Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
20.5 C
Athens

Daily Mirror: Tι ανακάλυψε η Καρολάιν για τον πιλότο και την σκότωσε

Η δολοφονία της Καρολάιν από τον σύζυγό της, Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, στα Γλυκά Νερά συνεχίζει να απασχολεί τα βρετανικά ΜΜΕ, τα οποία παρουσιάζουν συνεχώς νέες λεπτομέρειες και σενάρια για την υπόθεση.

Μετά τη «Daily Mail» που έκανε λόγο για «κρυφό ημερολόγιο» της Καρολάιν και τη «Sun» που επικαλούνταν δηλώσεις του πατέρα της 20χρονης, τη «σκυτάλη» παίρνει η «Mirror».

Σύμφωνα πάντα με όσα ισχυρίζεται η βρετανική εφημερίδα, αυτό που φέρεται να αποδείχτηκε «μοιραίο» για την 20χρονη κοπέλα ίσως ήταν κάτι που είχε ανακαλύψει για τον 33χρονο. Κάτι σκοτεινό και εγκληματικό.

Κι αυτό, σύμφωνα με το δημοσίευμα που επικαλείται την Αστυνομία, ήταν πως ο πιλότος ήταν μπλεγμένος σε υποθέσεις διακίνησης ναρκωτικών.

«Η ελληνική αστυνομία φοβάται ότι ο σύζυγος της Βρετανής Καρολάιν Κράουτς τη σκότωσε αφού ανακάλυψε ότι χρησιμοποιούσε το ελικόπτερό του για διακίνηση ναρκωτικών πανίσχυρων καρτέλ» αναφέρει χαρακτηριστικά.

Η έρευνα επεκτείνεται και στα οικονομικά

Προσθέτει, επίσης, πως οι έρευνες στρέφονται και γύρω από τα οικονομικά του ζευγαριού και εκφράζονται προβληματισμοί για το πού έβρισκε ο 33χρονος τα χρήματα για να δικαιολογήσει τον πολυτελή τρόπο ζωής.

Υπενθυμίζεται πως πρόσφατα είχαν κάνει διακοπές στο Ντουμπάι, ενώ αγόρασαν σπίτι αξίας 170.000 ευρώ.

Έτσι, όπως λέει πάντα η Mirror, δημιουργούνται υποψίες εάν τα χρήματα προέρχονταν από τη διακίνηση ναρκωτικών.

Το δημοσίευμα συνεχίζει, υποστηρίζοντας πως είναι πιθανό η νεαρή κοπέλα να ανακάλυψε όσα έκανε ο συζυγοκτόνος, τα οποία δεν ενέκρινε, με αποτέλεσμα αυτός να τη σκοτώσει.

Οι υπόνοιες του πατέρα της Καρολάιν περί ναρκωτικών
Στο πλαίσιο αυτό, εντύπωση προκάλεσαν οι δηλώσεις του πατέρα της Καρολάιν στη βρετανική εφημερίδα «The Sun», ο οποίος θεωρεί πως υπάρχει «βάση» στις φήμες του ελληνικού Τύπου για την εμπλοκή του συζυγοκτόνου σε λαθρεμπόριο ναρκωτικών.

«Η Καρολάιν είχε ισχυρή αίσθηση τού σωστού και του λάθους» σημείωσε, συμπληρώνοντας πως θα τον είχε εγκαταλείψει, αν είχε διαπιστώσει πως εμπλεκόταν.

Δηλώσεις μάλιστα που επαναλαμβάνει και στη «Mirror».

«Ο πατέρας της Καρολάιν δήλωσε σχετικά με αυτό πως η κόρη του ήταν ηθική και πως θα απειλούσε ότι θα τον αφήσει αν ανακάλυπτε εμπλοκή με ναρκωτικά.

