Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024
20.2 C
Athens

Αυτός είναι ο βασικός ύποπτος για τη συμμετοχή στη δολοφονία του Άλκη


Είναι φίλος του 23χρονου που έχει συλληφθεί για το έγκλημα στην περιοχή Χαριλάου.

Λίγες ώρες μετά την δολοφονία του 19χρονου Άλκη, έσπευσε να φύγει από την Ελλάδα με προορισμό την πατρίδα του, την Αλβανία.Πρόκειται για έναν 20χρονο, με καταγωγή από την Αλβανία και μέλος του συνδέσμου της Θύρας 4 του ΠΑΟΚ. Στο πόδι του έχει τατουάζ με την ημερομηνία ίδρυσης της ομάδας του δικεφάλου του Βορρά.

Σύμφωνα με πληροφορίες λίγες ώρες μετά την δολοφονία του 19χρονου Άλκη, έσπευσε να φύγει από την Ελλάδα με προορισμό την πατρίδα του, την Αλβανία, αναφέρει το Mega.

«Δεν έχει συλληφθεί κανείς. Μόνο ένας, που το αρνείται κιόλας. Είναι ανησυχητικό γιατί η Θεσσαλονίκη δεν είναι ούτε Νέα Υόρκη ούτε Λονδίνο. Δεν θέλω να σκεφτώ ότι δεν γίνεται σωστή δουλειά όσον αφορά την προανάκριση και όσα πρέπει να κάνει η αστυνομία», δήλωσε ο συνήγορος της οικογένειας του Άλκη, Αλέξης Κούγιας.

Οι αστυνομικοί από την πρώτη στιγμή χαρτογράφησαν τη δράση οργανωμένων οπαδών του ΠΑΟΚ και άνοιξαν τον κύκλο των ερευνών. Πρόκειται για άτομα που λειτουργούσαν στα πρότυπα εγκληματικής οργάνωσης, κάτι που ζήτησε να ερευνηθεί και η Εισαγγελία του Αρείου Πάγου.

Οι ομάδες κρούσης των οργανωμένων οπαδών του ΠΑΟΚ που είχαν ως ορμητήριο τα γραφεία του συνδέσμου της Θύρας 4 στην οδό Παλαιών Πατρών στο κέντρο της πόλης είχαν εδώ και χρόνια σπείρει τον τρόμο στην περιοχή του Χαριλάου. Τον Μάρτιο του 2019 ο 23χρονος συλληφθείς και ο 20χρονος φίλος του μαζί με δύο ακόμη οπαδούς του ΠΑΟΚ, είχαν επιτεθεί σε δύο νεαρούς που απλώς δήλωσαν οπαδοί του Άρη. Στο ίδιο σχεδόν σημείο όπου δολοφονήθηκε ο Άλκης.

Η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης επιβεβαιώνει την εμπλοκή του 20χρονου στην επίθεση του 2019, ωστόσο κρατά τα χαρτιά της κλειστά. Δεν ξεκαθαρίζει αν έχει διαφύγει στην Αλβανία και αν έχει σχέση με τη δολοφονική επίθεση κατά του Άλκη.

Για την συγκεκριμένη υπόθεση είχε συλληφθεί επ’ αυτοφώρω 22χρονος ημεδαπός και ταυτοποιήθηκαν ως δράστες για τη συμμετοχή τους στην επίθεση ο προαναφερόμενος 23χρονος αλλοδαπός και δύο 20χρονοι ομοεθνείς συνεργοί του.

Τουλάχιστον δέκα άτομα τα οποία αναζητά η ΕΛ.ΑΣ φέρεται να ενεπλάκησαν στη δολοφονία του 19ΧΡΟΝΟΥ φιλάθλου του Άρη.

Σύμφωνα με την αστυνομία, πρόκειται για οργανωμένους οπαδούς του ΠΑΟΚ.

Την ίδια ώρα ο 23 χρονος συλληφθείς εξακολουθεί να αρνείται τις κατηγορίες και κρατά μία σκληρή στάση.
Οι αρχές θεωρούν ότι τα στοιχεία που έχουν συγκεντρώσει καίνε τον 23χρονο και αποδεικνύουν ξεκάθαρα τη συμμετοχή του στο δολοφονικό χτύπημα.

