Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
23.5 C
Athens

Δίας στον Ταύρο: Θλίψη στα ερωτικά για Σκορπιούς κι άλλα 2 ζώδια!

Ο Δίας στον Ταύρο θα προσφέρει σημαντικές ευκαιρίες για έρωτα και δημιουργία σχέσεων!

Ο Δίας είναι πλανήτης εξωστρεφής, αναζητάει την αλήθεια και υπόσχεται την εξέλιξη. Ο Δίας σε ζώδιο της γης, όπως είναι ο Ταύρος γίνεται λίγο σκληρός, κυνηγάει την υλική δύναμη και την πρακτική εξέλιξη. Ο Ταύρος είναι ζώδιο των απολαύσεων, συμβολίζει το χρήμα και έχει εμμονή με τα αποκτήματά του, με αποτέλεσμα πολλές φορές να αυτοπεριορίζεται στην υλική υπόσταση του κόσμου.

Παρόλο που αυτός ο Δίας μπορεί να καταντήσει φανατικός με την συναισθηματική και υλική περιουσία του, υπόσχεται την ασφάλεια και την σιγουριά. Είναι εύκολο να έχεις μια σταθερή δουλειά και ένα δικό σου σπίτι, όταν έχεις γεννηθεί με τον Δία στον Ταύρο. Επίσης, και σχετικά με την προσωπική σου κατάσταση, θα βρίσκεσαι σε σχέση κατεστημένου, και τις περισσότερες φορές θα φέρεσαι αρκετά συντηρητικά.

Κριός

Με τον Δία στον Ταύρο θα μπορέσεις να αποκτήσεις σύζυγο που σου παρέχει συναισθηματική και υλική ασφάλεια. Θα ανέβει η ψυχολογία σου και η αυτοπεποίθηση σου θα χτυπήσει κόκκινο. Μπορεί να βαριέσαι μερικές φορές, αλλά τίποτα δεν θα σου λείπει. Βρήκες τον ιδανικό σύντροφο.

Ταύρος

Με τον Δία στο ζώδιο σου , θα μπορέσεις να φτιάξεις την προσωπική σου κατάσταση και θα σου έρχονται τα πράγματα βολικά. Σίγουρα θα προχωρήσεις σε κάτι πιο σοβαρό και θα μιλήσεις για επισημοποίηση. Εάν βρίσκεσαι σε μια σχέση χρόνια και έχεις βαρεθεί, τώρα μπορείς να χωρίσεις και να κάνεις μια νέα γνωριμία.

Δίδυμοι

Με τον Δία στον Ταύρο, συνδέεσαι με άτομο που σε γεμίζει συναισθηματικά και υπάρχει έντονο ψυχικό δέσιμο και αισθάνεσαι ότι βρήκες το άλλο σου μισό. Βέβαια μπορεί αυτό το άτομο να μην απόλυτα δικό σου, δηλαδή η σχέση να είναι παράνομη και αυτό θα πρέπει να σε προβληματίσει. Ζύγισε τα υπέρ και τα κατά.

Καρκίνος

Με τον Δία στον Ταύρο θα ερωτευτείς άτομο μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον και αυτό αυτόματα θα σε χαλαρώσει, μια που το ξέρεις το άτομο και δεν χρειάζεται να παίζεις παιχνίδια, θα είσαι ο εαυτός σου. Μερικοί προτιμάτε να είστε ελεύθεροι και να μην έχετε σοβαρή σχέση.

Λέων

Με τον Δία στον Ταύρο η σχέση που θα κάνεις θα είναι σοβαρή και αμέσως θα μιλήσεις για επισημοποίηση. Συνδέεσαι με πρόσωπο κύρους, που σου εμπνέει εμπιστοσύνη και για αυτό θα νιώθεις έτοιμος για το επόμενο βήμα. Τα πράγματα σοβαρεύουν.

Δίας στον Ταύρο: Θλίψη στα ερωτικά για Σκορπιούς κι άλλα 2 ζώδια!

Παρθένος

Με τον Δία στον Ταύρο, θα βρεθείς με άτομο διαφορετικής ιδιοσυγκρασίας, πιθανόν και με διαφορά ηλικίας και θα αποκομίσεις πολλές εμπειρίες. Ωριμάζεις και πετάς από πάνω σου παλιές προκαταλήψεις που μπλόκαραν την συναισθηματική ισορροπία. Μερικοί θα αναζητάτε ελεύθερες σχέσεις , χωρίς δέσμευση.

Ζυγός

Με τον Δία στον Ταύρο θα συνδεθείς με άτομο ψυχικά και θα βγουν στην επιφάνεια κρυμμένα τραύματα και περίεργες επιθυμίες. Έτσι, ενώ θα νιώθεις ότι βρήκες το άτομο που σου ταιριάζει, δεν θα μπορείς να χαρείς την σχέση σου. Κρίσεις ανασφάλειας αναμένονται.

