Χειροτέχνικα Άνοιξη 2017 – Έρχεται με προσφορά για τα πρόωρα νεογνά και εκπλήξεις για DIY γάμο και βάφτιση!

46
Χειροτέχνικα, άνοιξη, 2017, νεογνά, γάμος,

H μεγαλύτερη γιορτή χειροτεχνίας και Do-It-Yourself έρχεται στο Helexpo Maroussi από τις 24 έως και τις 26 Μαρτίου 2017, από τις 10.00 έως τις 21.00.

Οι επισκέπτες θα βρουν όλα τα υλικά που χρειάζονται για τις χειροτεχνίες και τις DIY κατασκευές, ώστε να τα προμηθευτούν και να μάθουν νέες τεχνικές στους 5 χώρους hands-on σεμιναρίων. Η Άνοιξη είναι προ των πυλών, τα ανοιξιάτικα υλικά θα είναι πρωταγωνιστές με ιδέες για πασχαλινές κατασκευές και για να ανανεώσουν το σπίτι τους.

Χειροτέχνικα, άνοιξη, 2017, νεογνά, γάμος,

Φέτος, η Χειροτέχνικα φιλοξενεί τον Ελληνικό Σύλλογο Πάτσγουορκ που στηρίζει την οργάνωση Ηλιτόμηνον βοηθώντας τα πρόωρα νεογνά και καλεί όλους τους χειροτέχνες που αγαπούν τη χειροτεχνία να επισκεφθούν τη Χειροτέχνικα και να φτιάξουν μαζί με το Σύλλογο σκουφάκια, παπλώματα και ότι άλλο χρειάζονται, ώστε να τους τα προσφέρουν. Ο Σύλλογος θα βρίσκεται στη Χειροτέχνικα ράβοντας μαζί με τους επισκέπτες για τη δράση, περισσότερες πληροφορίες στο http://xeirotexnika.gr/dimiourgoume-gia-kalo-skopo/.

Οι επισκέπτες θα βρουν ειδικό αφιέρωμα στο χειροποίητο γάμο και βάφτιση, με ιδέες και σεμινάρια αφιερωμένα στις πιο σημαντικές στιγμές.

Χειροτέχνικα, άνοιξη, 2017, νεογνά, γάμος,

Θα βρούν υλικά για να δημιουργήσουν ότι επιθυμούν και φαντάζονται για την τελετή, για τους καλεσμένους, για τους ίδιους, για τις μοναδικές αυτές στιγμές της ζωής τους, αλλά θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν και σεμινάρια για να πάρουν ιδέες και να μάθουν τον τρόπο με τον οποίο θα τα υλοποιήσουν όλα αυτά.

Διαβάστε επίσης:  Έτσι θα προστατεύσετε το μωρό τις μέρες που έχει ζέστη

Χειροτέχνικα, άνοιξη, 2017, νεογνά, γάμος,

Στα Craft Rooms θα πραγματοποιούνται σεμινάρια χειροτεχνίας από έμπειρους δασκάλους, για Quilling Λουλούδι , διακόσμηση δηλαδή λαμπάδας με την τεχνική του quilling, για τη δημιουργία σταυρού για τη βάφτιση με κόκκινο κερί αργυροχοΐας, για χειροποίητα προσκλητήρια γάμου και βάφτισης, με την τεχνική του scrapbooking, για album βάφτισης με την τεχνική του Decoscrap, για χειροποίητα στέφανα γάμου με σύρμα και χάντρες.
Αντίστοιχα ιδέες για υπέροχες μοναδικές κατασκευές οι επισκέπτες θα βρουν και στο DIY Room όπου επίσης θα πραγματοποιούνται σεμινάρια χειροτεχνίας από έμπειρους δασκάλους.
Στις παρουσιάσεις που παράλληλα θα πραγματοποιούνται θα μπορούν να ενημερωθούν για δημιουργίες για είδη γάμου και βάπτισης με Μετάξι & Κουκούλι αλλά και να φτιάξουν μπομπονιέρες και να διακοσμήσουν το βιβλίο ευχών.

Η χειροτεχνία & η φιλοσοφία του Do-It-Yourself αποτελούν τον πιο δημιουργικό τρόπο βοήθειας σε όσους το έχουν ανάγκη. Αξίζει να την ενισχύουμε και να την γιορτάζουμε!

Περισσότερα στο www.xeirotexnika.gr.

Χειροτέχνικα Άνοιξη 2017
Helexpo Maroussi
24, 25 & 26 Μαρτίου 2017
10.00- 21.00

Είσοδος για το κοινό (2,5 €/άτομο/ημέρα- ΑΜΕΑ/Παιδιά έως 18 ετών: δωρεάν)