Προσέθεσε πως φαίνεται να υπάρχει κάποια αλήθεια πίσω από όσα ακούγονται σχετικά με το θέμα» σημειώνει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Παγώνουν οι οικοδομικές άδειες στην Αθήνα

Το "πάγωμα" της έκδοσης νέων οικοδομικών αδειών αναμένεται να αποφασίσει στην επόμενη συνεδρίαση του το Δημοτικό Συμβούλιο Αθήνας ανήγγειλε ο δήμαρχος της πόλης Χάρης...

Αφρικανική Σκόνη: Ποια χημικά στοιχεία εντοπίστηκαν στην ατμόσφαιρα της Αττικής

Ένα κύμα αφρικανικής σκόνης κάλυψε όλη τη χώρα την Τρίτη (23/4) «βάφοντας» τον ουρανό πορτοκαλί και κάνοντας την ατμόσφαιρα στην Αττική ιδιαίτερα αποπνικτική, με...
Αυξάνονται οι ημέρες καραντίνας για όσους έρχονται από το εξωτερικό

Αναγκαστική προσγείωση Boeing 737 στο “Ελ. Βενιζέλος”

Ένα Boeing 737 της εταιρείας Transavia που εκτελούσε την πτήση από Αθήνα στο Παρίσι «Ελ. Βενιζέλος – Ορλύ» στις 15:00 και απογειώθηκε στις 15:20 χρειάστηκε να επιστρέψει εσπευσμένα...

Άρειος Πάγος: Εκτός ευρωεκλογών οι Σπαρτιάτες

Σύμφωνα με την απόφαση του Α1 Τμήμα του Αρείου Πάγου, εκτός της «κούρσας» για τις ευρωεκλογές τέθηκαν οι «Σπαρτιάτες». Υπενθυμίζεται ότι υπομνήματα είχαν καταθέσει στον...

Ρέντη: Πώς οργανώθηκε και πραγματοποιήθηκε η δολοφονική επίθεση κατά των αστυνομικών

Την συμμορία χούλιγκαν που εμπλέκεται μεταξύ άλλων στην δολοφονική επίθεση κατά των αστυνομικών στου Ρέντη που είχε ως αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του Αρχιφύλακα Γεώργιου...

Aκτοπλοϊκά και αεροπορικά εισιτήρια: Εκπτώσεις σε αναπληρωτές εκπαιδευτικούς για το Πάσχα

Οι αναπληρωτές εκπαιδευτικοί της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης θα έχουν τη δυνατότητα να ταξιδέψουν στον τόπο μόνιμης κατοικίας τους το Πάσχα, με μειωμένες τιμές. Με...

Απαιτεί η Γερμανία διακοπή ερευνών για ελληνικούς υδρογονάνθρακες;

Αυτό που έκαναν οι Γερμανοί αποτελεί ωμή παρέμβαση στα εσωτερικά της Ελλάδας. Αυτή τη στιγμή επί της ουσίας και στην πράξη ΔΕΝ υφίσταται Έλληνας.....

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Πτώση F-16: Αυτός είναι ο 29χρονος Υποσμηναγός που σώθηκε –Το χρονικό

Αίσιο τέλος είχε η πτώση του μονοθέσιου μαχητικού αεροσκάφους F-16 Block 52+ στην θαλάσσια...

Καλαμάτα – Επαμεινώνδας Κωστέας: Οδύνη στο τελευταίο “αντίο” του ήρωα που έχασε τη ζωή του

Σπάραξαν καρδιές στον αποχαιρετισμό του πιλότου που έπεσε εν ώρα καθήκοντος. Σε κλίμα βαθιάς...

Αυτοί πετούν τα μαχητικά της Ελλάδας – Οι πιλότοι της ομάδας “Ζευς” (βίντεο)

Ο ήχος των μαχητικών μας έκανε και σήμερα να στρέψουμε το βλέμμα στον ουρανό...

Γλυκά Νερά: Ισόβια και 11,5 χρόνια στον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο η ποινή του Εφετείου

Oύτε κατά μία μέρα δεν μείωσε την ποινή του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, τον οποίο οι...