Η δικαστική συντάκτρια του MEGA, Άννα Κανδύλη αποκάλυψε φωτογραφία ντοκουμέντο με τον 20χρονο βασικό ύποπτο της δολοφονίας.

Σύμφωνα με τον Μαρίνο Αλειφέρη, ο 20χρονος με αυτοκίνητο έφτασε στον συνοριακό σταθμό στην Κρυσταλλοπηγή και πέρασε στην Αλβανία, κατόπιν ελέγχου του διαβατηρίου τόσο από τις Ελληνικές, όσο και από τις Αλβανικές Αρχές. Για την ώρα, πάντως δεν υπάρχουν αρκετά στοιχεία προκειμένου να εκδοθεί ένταλμα σύλληψης για τον 20χρονο ύποπτο.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Rolling Stones, πρώτη συναυλία, Marquee Club,

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ 17 Απριλίου oι Rolling Stones στην Αθήνα

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ To 1967 oι Rolling Stones στην Αθήνα. Δίνουν συναυλία στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, η οποία έχει άδοξο τέλος.

Άγιοι Ανάργυροι: Σε “ειδικό δωμάτιο” των φυλακών Κορυδαλλού ο 39χρονος

Στις φυλακές Κορυδαλλού, προκειμένου να παραμείνει στην ψυχιατρική πτέρυγα των φυλακών, οδηγήθηκε τη Δευτέρα (15/4) ο δράστης της δολοφονίας της Κυριακής Γρίβα, την οποία...
Κορωνοϊός: 24 νέα κρούσματα το τελευταίο 24ωρο

Πασαλιμάνι: Κατέρρευσε κτίριο – 1 νεκρός και 3 τραυματίες

Τμήμα διώροφου κτιρίου, στο οποίο εκτελούνταν εργασίες ανακαίνισης, κατέρρευσε στην οδό Νεωρίων στο Πασαλιμάνι, λίγο πριν τις 10 το πρωί. Νωρίτερα, η Πυροσβεστική ανέφερε σε...

Η φωτογραφία της ημέρας

Όταν ο φακός δημιουργεί τέχνη... 16 Απριλίου 2024

Γιάννης Φέρτης: Σήμερα το τελευταίο «αντίο» στον σπουδαίο ηθοποιό 

«Την Τρίτη στις 12:00 το μεσημέρι από το πρώτο κοιμητήριο των Αθηνών θα γίνει η εξόδιος ακολουθία για τον αγαπημένο μας Γιάννη Φέρτη. Αντί στεφάνων η οικογένεια προτείνει να ενισχυθεί...

Έλον Μασκ: «Καταρρέει ο πληθυσμός της Ελλάδας» – Τι ανέφερε ο ιδιοκτήτης της Χ

– Σε ανάρτηση στην πλατφόρμα X προχώρησε ο ιδιοκτήτης της Space-X, της Tesla και πολλών άλλων εταιρειών Έλον Μασκ αναφορικά με την τραγική κατάσταση...

Σαν σήμερα 16 Απριλίου: Τα σημαντικότερα γεγονότα της ημέρας

Διαβάστε τα σημαντικότερα γεγονότα που έγιναν σαν σήμερα στην Ελλάδα και τον κόσμο. Γεγονότα 1821: Ο πλοίαρχος Νικόλαος Παπαδόπουλος Σκλάβος από την Κεφαλλονιά περισυλλέγει στη θαλάσσια περιοχή...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Πλατεία Αμερικής: Άγρια δολοφονία

Άγρια δολοφονία σημειώθηκε το μεσημέρι εντός διαμερίσματος στην οδό Λεμεσού στην πλατεία Αμερικής. Θύμα ένας...

Χρυσοχοΐδης: Θα αποκαλυφθεί πλήρως η αλήθεια για τη δολοφονία της Κυριακής Γρίβα

Tη διαβεβαίωση ότι θα αποκαλυφθεί πλήρως η αλήθεια για τη δολοφονία της 28χρονης Κυριακής...

Βίντεο λίγο πριν την δολοφονία της 28χρονης: Είχε ζητήσει να τη συνοδεύσουν στο σπίτι με περιπολικό

Ένορκη διοικητική εξέταση διατάχθηκε από τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή για το τραγικό συμβάν που...