ΔΕΙΤΕ τι ζητάει η Άμπερ Χερντ από τον Τζόνι Ντεπ – Ποια είναι τα μηνιαία έξοδά της

179
Οι 10 ηθοποιοί με τα μεγαλύτερα έσοδα για το 2017

“Μόνο” 15 εκατομμύρια δολάρια από την 400 εκατομμυρίων περιουσία του Τζόνι Ντεπ, διεκδικεί η Άμπερ Χερντ. Η 30χρονη ηθοποιός αξιώνει -μεταξύ άλλων- διατροφή ύψους 50.000 δολαρίων τον μήνα.

Άμπερ Χερντ, τι ζητάει, Τζόνι Ντεπ,

Μα που ξοδεύει τόσα χρήματα η Άμπερ;

Σύμφωνα με έγγραφα που κατέθεσε η ίδια στο δικαστήριο, τα ετήσια της έσοδα ανέρχονται σε 120.000 δολάρια, ενώ το μηνιαίο της εισόδημα είναι γύρω στα 10.000 δολάρια. Ωστόσο η εν διαστάσει σύζυγος του Ντεπ, ηθοποιός δηλώνει ότι το μήνα ξοδεύει… 40.000 δολάρια!

Άμπερ Χερντ, τι ζητάει, Τζόνι Ντεπ,

Η λίστα με τα έξοδα της Άμπερ Χερντ:

-10.000 δολάρια το μήνα για το νοίκι.

-10.000 δολάρια για να πληρώσει τα έξοδα των κατοικιδίων της και το μισθό του ατζέντη της και του εκπροσώπου των δημοσίων σχέσεων της.

-10.000 δολάρια το μήνα για ψυχαγωγία, δώρα και διακοπές.

Διαβάστε επίσης:  Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 16 Μαρτίου;

-2.000 δολάρια το μήνα για ρούχα.

-2.000 δολάρια για φαγητό εκτός σπιτιού.

-300 δολάρια το μήνα)για πλυντήρια-στεγνοκαθαριστήρια.

Μάλλον ο ηθοποιός την είχε καλομάθει!

Να σημειώσουμε ότι το ζευγάρι δεν έχει υπογράψει προγαμιαίο συμβόλαιο και αυτό δημιουργεί πολλά προβλήματα στον Τζόνι Ντεπ ενώ αντιθέτως φαίνεται να ευνοείται η Χερντ. Η υπόθεση έχει πάρει απροσδόκητη τροπή ενώ το μόνο βέβαιο, είναι ότι το πρώην αγαπημένο ζευγάρι έχει χάσει μια και καλή το χαμόγελο του…

Άμπερ Χερντ, τι ζητάει, Τζόνι Ντεπ,

Ή μάλλον….αυτό ισχύει μονομερώς, μιας και η Άμπερ Χερντ, εντοπίστηκε από τον φακό της Daily Mail, να εξέρχεται από το γραφείο του δικηγόρου της, χαμογελαστή ή καλύτερα θα λέγαμε πως … πιο χαρούμενη δεν την είχαμε δει ούτε κατά τη διάρκεια του έγγαμου βίου της!