Κυριακή, 1 Οκτωβρίου, 2023
27.6 C
Athens

Δείτε τα κρυφά σας ταλέντα από την ημερομηνία γέννησής σου

Έχεις και εσύ κρυφά ταλέντα και μπορείς να τα ανακαλύψεις μέσα από την ημερομηνία της γέννησής σου. Δεν είναι τυχαία τα γενέθλιά σου. Σου δίνουν ξεχωριστά χαρίσματα.

Για να βρεις τα δυνατά στοιχεία της προσωπικότητάς σου, προσθέτεις το μήνα και την ημέρα γέννησής σου. Συνεχίζεις να προσθέτεις τα ψηφία, μέχρι να φτάσεις σε ένα μονοψήφιο αριθμό.

Παράδειγμα: Έστω ότι έχεις γεννηθεί 11/5: 5 + 11 = 16 => 1+6=7.

Ανήκεις λοιπόν στον Αριθμό 7.

Σημείωση: Αν το άθροισμα βγαίνει 11 ή 22 το κρατάς ως έχει.

Η παρακάτω ανάλυση  παρέχει πληροφορίες σχετικά με τα βασικά σου χαρακτηριστικά / δυνατότητες / ταλέντα ανάλογα με τον Αριθμό που ανήκεις.

Αριθμός 1

Λατρεύεις να είσαι ανεξάρτητος, με αποτέλεσμα να οδηγείσαι συνεχώς σε νέες κατευθύνσεις. Είσαι μια δυναμική, ανεξάρτητη, εφευρετική, και τολμηρή προσωπικότητα και πάντα χαράσσεις μια καινούργια πορεία με νέες απαιτήσεις. Έχεις μάλιστα τη δυνατότητα να ανταποκρίνεσαι άνετα στις νέες καταστάσεις και να εκτιμήσεις σωστά αυτή που θα καθορίσει το σχέδιο δράσης σου. Σου αρέσει να είσαι μόνος και δεν θα επιτρέψεις σε κανένα να βάλει φρένο, είτε στην προσωπική είτε στην επαγγελματική σου ζωή.

Αριθμός 2

Έχεις την ικανότητα να λειτουργείς πολύ καλά με τους άλλους, επιδιώκοντας τις κατάλληλες συνδέσεις, διαθέτοντας πνεύμα συνεργασίας και ταλέντα στη διαμεσολάβηση και τη διαπραγμάτευση. Φαίνεται να κατέχεις με απόλυτα φυσικό τρόπο την ιδιότητα να βρίσκεις λύσεις, εκεί που οι άλλοι δεν μπορούν να βρουν. Η ικανότητά σου μάλιστα να συνεργάζεσαι με όλους τους διαφορετικούς τύπους των ατόμων είναι ένα φυσικό ταλέντο και αυτό γίνεται εμφανές με το πέρασμα του χρόνου. Επίσης, έχεις την απίστευτη ικανότητα να φέρνεις σε επαφή αντίθετες πλευρές/απόψεις για να διαπραγματευτούν, επιτυγχάνοντας στο τέλος μια ειρηνική συμφωνία.

Αριθμός 3

Είναι γεγονός ότι σου αρέσει να είσαι δημιουργικός και να σκέπτεσαι έξω από πλαίσια και όρια. Μπορείς να αξιολογήσεις μια κατάσταση αρκετά γρήγορα και να ορίσεις την καλύτερη και πιο θετική ανταπόκριση, καθώς θέλεις να μοιραστείς με τους άλλους τις πολλές δυνατότητες που υπάρχουν. Η εκφραστικότητα και η δημιουργικότητα είναι οι πηγές του ταλέντου σου στο να ηγείσαι μιας εργασίας, σε μάλλον διασκεδαστικά περιβάλλοντα που σκοπό έχουν να ενισχύσουν την εμπειρία σου. Αγαπάς τις νέες και μοναδικές ιδέες και κατέχεις μια εσωτερική φλόγα για το δράμα και τον ενθουσιασμό.

Αριθμός 4

Εσύ, πάλι, τρελαίνεσαι να εργάζεσαι, να σχεδιάζεις και να οργανώνεις όλες τις καταστάσεις με στόχο την τελειότητα σε ό, τι κάνεις. Είσαι μεθοδικός και λογικός σε όλες τις πτυχές της ζωής σου και θα προτιμήσεις να εργαστείς σ’ ένα περιβάλλον που θα έχει σχέση με το δίκαιο, την μηχανική ή τα λογιστικά, καθώς η επιδίωξη της τελειότητας είναι ένα φυσικό χαρακτηριστικό σου. Επιθυμείς να κυριαρχήσεις στις καταστάσεις και θα αξιοποιήσεις τη δύναμη και την τεχνογνωσία που έχεις αποκτήσει για να ολοκληρώσεις τα επιτεύγματα από τις προσπάθειές σου, που θα σε ωθήσουν ακόμα πιο πέρα στη διαδρομή που έχεις επιλέξει.

