Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
23.5 C
Athens

Διαβάστε τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα σήμερα Κυριακή 4 Ιουνίου

Διαβάστε αναλυτικά τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια και δείτε τι σας περιμένει σήμερα.

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Ζυγό και να επηρεάζει σχέσεις και συνεργασίες. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, θα προσδώσει αυταρχικές τάσεις στη συμπεριφορά σου σε περίπτωση που κάποιος/α σου αρνηθεί οτιδήποτε. Προσπάθησε να μην ψάξεις αφορμή για να καβγαδίσεις καθώς θα επηρεαστούν σημαντικές σχέσεις της ζωής σου είτε σε επαγγελματικό είτε σε προσωπικό επίπεδο.

Σήμερα μπορεί να γίνεις πιεστικός/η με το ταίρι σου στην προσπάθεια σου να καλύψεις τις ανασφάλειες που νιώθεις και να νιώσεις πως έχεις το πάνω χέρι. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου, η ημέρα δεν θα είναι βοηθητική για θέματα αισθηματικής φύσεως!

ΤΑΥΡΟΣ

Οι υποχρεώσεις θα είναι αρκετές σήμερα και είναι πιθανό κάποιες από αυτές να προκύψουν έκτακτα. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Ζυγό και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, θα εντείνει την κούραση και κατά συνέπεια τον εκνευρισμό σου. Είναι πιθανό να υπολόγιζες σε μια βοήθεια από κάποιον/α που δεν θα έρθει και αυτό θα γίνει η αφορμή για να προκύψουν εντάσεις. Μη βασιστείς σε άλλους και στηρίξου στον εαυτό σου καθώς είναι ο μόνος που έχεις σίγουρος!

Το ταίρι σου θα μεταμορφωθεί σε βοηθός σου καθώς είναι ο μόνος τρόπος για να καταφέρεις να τελειώνεις με τις δουλειές σου. Αν δεν έχεις βρει το “βοηθό” σου, μπορεί να συνειδητοποιήσεις πως ένα οικείο πρόσωπο θα μπορούσε να πάρει αυτό το ρόλο!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Ζυγό και να ευνοεί τη διάθεση σου αλλά και τις σχέσεις με τον φιλικό σου περίγυρο! Το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, μπορεί να σου δημιουργήσει θέματα καθώς θα έχεις την τάση να επεμβαίνεις σε θέματα των φίλων αλλά και του/της συντρόφου σου. Αυτό είναι ικανό να χαλάσει την καλή διάθεση και να δυναμιτίσει το κλίμα μεταξύ σας, γι αυτό προσπάθησε να είσαι διακριτικός/η αν δεν θέλεις να παρεξηγηθεί το ενδιαφέρον σου.

Το ταίρι σου θα αποτελέσει τον πυρήνα του ενδιαφέροντος σου σήμερα αλλά δεν είμαι σίγουρη πως αυτό είναι θετικό! Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου μην αφήσεις γεγονότα του παρελθόντος να επηρεάσουν τις αποφάσεις και τις επιλογές του παρόντος.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα πριν αποφασίσεις οτιδήποτε θα ζητήσεις και τη γνώμη της οικογένειας σου και αυτό θα είναι η αφορμή για να προκύψουν ατέλειωτες συζητήσεις. Η Σελήνη βρίσκεται στο Ζυγό και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στις οικογενειακές σχέσεις και στις σχέσεις γενικότερα. Αιτία γι αυτό θα είναι η τάση σου να μη δέχεσαι εύκολα μια γνώμη διαφορετική από τη δική σου ακόμα και αν εσύ τη ζήτησες. Οι ερωτήσεις σου θα γίνουν για τυπικούς λόγους και όλοι θα πρέπει να συμφωνήσουν μαζί σου, αλλιώς θα δείξεις το σκληρό σου πρόσωπο.

Είναι πιθανό να συνειδητοποιήσεις πως η σχέση με το ταίρι σου χρειάζεται μια αλλαγή, όλα όμως θέλουν τον κατάλληλο χειρισμό μέσω του διαλόγου. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου, μια νέα γνωριμία θα γίνει η αιτία για να καταλάβεις τι είναι αυτό που θέλεις και τι δεν θέλεις από μια σχέση.

