Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
21.3 C
Athens

Δολοφονία Ρόδος : Στοιχεία – φωτιά από τηλεφωνικές συνομιλίες των δολοφόνων

Στοιχεία από τις εισερχόμενες κλήσεις της Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο, προτού δολοφονηθεί, έρχονται στο φως.

Χθες το Star αποκάλυψε ότι οι εισερχόμενες κλήσεις στο κινητό της, από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου της 21χρονης φοιτήτριας, δείχνουν πως μέχρι την ημέρα της δολοφονίας της, 27 Νοεμβρίου, μιλούσε κυρίως με την καλύτερή της φίλη.

Από τις 28 και μετά την ψάχνουν. Στις 30 του μηνός εμφανίζονται πέντε κλήσεις από το Διδυμότειχο και την κολλητή της. Την πρώτη μέρα του Δεκεμβρίου την αναζητά μια φίλη η οποία, συμπτωματικά, μένει στην ίδια οδό με τον Έλληνα κατηγορούμενο. Να υπενθυμίσουμε πως το κινητό της Ελένης μέχρι σήμερα δεν έχει βρεθεί.

Την ίδια στιγμή, οι καθαρές τοξικολογικές της Ελένης, καταρρίπτουν τους ισχυρισμούς των δύο κατηγορουμένων, στην κατ” αντιπαράσταση εξέτασή τους, πως είχαν καταναλώσει αλκοόλ και οι τρεις.

«Τι ώρα φτάσατε στο σπίτι στους Πεύκους και τι συνέβη εκεί;» είχε ρωτήσει η ανακρίτρια τους δύο κατηγορούμενους, με τον 21χρονο να απαντά πως: «Φθάσαμε στις 22.00. Μόλις μπήκαμε σπίτι, βάλαμε εγώ και η Ελένη ένα ποτήρι βότκα». Ο 19χρονος, υποστήριξε από την πλευρά του, ότι «φθάσαμε στις 00.10. Καθίσαμε στο σαλόνι και ήπιαμε από το μπουκάλι βότκα και οι τρεις».

Το ποσοστό αλκοόλ που ανιχνεύτηκε στο αίμα της Ελένης είναι… μόλις 0.15 γραμμάρια ανά λίτρο, ποσοστό που δεν αντιστοιχεί καν σε ένα ποτήρι κρασί. Για την ακρίβεια, η κατάσταση μέθης απαιτεί δεκαπλάσιο ποσοστό αλκοόλ στο αίμα.
Φίλος του Αλβανού κατηγορούμενου αποκαλύπτει τηλεφωνικές συνομιλίες του με τον 19χρονο, τη μοιραία νύχτα. Η πρώτη έγινε στις 12.00 τα μεσάνυχτα:

«Μου λέει «έλα ρε μ@λ@κ@ πού είσαι»; Λέω «σπίτι εσύ»; «Να μου λέει με μια φοιτήτρια. Μόλις την πήρα από το σπίτι να τη φέρω στο σπίτι σου;». Του λέω «όχι ρε, δεν μπορώ» και μου λέει, «ξέρω εγώ, να τη φέρω στην αποθήκη τίποτα, έχεις καμιά αποθήκη με κανένα στρώμα, κάτι»; Λέω «όχι ρε φίλε». Και μου λέει «καλά εντάξει και μου το κλείνει»».

Στις τρεις παρά τα ξημερώματα, ο 19χρονος φέρεται σύμφωνα με τη μαρτυρία να του τηλεφώνησε ξανά και να του είπε «»τελείωσα με τη φοιτήτρια. Να έρθουμε να αράξουμε από κει;» Δεν ξέρω με ποιους εννοούσε».

Ωστόσο αυτό που προκαλεί σοκ, είναι τα λόγια που φέρεται να είπε ο 19χρονος, τρεις μέρες μετά το έγκλημα:

«Το Σαββατο, μετά τη δολοφονία βγήκαμε βόλτα. Ήτανε λίγο τρομαγμένος. Τον ρώτησα εγώ ευθέως τι γίνεται με την κοπέλα, έτσι που καθόμασταν κι αράζαμε, τι γίνεται με τη φοιτήτρια και γυρνάει και μου λέει, «τελείωσε αυτή». Τι εννοούσε μ” αυτό, δεν κατάλαβα».