Αριθμός 5

Είναι γεγονός ότι οι δεξιότητες επικοινωνίας σου είναι εξαιρετικές και γι’ αυτό το λόγο μπορείς άνετα να μάθεις καινούργια πράγματα ή να ασχοληθείς με τη διδασκαλία. Έχεις πάντα στόχο να διερευνήσεις νέες πληροφορίες, θέσεις και ανθρώπους, αποκτώντας έτσι τη δυνατότητα (αν θελήσεις), να γίνεις ένας επιτυχημένος δημοσιογράφος, συγγραφέας, ταξιδιώτης ή εκφωνητής αθλητικών. Ακόμα, όμως, και αν δεν είναι το επάγγελμα σου κάποιο από τα παραπάνω, η προσέγγισή σου στην προσωπική και επαγγελματική ζωή είναι για να τονίσεις τις ιδιότητες αυτές.

Αριθμός 6

Για σένα, σημείο κλειδί στην εξέλιξη σου είναι η αρμονία είτε στην προσωπική, είτε στην επαγγελματική σου ζωή. Το 6 είναι ο αριθμός της υγείας και της θεραπείας, προσδίδοντας σου έτσι ένα φυσικό ταλέντο που επισπεύδει την ικανότητα να κάνεις τα πράγματα να λειτουργούν και να αναπτύσσονται με αρμονία και ισορροπία. Έτσι λοιπόν, μπορείς να απολαύσεις αρμονικές συνδέσεις με άλλους και να επιφέρεις ισορροπία, διαπραγμάτευση και διαμεσολάβηση στο περιβάλλον σου, το οποίο με τη σειρά του βοηθά στη βελτίωση και την αύξηση της αποτελεσματικότητας.

Αριθμός 7

Σου αρέσει να αναλύεις τα γεγονότα, για να προσδιορίσεις τα κρίσιμα σημεία μιας κατάστασης. Το ταλέντο σου είναι η έρευνα και η ανάλυση, χρησιμοποιώντας όλα τα ψυχικά μέσα, καθώς και την διαίσθηση για να έχεις πρόσβαση, όσο μπορείς, σε ένα θέμα. Απολαμβάνεις βαθιές, διεισδυτικές συζητήσεις και ζητήματα που απαιτούν έντονες αναλυτικές ικανότητες.

Αριθμός 8

Αγαπάς τα επιτεύγματα και έχεις μια ισχυρή επιθυμία για οικονομική επιτυχία. Μάλιστα, θα θυσιάσεις αρκετό από τον προσωπικό σου χρόνο για να αποκτήσεις την υποδομή εκείνη, που θα επισπεύσει την οικονομική σου ανέλιξη. Είσαι πολύ οργανωτικό άτομο και ιδιαιτέρως ικανό στην προώθηση νέων επιχειρήσεων, επειδή έχεις ένα ισχυρό επιχειρηματικό ένστικτο. Στον επιχειρηματικό στίβο είσαι στην κορυφή, από φυσικού σου και θα παλεύεις πάντα σκληρά για να κατακτάς την επιτυχία.

Αριθμός 9

Είσαι σε θέση να δεις την ευρύτερη εικόνα και έχεις τη φυσική ικανότητα να συνδέεσαι με ανθρώπους από ένα ευρύ φάσμα. Είσαι ικανός να συνεργαστείς αρκετά καλά με τους άλλους για να αναπτυχθεί η ομαδική τους συνείδηση και να δεις το βαθμό σύνδεσης στα πάντα και τους πάντες. Μπορείς να βοηθήσεις τους άλλους να βλέπουν τα γεγονότα, μέσα από μια θετική οπτική και να τους εμπνεύσεις να βάλουν στόχους. Η ικανότητά σου να εργάζεσαι μαζί με άλλους είναι εξαιρετική, ειδικά όταν έχεις να κανείς με μια ομάδα που αποτελείται από πολύ διαφορετικά, μοναδικά άτομα. Τους καταλαβαίνεις μάλιστα πολύ εύκολα και βάζεις τον εαυτό σου στην θέση τους, εντυπωσιάζοντάς τους με την κατανόηση και τη συμπάθειά σου.

Αριθμός 11

Έχεις ένα φυσικό ταλέντο- ικανότητα (πες το όπως θέλεις), να βλέπεις και να καταλαβαίνεις τους άλλους είτε στην προσωπική, είτε στην επαγγελματική σου ζωή. Γνωρίζεις την υψηλότερη πνευματική ενέργεια που υπάρχει μέσα στους άλλους και στο φυσικό κόσμο. Οι διαισθητικές ικανότητές σου, σε προικίζουν με μια αυξημένη συναίσθηση, που μπορείς με φυσικό τρόπο να τη μοιραστείς και να γίνεις πνευματικός αγγελιοφόρος. Έχεις, επίσης, τη δυνατότητα να εμπνεύσεις και να παρακινήσεις άλλους να βγάλουν τον καλύτερο εαυτό τους, καθώς πιστεύεις ότι το μεγαλείο είναι εφικτό για όλους, αρκεί να έχουν επίγνωση του πνευματικού σκοπού και της αποστολή τους.

