Διέρρευσαν τα στοιχεία προστατευόμενης μάρτυρα στην υπόθεση Novartis

102
Πέθανε ο Βασίλης Κόκκινος

Γραμματέας του Κωνσταντίνου Φρουζή, φέρεται να είναι η πηγή που αποκάλυψε πρώτη λεπτομέρειες για χρηματισμό και περίεργες πρακτικές των στελεχών της Novartis, όπως αναφέρει η kathimerini.gr.

Μπορεί αυτή τη στιγμή να βρίσκεται υπό καθεστώς προστατευόμενου μάρτυρα, ωστόσο σύμφωνα με το δημοσίευμα, τα στοιχεία της περιλαμβάνονται κανονικά στα έγγραφα που απέστειλε το FBI και τα οποία μεταφράστηκαν από τη νομική υπηρεσία της πρεσβείας των ΗΠΑ στην Αθήνα.

Η Μ.Μ ήταν γραμματέας του κ. Φρουζή από την εποχή που ο ίδιος εργαζόταν στον ΟΤΕ και έστελνε ηλεκτρονικά μηνύματα για λογαριασμό του και κρατούσε όλες τις σημειώσεις του.

Η επαγγελματική τους σχέση κλονίστηκε μετά την ξαφνική παραίτηση του κ. Φρουζή για λόγους υγείας, από τη Novartis.

Διαβάστε επίσης:  Σας ενδιαφέρει: Στάση εργασίας στον ΗΣΑΠ

Ο ίδιος, με την εταιρία διατήρησε εξαιρετικές σχέσης ενώ του επετράπη να χρησιμοποιεί το εταιρικό αυτοκίνητο για αρκετούς μήνες. Τότε, όταν επέστρεψε στο γραφείο του μετά από καιρό για να παραλάβει τα προσωπικά του αντικείμενα, ανακάλυψε ότι όλα έχουν εξαφανιστεί. Τότε, μηνύει την γραμματέα του όχι μόνο για κατακράτηση των ηλεκτρονικών του αρχείων αλλά και για υπεξαίρεση ενός σημαντικού ποσού από τον λογαριασμό του.

Πηγή: kathimerini.gr