ΛΕΩΝ

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Ζυγό και να τονίζει την ανάγκη σου να προβάλεις τις σκέψεις σου, τις απόψεις σου και τις ιδέες σου στον περίγυρο σου. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, θα σε κάνει να τις προβάλλεις με επιτακτικό και απόλυτο τρόπο και αυτό θα είναι η αιτία να δημιουργηθούν προβλήματα στις σχέσεις σου. Συγκεκριμένα είναι πιθανό να δημιουργηθούν από μικρές εντάσεις μέχρι συρράξεις και αυτό θα εξαρτηθεί από τον τρόπο που θα διαχειριστείς μια διαφορετική άποψη. Η επιλογή είναι στο χέρι σου!

Το ταίρι σου δεν θα συμμεριστεί τις απόψεις σου σήμερα αλλά ούτε και εσύ τις δικές του γι αυτό θα πρέπει να βρεθεί η χρυσή τομή! Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου, μια νέα γνωριμία θα ξεκινήσει με διαφωνίες αλλά μετά μπορεί να μετατραπεί σε δυνατό έρωτα!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η ημέρα θα ξεκινήσει με ένα αίσθημα ανασφάλειας να πλανάται και γι αυτό θα προσπαθήσεις να συνειδητοποιήσεις τι είναι αυτό που σου λείπει και χρειάζεσαι. Η Σελήνη βρίσκεται στο Ζυγό και θα φέρει στο μυαλό σου οτιδήποτε έχει να κάνει με χρήματα και ασφάλεια. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, θα κάνει επιτακτική την ανάγκη σου για απόκτηση υλικών αγαθών. Πρόσεξε καθώς ενδέχεται να παρασυρθείς και να προβείς σε λάθος ενέργειες σε οικονομικά θέματα προκειμένου να αισθανθείς ασφαλής.

Η σχέση σου θα αποτελέσει το βαρόμετρο στις ανασφάλειες που θα κάνουν αισθητή την παρουσία τους και μπορεί να σε παρασύρουν σε κτητική συμπεριφορά. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου, μην επενδύσεις σε κάποιον/α απλά και μόνο για να αποδείξεις την αξία σου!

ΖΥΓΟΣ

Η κυκλοθυμία θα εξακολουθήσει να βαδίζει μαζί και θα δυσκολέψει την επικοινωνία ακόμα και με τους στενούς σου συνεργάτες και τον/την

σύντροφό σου. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιο σου και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, θα εντείνει τις αρνητικές σου σκέψεις. Μην αφήσεις τις σκέψεις σου να επηρεάσουν τα γεγονότα και μη γίνεσαι απόλυτος/η με τα πιστεύω σου καθώς θα δημιουργήσεις αντιδράσεις! Η ανάγκη σου να επιβάλλεις στους άλλους τη γνώμη σου θα είναι η μεγάλη σου πρόκληση σήμερα και θα πρέπει να τη διαχειριστείς!

Σήμερα δεν θα σε ενδιαφέρει η γνώμη του/της συντρόφου σου καθώς θα έχεις απόλυτη εμπιστοσύνη στη δική σου και η εγωκεντρική σου διάθεση θα δημιουργήσει προβλήματα. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου, μην προσπαθήσεις να κάνεις επίδειξη ισχύος σε κάποιον/α που σε ενδιαφέρει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι σκέψεις σου θα είναι υπεύθυνες για τον εκνευρισμό σου σήμερα καθώς για κάθε λύση που θα σκέφτεσαι θα σου δημιουργούν και ένα πρόβλημα. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Ζυγό και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, θα σου δημιουργήσει ανασφάλειες και καχυποψία. Αυτό θα έχεις ως αποτέλεσμα να είναι δύσκολο να εμπιστευτείς ακόμα και τους ανθρώπους που σου έχουν αποδείξει την εμπιστοσύνη τους. Προσπάθησε να το καλύψεις, αλλιώς κινδυνεύεις να παρεξηγηθείς!

