώτου σήριαλ.

Ο Ανδρέας Γεωργίου έχει ήδη συμφωνήσει με τηλεοπτικό σταθμό για την προβολή της νέας του σειράς.

Και μόνο από το όνομα του νέου σήριαλ, αναμένεται να καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό.

Η νέα σειρά θα ονομάζεται «8 λέξεις» και το αποκάλυψε ο Ανδρέας Γεωργίου.

Αυτή είναι η νέα σειρά του Ανδρέα Γεωργίου

Αυτή είναι η εικόνα που ανέβασε ο Ανδρέας Γεωργίου, κάνοντας το τηλεοπτικό κοινό να ανυπομονεί…

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Ανδρέας Γεωργίου προσανατολίζεται προς τον ΣΚΑΪ ενώ το νέο σήριαλ βασίζεται σε μια ιδέα που είχε η ομάδα παραγωγής του Ανδρέα και του Κούλλη Νικολάου για ταινία την οποία προσάρμοσαν σε επεισόδια.

Όσο για τους πρωταγωνιστές. Ο Ανδρέας Γεωργίου έχει ήδη συμφωνήσει με τους: Πέμμυ Ζούνη, Απόστολο Γκλέτσο, Γιώργο Παρτσαλάκη, Θάλεια Ματίκα, Στέφανο Μιχαήλ και Δανάη Παππά.