Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
24.8 C
Athens

Δολοφονία Γραικού: Απίστευτος ο δολοφόνος του, τον έθαψε μαζί με το αυτοκίνητό του

Καταιγιστικές είναι οι αποκαλύψεις γύρω από τη δολοφονία του Δημήτρη Γραικού, που έπεσε νεκρός από έμπορο κρεάτων με τον οποίο, ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος του ισχυρίζεται πως είχε οικονομικές διαφορές.

Επίλογος στη μυστηριώδη εξαφάνιση του Δημήτρη Γραικού από τον Νοέμβριο του 2016 μπήκε την Πέμπτη, όταν οι Αρχές βρέθηκαν στη μονάδα του 46χρονου προκειμένου να ερευνήσουν για τυχόν στοιχεία που θα οδηγούσαν στον 56χρονο.

Ο άνδρας ομολόγησε τότε πως ήρθε σε αντιπαράθεση με τον Δημήτρη Γραικό και – κάτω από αδιευκρίνιστες για την ώρα συνθήκες – τον σκότωσε. Στη συνέχεια, ο 46χρονος έμπορος έθαψε τη σορό του, αλλά και το αυτοκίνητο του Γραικού στις εγκαταστάσεις της κτηνοτροφικής του μονάδας.

Η αστυνομία ανέσυρε το αυτοκίνητο του Δημήτρη Γραικού από την μονάδα του 46χρονου που φέρεται να τον σκότωσε Οι αστυνομικοί με μηχανήματα ανίχνευσης μετάλλων εντόπισαν το παλιό αγροτικό και το ξέθαψαν από το σημείο όπου το είχε θάψει ο 46χρονος άνδρας που ομολόγησε τον φόνο.

Η ψύχραιμη δήλωση για τον Γραικό στη Νικολούλη Ψύχραιμος, πειστικός και μιλώντας μόνο με καλά λόγια για το θύμα του, είχε εμφανιστεί στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ» της Αγγελικής Νικολούλη, ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος του Δημήτρη Γραικού.

Μιλώντας στη δημοσιογράφο, έλεγε πως παρότι στις κάμερες ασφαλείας φαινόταν να κινούνται μαζί, το όχημά του και εκείνο του Δημήτρη Γραικού, εκείνος δεν είχε συνειδητοποιήσει πως ο κτηνοτρόφος βρισκόταν πίσω του. Σε ένα σημείο είχε «τσιμεντώσει» τον άτυχο κτηνοτρόφο και σε άλλο το αυτοκίνητό του.

Ωστόσο, η Αγγελική Νικολούλη που βρέθηκε και στις εγκαταστάσεις του 46χρονου, θέλησε να μάθει περισσότερα για το σημείο όπου εντόπισε νωπό μπετό και το οποίο έκρυβε τελικά τη σορό, αλλά και το αυτοκίνητο του Δημήτρη Γραικού.

Τα πρώτα λόγια της χήρας του Δημήτρη Γραικού «Ήθελα να πιστεύω ότι ζει κι αυτό με έκανε στα μάτια κάποιων κακόβουλων ύποπτη για το χαμό του. Τώρα φάνηκε όλη η αλήθεια..», είπε κλαίγοντας στην είδηση του εντοπισμού της σορου του Δημήτρη Γραικού η χήρα του κτηνοτρόφου.

Ο Δημήτρης Γραικός εξαφανίστηκε στις 3 Νοεμβρίου του 2016. Τελευταία φορά εθεάθη στα σφαγεία στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης, ενώ έκτοτε τα ίχνη του αγνοούνταν. Το πρώτο διάστημα και έπειτα από δηλώσεις της συζύγου του πως ο κτηνοτρόφος έχει φύγει στο εξωτερικό, ο Δημήτρης Γραικός θεωρείται αγνοούμενος, με πληροφορίες να τον θέλουν να περνά τα σύνορα για τη Βουλγαρία. Η Αγγελική Νικολούλη παρακολουθούσε στενά την υπόθεση Γραικού και ήταν εκείνη που απέκλεισε το ενδεχόμενο της φυγής στο εξωτερικό, αλλά και ο άνθρωπος που επέμεινε να γίνουν έρευνες στη μονάδα του καθ’ομολογίαν δολοφόνου.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Νέος κατώτατος μισθός: Τι αλλάζει από 1η Απριλίου – Αναλυτικά τα επιδόματα που αυξάνονται

Στα 830 ευρώ αυξάνεται ο κατώτατος μισθός από την 1η Απριλίου, ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης στη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου. Συνολικά τα τελευταία τρία...

Δίκη Πισπιρίγκου: Ισόβια κάθειρξη για για τον θάνατο της Τζωρτζίνας

Ομόφωνα ένοχη η Ρούλα Πισπιρίγκου για τον θάνατο της Τζωρτζίνας. Ισόβια κάθειρξη ήταν η ομόφωνη τιμωρία της δικαιοσύνης για την Ρούλα Πισπιρίγκου η οποία...

Ανακοινώσεις Μητσοτάκης στο υπουργικό: Στα 830 ευρώ ο κατώτατος μισθός από 1η Απριλίου

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανακοίνωσε την αύξηση του κατώτατου μισθού. «Από την 1/4/2024 όσοι αμοίβονται με τον κατώτατο μισθό θα λαμβάνουν 830 ευρώ το μήνα,...

Ένοχος και για βιασμό ο Μίχος – Αθώα η μητέρα της 12χρονης

Η απόφαση του δικαστηρίου οδήγησε στην κατάρρευση της εισαγγελικής πρότασης για τους βιασμούς της 12χρονης από τον Κολωνό. Σύμφωνα με την απόφαση κρίθηκε ένοχος...

Η Φωτογραφία της ημέρας

Σαν σήμερα το 1896 ο θρυλικός μαραθωνοδρόμος Σπύρος Λούης αναδείχθηκε Ολυμπιονίκης 29 Μαρτίου 2024

Απρίλιος στις παραλίες: Με θερμοκρασίες 12 βαθμούς πάνω από το κανονικό ξεκινάει ο μήνας

Σύμφωνα με την πρόσφατη ανακοίνωσή του στο Χ, ο καιρός κατά το πρώτο δεκαήμερο του Απριλίου αναμένεται να διακρίνεται από θερμοκρασίες υψηλότερες του κανονικού, φτάνοντας...

Σαν σήμερα 29 Μαρτίου: Τα σημαντικότερα γεγονότα της ημέρας

Διαβάστε τα σημαντικότερα γεγονότα που έγιναν σαν σήμερα στην Ελλάδα και τον κόσμο. Γεγονότα 1430: Οι δυνάμεις του Οθωμανού σουλτάνου Μουράτ Β’ καταλαμβάνουν την πόλη της Θεσσαλονίκης. 1823: Συνέρχεται...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Δολοφονία Γραικού: Ο δράστης είχε συνεργούς, λέει η οικογένεια

Νέα συγκλονιστικά στοιχεία για τη δολοφονία του Δημήτρη Γραικού, έρχονται στο φως. Σύμφωνα με...

Θεσσαλονίκη: Κηδεύτηκε ο 59χρονος Δημήτρης Γραικός που αγνοούνταν επί 2,5 χρόνια

Κηδεύτηκε στον Πεντάλοφο Θεσσαλονίκης ο 59χρονος κτηνοτρόφος Δημήτρης Γραικός, ο οποίος βρέθηκε νεκρός δυόμισι...