Οι σκέψεις που κάνεις για τη σχέση σου δεν θα αναστατώσουν μόνο το μυαλό σου αλλά και το ταίρι σου καθώς θα είναι αυτό που θίγεται άμεσα! Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου μην προδικάσεις την εξέλιξη μιας νέας γνωριμίας…

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η άποψη σου θα είναι σωστή και απαράβατη και δεν θα έχεις καμία διάθεση να τη διαπραγματευτείς, πόσο μάλλον να την αλλάξεις. Η

Σελήνη βρίσκεται στο Ζυγό και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, θα είναι υπεύθυνο για τις απολυταρχικές τάσεις που θα έχεις σήμερα. Μην προσπαθήσεις να κάνεις τους φίλους σου, τους συναδέλφους σου και τον περίγυρο σου να ασπαστούν τις απόψεις σου με το ζόρι και άφησε τους το δικαίωμα να επιλέξουν! Αν δεν το κάνεις, θα προκύψουν εντάσεις χωρίς λόγο και ουσία!

Σήμερα θα γίνεις απόλυτος/η, ακόμα και σε θέματα που αφορούν τη σχέση σου και αυτό θα παραξενέψει το ταίρι σου που το έχεις συνηθίσει σε μια πιο δημοκρατική συμπεριφορά. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου, μια γνωριμία μέσω φίλων σου μπορεί να γίνει η αιτία για παρεξηγήσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Επαγγελματικά θέματα και αποφάσεις που έχουν να κάνουν με τη δουλειά ή με την αλλαγή της δουλειάς σου σε ταλανίζουν και σήμερα καθώς η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Ζυγό. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα που βρίσκεται στο ζώδιο σου, θα σε βάλει στη διαδικασία να πετύχεις αυτό που θέλεις με οποιαδήποτε θυσία και κόστος. Αυτό ενέχει κινδύνους καθώς η ανάγκη σου για επαγγελματική επιτυχία μπορεί να σε κάνει να φανείς αλαζόνας. Πρόσεξε πως θα διαχειριστείς τα θέλω σου, τις επιθυμίες σου και τα “όπλα” που έχεις στη φαρέτρα σου.

Σήμερα θα ασχοληθείς εκτός από τα επαγγελματικά σου θέματα και με τον/την σύντροφό σου καθώς θα διαπιστώσεις πως δεν πληροί τα πρότυπα σου! Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου, μη γίνεις αυστηρός/η με κάποιον/α που γνώρισες πρόσφατα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η ανάγκη σου να συλλέξεις νέες πληροφορίες θα είναι εκείνη που θα σε παρακινήσει να διαβάσεις ένα βιβλίο, να δεις μια ταινία και γενικότερα

να ασχοληθείς με οτιδήποτε μπορεί να αυξήσει τις γνώσεις σου. Η Σελήνη βρίσκεται στο Ζυγό και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, θα σε κάνει να φανατιστείς με τις ιδέες σου. Αυτό μπορεί να γίνει η αφορμή για να συγκρουστείς με ανθρώπους που θα επιχειρήσουν να σε αμφισβητήσουν, ακόμα και στο πλαίσιο μιας συζήτησης. Προσπάθησε να θυμάσαι πως οι διαφορετικές απόψεις δεν είναι κατακριτέες και δεν αξίζει να γίνουν αφορμή για εντάσεις.

Σήμερα είναι πιθανό να προσπαθήσεις να επηρεάσεις τον/την σύντροφό σου με τη γνώμη σου, ακόμα και σε θέματα που δεν έχουν σχέση με το δεσμό σας. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου, μην προσπαθήσεις να χρησιμοποιήσεις τη γοητεία σου για να βρεις ένθερμούς υποστηρικτές για τις ιδέες σου!