Οι αρχές, εξετάζουν το ενδεχόμενο, η κλήση του 19χρονου Αλβανού στο φίλο του μετά τη δολοφονία της Ελένης να έγινε προς αναζήτηση άλλοθι. Περισσότερο φως θα ρίξει η άρση τηλεφωνικού απορρήτου των δύο φερόμενων δραστών, των συγγενών τους, αλλά και του θύματος.

«Θέλουμε να δούμε ποιο το υπόβαθρο το πραγματικό, όσον αφορά τη συμμετοχή προσώπων, σε ό,τι συνέβη στο τραγικό αυτό κορίτσι είτε πριν την πάρουν με το αυτοκίνητο και την πάνε στον τόπο που μαρτύρησε, είτε κατά τη διάρκεια του μαρτυρίου της, είτε μετά» δήλωσε ο δικηγόρος της οικογένειας της φοιτήτριας, Αλέξης Κούγιας.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Μεταξουργείο: Νεκρός 15χρονος που έπεσε από τον 3ο όροφο

Αττικό Νοσοκομείο: ΕΔΕ για τις συνθήκες νοσηλείας του Δημήτρη Καλλιάνου διέταξε η διοίκηση

Ένορκη Διοικητική Εξέταση για τις συνθήκες νοσηλείας του πατέρα του Γιάννη Καλλιάνου από την ημέρα της εισαγωγής του διέταξε η διοίκηση του Αττικού Νοσοκομείου,...

Από τις αρχές του Μαΐου θα ενεργοποιηθούν τα τέλη κυκλοφορίας με τον μήνα

Από 1 Μαΐου θα ισχύσει η παρέμβαση για την καταβολή των τελών κυκλοφορίας, όπως γνωστοποίησε ο Υφυπουργός Οικονομικών, Χάρης Θεοχάρης. Σχετικά με το άνοιγμα της...

Η φωτογραφία της ημέρας

Ντρέπεται και η ντροπή... 25 Απριλίου 2024

Σαν σήμερα 25 Απριλίου: Τα σημαντικότερα γεγονότα της ημέρας

Διαβάστε τα σημαντικότερα γεγονότα που έγιναν σαν σήμερα στην Ελλάδα και τον κόσμο. Γεγονότα 1719: Ο Ροβινσώνας Κρούσος παίρνει «σάρκα και οστά» μέσα από την πένα του...

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα ;

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 σήμερα και σύμφωνα με το εορτολόγιο γιορτάζουν όσοι φέρουν το όνομα: Νίκη.

Πάσχα: Αρχίζει το εορταστικό ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων

Αρχίζει σήμερα, Πέμπτη, 25 Απριλίου το εορταστικό ωράριο λειτουργίας για το Πάσχα στα εμπορικά καταστήματα, ενώ την Κυριακή, 28 Απριλίου τα μαγαζιά θα είναι...

Καιρός: Σκόνη, βροχές και πτώση της θερμοκρασίας σήμερα

Άστατος αναμένεται να είναι σήμερα Πέμπτη, 25 Απριλίου, ο καιρός. Σύμφωνα με την πρόγνωση της ΕΜΥ, σποραδικές καταιγίδες τις πρωινές ώρες στο Ιόνιο και...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Κασσελάκης: Ζήτησε τη διαγραφή – Θεοδωρικάκος: “Ας κοιτάξει τον καθρέφτη για να δει το πρόσωπό του”

Την διαγραφή του βουλευτή της Ν.Δ Τάκη Θεοδωρικάκου ζητά ο Στέφανος Κασσελάκης με αφορμή...

Δημοτικός σύμβουλος γρονθοκόπησε τον αντιδήμαρχο Νίκαιας – Μεταφέρθηκε στο Τζάνειο

Σοβαρό επεισόδιο συνέβη στη Νίκαια, όπου δημοτικός σύμβουλος γρονθοκόπησε τον αντιδήμαρχο, λίγες ώρες μετά...

Αττικό Νοσοκομείο: ΕΔΕ για τις συνθήκες νοσηλείας του Δημήτρη Καλλιάνου διέταξε η διοίκηση

Ένορκη Διοικητική Εξέταση για τις συνθήκες νοσηλείας του πατέρα του Γιάννη Καλλιάνου από την...

ΝΔ: Σε ένα κανονικό κόμμα, ο κ. Κασσελάκης θα είχε ήδη διαγραφεί

«Την ημέρα του ξυλοδαρμού στη Βουλή, με πρωταγωνιστή βουλευτή που ψηφίστηκε με τους Σπαρτιάτες. Το ίδιο...