ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: newspepper.gr 15 διπλές προσκλήσεις – Παιδική παράσταση – Θέατρο Κάππα – «Στην Κιβωτό στις οκτώ»

371

Το newspepper.gr εξασφάλισε και προσφέρει στους αναγνώστες του 15 διπλές προσκλήσεις για τρεις Κυριακές για το θεατρικό έργο: «Στην Κιβωτό στις οκτώ» στην Αθηναϊκή σκηνή Θέατρο Κάππα από τον θίασο Ηλία Καρελλά και μουσική Burger Project .

Το έργο είναι διεθνές best seller του Ulrich Hub.

Αναλυτικά: 5 διπλές προσκλήσεις για την παιδική παράσταση του Ηλία Καρελλά “Στην Κιβωτό στις οκτώ” στις 11.30 π.μ  κάθε Κυριακή (θέατρο Κάππα, Κυψέλης 2).

-Κυριακή 12/2 /2017 (5 διπλές προσκλήσεις)

-Κυριακή 19/2 2017 (5 διπλές προσκλήσεις)

-Κυριακή 26/2/2017 (5 διπλές προσκλήσεις)

 

Για την συμμετέχετε στον διαγωνισμό, πρέπει απαραίτητα να αφήσετε ένα σχόλιο κάτω από την σχετική ανάρτηση. Οι νικητές θα ενημερώνονται μέσω facebook στο inbox τους, για αυτό τον λόγο, θα ήταν προτιμότερο να κάνετε και Like στην σελίδα μας στο facebook, για να μην πάει η ειδοποίηση στα spam. Δεν είναι όμως υποχρεωτικό.

Διαβάστε επίσης:  ΗΠΑ - Κορονοϊός: Ρεκόρ με 345 νεκρούς σε 24 ώρες – Σχεδόν 100.000 κρούσματα

 

Από τους νικητές θα ζητηθεί να μας δώσουν το πραγματικό τους όνομα (σε περίπτωση που δεν αναγράφεται στο προφίλ τους), και θα πρέπει να το αναφέρουν κατά την προσέλευσή τους στο θέατρο.

 ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Κάθε Πέμπτη πριν την εκάστοτε Κυριακή θα πραγματοποιείται η κλήρωση και την επόμενη ημέρα Παρασκευή θα γίνεται η ανακοίνωση των ονομάτων, προκειμένου να γνωρίζετε και εσείς και οι υπεύθυνοι του θεάτρου για το ποιοι κέρδισαν να δουν την παράσταση. Σχόλια που γίνονται μέχρι τις 19.00 το απόγευμα της Πέμπτης, συμμετέχουν στην κλήρωση για την ερχόμενη Κυριακή. Σχόλια μετά τις 19.00, συμμετέχουν στην κλήρωση για την επόμενη Κυριακή.

 

 

θέατρο Κάππα, κιβωτό, οκτώ,
η ομάδα των ηθοποιών και οι burger project