Αριθμός 22

Διαθέτεις μια τελειομανία για τη ζωή και τα επιτεύγματά σου. Θέλεις τα πάντα να λειτουργούν καλά και έχεις υψηλές προσδοκίες από τον εαυτό σου όταν σχεδιάζεις και οργανώνεις. Πιστεύεις ότι όλα είναι δυνατά. Έτσι στοχεύεις στο καλύτερο (και συχνά αδύνατο) και για να γίνει πραγματικότητα επικαλείσαι τα πνευματικά συστατικά σου. Γνωρίζεις μέσα σου, τον πνευματικό σκοπό και την αποστολή σου να κάνεις τη διαφορά και υποκινείσαι από τα οράματα που μεταφέρεις στην καρδιά σου.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Τα s@x toys που αγοράζουν οι Έλληνες: Οι top επιλογές σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και...

Στην Πάτρα 2η επιλογή τα Strap On - Οι ηλικίες που προτιμούν περισσότερο τα ερωτικά βοηθήματα Ποιες είναι η προτιμήσεις που έχουν οι Έλληνες για...

Το καυστικό χιούμορ των αρχαίων Ελλήνων

Οι αρχαίοι Έλληνες μεταξύ άλλων φημίζονταν και για το καυστικό τους χιούμορ. Ένα μικρό δείγμα: 1. Ένας άντρας είπε στην ερωτομανή γυναίκα του: «Τι θέλεις να...
Έρευνα: Γιατί αυξάνεται το ενδεχόμενο εξωγήινης ζωής

Θα μάθουμε πολλά από τον αστεροειδή Μπενού την προσεχή Κυριακή

Όταν το διαστημικό σκάφος OSIRIS-REx περάσει από τη Γη την Κυριακή 24/9, αναμένεται να «παραδώσει» ένα σπάνιο κοσμικό δώρο: ένα ατόφιο δείγμα που συλλέχθηκε...

Σάλος με την… ακατάλληλη φωτογραφία κοπέλας από εξέδρα γηπέδου στην Κύπρο!

Ολοένα και πιο πολλές γυναίκες συνηθίζουν να πηγαίνουν πλέον στο γήπεδο για να παρακολουθούν ποδόσφαιρο. Είναι ένα «φαινόμενο» που παρατηρείται τα τελευταία χρόνια τόσο...

Η στιγμή που κεραυνός σκοτώνει δύο ανθρώπους σε παραλία(βίντεο)

Τα δύο θύματα, μία γυναίκα και ένας άνδρας βρίσκονταν στην παραλία και όταν είδαν ότι ο καιρός επιδεινώνεται προσπάθησαν να απομακρυνθούν σε ασφαλές μέρος,...
σαν σήμερα, πρώτος, διεθνής διαγωνισμός, γυναικείας ομορφιάς,

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ 19 Σεπτεμβρίου ο πρώτος διεθνής διαγωνισμός γυναικείας ομορφιάς

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ Το 1888... Διεξάγεται  (καλλιστεία), στο Σπα του Βελγίου. Το πρώτο βραβείο απονέμεται στη 18χρονη Μπέρθα Σουκαρέτ από τη Γουατεμάλα.

Τι θα συμβεί στην Γη εάν χτυπηθεί από έναν γιγαντιαίο αστεροειδή – Τρομακτικό βίντεο

Μία πρόσκρουση αστεροειδούς στην Γη θα μπορούσε να είναι δυνητικά καταστροφική για τον πλανήτη και τους κατοίκους του. Αν είναι αρκετά μεγάλη και ισχυρή,...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Θέατρο ΑΒΑΤΟΝ: Η γέννηση του Κολλητηριού

με τον Νικόλα Τζιβελέκη Κυριακή 9 Απριλίου 2023, ώρα 6:00 μ.μ. Ο μπερντές του Άβατον λίγο...

Ο κύβος ερρίφθη: Κάλπες στις 9 Απριλίου

Ο κύβος ερρίφθη και οι εκλογές της απλής αναλογικής αναμένεται να γίνουν στις 9...

Φορολογικές δηλώσεις: Τι πρέπει να γνωρίζουν οι φορολογούμενοι, οι ημερομηνίες “κλειδιά”

Αντίστροφα μετράει ο χρόνος για την έναρξη υποβολής των φορολογικών δηλώσεων του 2023, που θα...

Ο Μητσοτάκης “αποκάλυψε” την ημερομηνία των εκλογών

Φουντώνουν τις τελευταίες ημέρες τα σενάρια για στήσιμο της πρώτης κάλπης στις 9 Απριλίου...