Διαδικτυακός πόλεμος Κικίλια – Καμμένου λίγο πριν τη συζήτηση στη Βουλή

Οι δηλώσεις διαδέχονται η μία την άλλη

79
Έντονη κριτική από την αντιπολίτευση στο σχέδιο επανεκκίνησης της οικονομίας του πρωθυπουργού

Ενόψει της αυριανής συζήτησης στη Βουλή για την πώληση πυρομαχικών στη Σαουδική Αραβία και την εμπλοκή του Π. Καμμένου, ανεβαίνουν οι τόνοι μεταξύ κυβέρνησης και αξιωματικής αντιπολίτευσης. 

Τις τελευταίες ημέρες οι δηλώσεις διαδέχονται η μία την άλλη, ένθεν κακείθεν.
Σήμερα ο μεν Βασίλης Κικίλιας, αρμόδιος από τη ΝΔ για θέματα Εθνικής Άμυνας, προειδοποιεί ότι «Για κάθε έγγραφο που παρουσιάζει η κυβέρνηση, υπάρχει ένα άλλο έγγραφο που την διαψεύδει»,

Ο Π. Καμμένος κάνει λόγο για «Αδίστακτους»

Από την πλευρά του ο Π. Καμμένος κάνει λόγο για «Αδίστακτους». «Σε συνεργασία με καταζητούμενο πράκτορα της ΜΙΤ οι «αποκαλύψεις» για την Σαουδική Αραβία!» και ποστάρει δημοσίευμα της ιστοσελίδας «Επίκαιρο», που βλέπει «εθνική δολιοφθορά πίσω από την δήθεν υπόθεση της Σαουδικής Αραβίας. Οι ενδείξεις ότι είχαμε να κάνουμε με υπόθεση έσχατης προδοσίας, την οποία υπονόησε ευθέως και ο υπουργός εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς, γίνονται πλέον αποδείξεις μετά από μία συμπτωματική αποκάλυψη του Πρώτου Θέματος, που φανέρωσε την πηγή διαρροής των εγγράφων. Πηγή διαρροής η οποία σχετίζεται ευθέως με τις τουρκικές μυστικές υπηρεσίες».

 

Ο στρατολογημένος πράκτορας

Σημειώνεται πως όπως αποκαλύπτει το Επίκαιρο, ο ενορχηστρωτής αυτής της υπόθεσης που επιχειρείται να παρουσιαστεί ως σκάνδαλο, είναι στρατολογημένος πράκτορας των τουρκικών μυστικών υπηρεσιών, ο οποίος καταζητείται με διεθνές ένταλμα σύλληψης από την Interpol!

Διαβάστε επίσης:  O τουρκικός… χαρτοπόλεμος των NAVTEX

Υπόθεση πλέον αποκτά διαστάσεις εθνικής προδοσίας, διότι όπως φαίνεται τα έγγραφα τα οποία κάνουν χρήση βουλευτές της αντιπολίτευσης και μερίδα μέσων μαζικής ενημέρωσης, έχουν διαρρεύσει από το συγκεκριμένο πράκτορα.

Αυτό αποκαλύφθηκε από το ρεπορτάζ του Πρώτου Θέματος το οποίο δημοσιεύει απόρρητο έγγραφο του υπουργείου εξωτερικών, το οποίο όμως έχει διαρρεύσει από ιστοσελίδα η οποία δημιουργήθηκε από τον εν λόγω πράκτορα.

Ο άνθρωπος αυτός ο οποίος αυτομόλησε στην Τουρκία μετά από μεγάλο οικονομικό σκάνδαλο, ονομάζεται Εμμανουήλ Χατζησάββας, και εδώ και χρόνια παριστάνοντας τον πρώην πράκτορα της ΕΥΠ, κάνει συστηματική δολιοφθορά και προπαγάνδα υπέρ των τουρκικών συμφερόντων. Στόχοι του εκτός από τον υπουργό εθνικής άμυνας, υπήρξαν ο Έλληνας Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, ο διοικητής της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών Γιάννης Ρουμπάτης και άλλα στελέχη που είναι προφανές ότι ενοχλούν το τουρκικό κράτος.