Δημοτικά…Γενέθλια; Γιατί όχι!

44
Δημοτικά...Γενέθλια; Γιατί όχι!

Όλοι ήταν εκεί για να ευχηθούν χρόνια πολλά στη Νίκη Αραμπατζή. Το βράδυ της Δευτέρας επέλεξε να  γιορτάσει τα γενέθλιά της και επ’ αφορμής της ονομαστικής της εορτής  η Δικηγόρος, Πρόεδρος του ραδιοφωνικού σταθμού Αθήνα 9.84 και Δημοτική Σύμβουλος του Δήμου Αθηναίων.

Τόπος συνάντησης το Θησείο. Η Νίκη κατά τη διάρκεια της βραδιάς δε σταμάτησε να χαιρετά τους φίλους της και τους συναδέλφους της, οι οποίοι της ευχήθηκαν όλα τα καλά. Στη γιορτή της σχηματίστηκαν ενδιαφέροντα πηγαδάκια τόσο για την πολιτική, για το Δήμο της Αθήνας, τις επερχόμενες εκλογές του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών όσο και για το νέο πρόγραμμα του Αθήνα 9.84. Έντονο ήταν μάλιστα και το άρωμα Λευκάδας, τόπου καταγωγής της εορτάζουσας από την πλευρά της μητέρας της. 

Μεταξύ άλλων, παραβρέθηκαν ο Βουλευτής Λευκάδας Αθανάσιος Ι. Καββαδάς, ο πρώην Υπουργός και νυν Δημοτικός Σύμβουλος Γεώργιος Βουλγαράκης, ο Νομικός και πρώην Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Πέτρος Μαντούβαλος, ο Αντιδήμαρχος δόμησης και κτιριακών υποδομών Αποστολόπουλος Γεώργιος, ο Αντιδήμαρχος Υγείας και Παιδείας Μανόλης Καλαμπόκας, η Δημοτική Σύμβουλος και υπεύθυνη για τη Διπλή Ανάπλαση Πόπη Δομάζου,  ο Αντιπεριφερειάρχης Κεντρικού τομέα Αθηνών Δημόπουλος Γεώργιος, ο Περιφερειακός Σύμβουλος και Αντιπεριφερειάρχης τουρισμού Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Αθηναίων Τεντόμας Χρήστος, ο Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αξελός Ρήγας, ο Παπαγγελόπουλος Δημήτρης υπεύθυνος προγράμματος της Νέας Δημοκρατίας, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Μεγανησίου Μάκης Κατωπόδης μετά της συζύγου του,  οι δημοσιογράφοι και εργαζόμενοι του Αθήνα 9.84, η γνωστή με τη τεράστια εμπειρία και συμβολή της στα ραδιόφωνα της χώρας ραδιοφωνική παραγωγός Μαργαρίτα Μυτιληναίου,  ο Αντιπρόεδρος του Αθήνα 9.84 γνωστός δημοσιογράφος και καθηγητής Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης Γιάννης Πολίτης καθώς και οι δημοσιογράφοι Σοφία Δήμτσα, Νίκος Χυδίρογλου, η κα. Νόνη Καραγιάννη συνοδευόμενη από τον σύζυγό της και πρώην Υφυπουργό Οικονομικών Στέργιο Πιρτσιόλα, ο Διευθύνων Σύμβουλος ΕΕΤΑΑ Σπυρίδων Σπυρίδων μετά  της συζύγου του Κατερίνας, ο Δημήτρης Αναστασόπουλος Δικηγόρος και Υποψήφιος Πρόεδρος ΔΣΑ μετά της συζύγου Αναστασίας επίσης Δικηγόρου και μέλος Δ.Σ του Αθήνα 9.84, η Δικηγόρος Μαρίνα Καλαϊτζή μετά της αδερφής της Πόπης Καλαϊτζή γιατρού και συζύγου του Υπουργού Ενέργειας Κωστή Χατζηδάκη. Τέλος αξίζει να αναφέρουμε πως το παρόν έδωσαν πλήθος διαμερισματικών συμβούλων όλων των δημοτικών παρατάξεων του Δήμου Αθηναίων.

Διαβάστε επίσης:  Σέρρες: Αυτός είναι ο 19χρονος πιλότος του μοιραίου αεροσκάφους - Σώθηκε από θαύμα
Δημοτικά...Γενέθλια; Γιατί όχι!
Δημοτικά...Γενέθλια; Γιατί όχι!