Σκορπιός

Με τον Δία στον Ταύρο βλέπεις την προσωπική σου κατάσταση σοβαρά και επισημοποιείς την σχέση σου, είσαι έτοιμος να κάνεις και πρόταση γάμου. Αν είσαι ελεύθερος θα κάνεις γνωριμία και αυτό θα σου αλλάξεις τελείως την ζωή. Περνάς σε φάση ανοδική.

Τοξότης

Με τον Δία στον Ταύρο είσαι πολύ αφοσιωμένος στην εργασιακή σου ζωή και δεν θα έχεις χρόνο για σοβαρές σχέσεις, μια που θα δουλεύεις πολύ. Αν είσαι σε σχέση πιθανόν να ακούς συνεχώς παράπονα και να έχεις εντάσεις. Διαφορετικά μπορεί να μπλέξεις με συνάδελφο.

Αιγόκερως

Με τον Δία στον Ταύρο είσαι πολύ τυχερός και ελκύεις σύντροφο νεότερο και ανεβαίνει η αυτοπεποίθηση σου. Μπορεί να μην κάνεις γνωριμία που έχει σοβαρή κατάληξη, αλλά εσύ θα περνάς καλά και θα ξανανιώσεις. Φλερτ, ρομαντικές συναντήσεις και ερωτικά συνεχόμενα πήγαινε-έλα αναμένονται.

Υδροχόος

Με τον Δία στον Ταύρο είσαι έτοιμος να κάνεις το επόμενο βήμα και να μετακομίσεις με το ταίρι σου σε νέο σπίτι. Συναισθηματικά νιώθεις πως βρήκες το ταίρι σου και πλέεις σε πελάγη ευτυχίας. Αν είσαι ελεύθερος, σίγουρα θα κάνεις νέα γνωριμία.

Ιχθύες

Με τον Δία στον Ταύρο νιώθεις πως δεν θέλεις κάτι μόνιμο και προτιμάς να γνωρίζεις κόσμο μέσα από το διαδίκτυο. Δεν επιθυμείς την δέσμευση και αναζητάς την περιπέτεια. Διαδικτυακά φλερτ αναμένονται.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Ταραχή στα ζώδια : Σε δύσκολη θέση στα προσωπικά τους Ταύροι, Καρκίνοι και…

Την ημέρα της εθνικής μας εορτής, την 25η Μαρτίου 2024, σχηματίστηκε η Σεληνιακή έκλειψη – Πανσέληνος στον άξονα Ζυγού-Κριού, με τη Σελήνη στον Ζυγό...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 26 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Η Σελήνη στο Ζυγό, σήμερα Κριέ μου, κι εσύ στρέφεις την προσοχή στους άλλους, παίρνοντας ως ‘αντίτιμο’ την προσοχή που έχεις ανάγκη....

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 24 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Κριέ μου, Σελήνη στην Παρθένο σε αντίθεση με Ποσειδώνα έχουμε σήμερα Κυριακή, άρα η ψυχολογία σου δεν μας τα λέει και πολύ...

Τα 5 πιο άπιστα ζώδια – Πώς και γιατί απατά το καθένα

Σας έχει αρέσει η πολυπλοκότητα της αστρολογίας και ο πιθανός αντίκτυπός της στις σχέσεις; Αν ναι, πιθανότατα έχετε αναρωτηθεί ποια ζώδια είναι πιο επιρρεπή...

Οι ροζ στιγμές της Μπιάνκα με τον Kanye West σόκαραν και τον πατέρα της...

Η Μπιάνκα Σενσόρι και ο Kanye West είναι ένα από τα πιο αμφιλεγόμενα ζευγάρια της σόουμπιζ και οι εμφανίσεις τους, δημόσιες και μη, προκαλούν...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 23 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις ΚΡΙΟΣ Αγαπητέ Κριέ, σήμερα Σάββατο, η πρόβλεψή σου αναδεικνύει μια ημέρα γεμάτη συναισθηματική και δημιουργική σκέψη και δράση. Η Σελήνη σε...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 22 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Παρασκευή, Κριέ μου, με σύνοδο Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Κρόνο στο ζώδιο των Ιχθύων, οπότε κι εσύ αντιμετωπίζεις πιο σοβαρά και...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 28 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Κριέ, η Πέμπτη σε καλεί να αναζητήσεις την ισορροπία μεταξύ της προσωπικής...

Ταραχή στα ζώδια : Σε δύσκολη θέση στα προσωπικά τους Ταύροι, Καρκίνοι και…

Την ημέρα της εθνικής μας εορτής, την 25η Μαρτίου 2024, σχηματίστηκε η Σεληνιακή έκλειψη...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 26 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Η Σελήνη στο Ζυγό, σήμερα Κριέ μου, κι εσύ στρέφεις την προσοχή...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 24 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Κριέ μου, Σελήνη στην Παρθένο σε αντίθεση με Ποσειδώνα έχουμε σήμερα Κυριακή,...