ΙΧΘΥΕΣ

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Ζυγό και να σου δημιουργεί συναισθηματική δυσφορία εξαιτίας μικρών αφορμών που θα σε γυρίσουν σε καταστάσεις του παρελθόντος. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, θα σε κάνει αρκετά καχύποπτο/η και αυτό θα γίνει αντιληπτό σε κάθε συνδιαλλαγή και επαφή με τους γύρω σου. Αν σου παρουσιαστεί κάποια οικονομική ευκαιρία ή κάτι που σχετίζεται με κληρονομικά θέματα, να είσαι πολύ προσεκτικός/η καθώς μπορεί να σου ζητηθούν δυσανάλογα ανταλλάγματα.

Η ανάγκη σου να επιβληθείς στο ταίρι σου θα γίνει αφορμή για να έρθει στην επιφάνεια κάθε πρόβλημα που μπορεί να υπάρχει στη σχέση σας. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου, η ημέρα δεν ευνοεί συναισθηματικές προσεγγίσεις καθώς δεν θα έχεις τον κατάλληλο τρόπο.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Ταραχή στα ζώδια : Σε δύσκολη θέση στα προσωπικά τους Ταύροι, Καρκίνοι και…

Την ημέρα της εθνικής μας εορτής, την 25η Μαρτίου 2024, σχηματίστηκε η Σεληνιακή έκλειψη – Πανσέληνος στον άξονα Ζυγού-Κριού, με τη Σελήνη στον Ζυγό...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 26 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Η Σελήνη στο Ζυγό, σήμερα Κριέ μου, κι εσύ στρέφεις την προσοχή στους άλλους, παίρνοντας ως ‘αντίτιμο’ την προσοχή που έχεις ανάγκη....

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 24 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Κριέ μου, Σελήνη στην Παρθένο σε αντίθεση με Ποσειδώνα έχουμε σήμερα Κυριακή, άρα η ψυχολογία σου δεν μας τα λέει και πολύ...

Τα 5 πιο άπιστα ζώδια – Πώς και γιατί απατά το καθένα

Σας έχει αρέσει η πολυπλοκότητα της αστρολογίας και ο πιθανός αντίκτυπός της στις σχέσεις; Αν ναι, πιθανότατα έχετε αναρωτηθεί ποια ζώδια είναι πιο επιρρεπή...

Οι ροζ στιγμές της Μπιάνκα με τον Kanye West σόκαραν και τον πατέρα της...

Η Μπιάνκα Σενσόρι και ο Kanye West είναι ένα από τα πιο αμφιλεγόμενα ζευγάρια της σόουμπιζ και οι εμφανίσεις τους, δημόσιες και μη, προκαλούν...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 23 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις ΚΡΙΟΣ Αγαπητέ Κριέ, σήμερα Σάββατο, η πρόβλεψή σου αναδεικνύει μια ημέρα γεμάτη συναισθηματική και δημιουργική σκέψη και δράση. Η Σελήνη σε...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 22 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Παρασκευή, Κριέ μου, με σύνοδο Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Κρόνο στο ζώδιο των Ιχθύων, οπότε κι εσύ αντιμετωπίζεις πιο σοβαρά και...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Σαν σήμερα 28 Μαρτίου: Τα σημαντικότερα γεγονότα της ημέρας

Διαβάστε τα σημαντικότερα γεγονότα που έγιναν σαν σήμερα στην Ελλάδα και τον κόσμο. Γεγονότα 845: Οι Βίκινγκς...

Σαν σήμερα 27 Μαρτίου: Τα σημαντικότερα γεγονότα της ημέρας

Διαβάστε τα σημαντικότερα γεγονότα που έγιναν σαν σήμερα στην Ελλάδα και τον κόσμο. Γεγονότα 1821: Οι επαναστάτες...

Σαν σήμερα – 26 Μαρτίου: Τα σημαντικότερα γεγονότα της ημέρας

Τα σημαντικότερα γεγονότα της Τρίτης 26 Μαρτίου Γεγονότα 1821: Η επαναστατική σημαία των Σπετσών Οι πρόκριτοι Πάνου...

Σαν σήμερα 24 Μαρτίου: Τα σημαντικότερα γεγονότα της ημέρας

Διαβάστε τα σημαντικότερα γεγονότα που έγιναν σαν σήμερα στην Ελλάδα και τον κόσμο. Γεγονότα 1821: Οι...