Δομάζος : «Ποια ΠΑΕ, μόνο ο κόσμος μπορεί να σώσει τον Παναθηναϊκό»

41

 

Ο Μίμης Δομάζος δεν μασάει τα λόγια του στο SDNA: «Δεν πήραμε καν απάντηση από τη διοίκηση για την πρότασή μας. Υπεύθυνος για όσα γίνονται ο Αλαφούζος, δεν είμαι καθόλου αισιόδοξος για το μέλλον»…

Η οικονομική «ασφυξία» στον Παναθηναϊκό συνεχίζεται και ο κλοιός σφίγγει για το «τριφύλλι», το οποίο καλείται το επόμενο χρονικό διάστημα να «κλείσει» πολλές εκκρεμότητες ούτως ώστε να αποφευχθεί το «κραχ».

 

Πριν από λίγες ημέρες, οι παλαίμαχοι του Παναθηναϊκού δημιούργησαν και συγκρότησαν την πρωτοβουλία «PAO ΣΑΝ ΑΛΛΟΤΕ», μέσω της οποίας πρότειναν δέκα τρόπους σωτηρίας και οικονομικής εξυγίανσης του Παναθηναϊκού.

Ο Μίμης Δομάζος, εκ των εμπνευστών της κίνησης αυτής των παλαιμάχων, σχολίασε τις εξελίξεις στο SDNA και στάθηκε στην αντιμετώπιση της προσπάθειας από τη διοίκηση του Παναθηναϊκού, με επικεφαλής το Βασίλη Κωνσταντίνου.

«Ο Παναθηναϊκός πρέπει να φύγει από αυτή την ταλαιπωρία που βρίσκεται τώρα. Δυστυχώς, το συμβούλιο είπε θα μας απαντήσει αλλά δεν το έκανε ποτέ. Μακάρι να πάνε καλά οι εξελίξεις για την ομάδα, αλλά από εκεί και πέρα είναι δύσκολα τα πράγματα».

«Το συμβούλιο ξέρει γιατί δεν έχει ανταποκριθεί στο κάλεσμά μας»

Διαβάστε επίσης:  Οι αθλητικές μεταδόσεις 23/2/20

Η μέχρι στιγμής αδράνεια που παρατηρείται με αποτέλεσμα και τις επιθετικές ανακοινώσεις από την πλευρά των παλαιμάχων δεν έχει εξήγηση, συμπλήρωσε ο «Στρατηγός» του ελληνικού ποδοσφαίρου, που προβλέπει δυσοίωνο μέλλον.

«Δεν είμαι αισιόδοξος, δεν βλέπω κάτι στο προσκήνιο. Εμείς προτείναμε κάποιους τρόπους, κάναμε ό,τι μπορούσαμε. Φέραμε ένα πρόγραμμα με το οποίο νομίζαμε ότι θα σωθεί ο Παναθηναϊκός. Η διοίκηση ξέρει γιατί δεν έχει δώσει ακόμα απάντηση.

Η πρότασή μας μπορεί να έχει αποτέλεσμα και να ευδοκιμήσει αν πηγαίναμε στο ΟΑΚΑ. Περιμένουμε ότι θα στηρίξει ο κόσμος, μόνο αυτός μπορεί να σώσει τον Παναθηναϊκό».

«Μεγαλύτερη ευθύνη ο Αλαφούζος, δεν χρωστούσε ο Παναθηναϊκός μετά την αποχώρηση της οικογένειας»

Όσον αφορά το τεράστιο κομμάτι των ευθυνών για το τωρινό «αποπνικτικό» σκηνικό στο οποίο έχει περιέλθει η ομάδα τονίζει χαρακτηριστικά.

«Φταίνε όλοι οπωσδήποτε για την κατάσταση που έχει φτάσει ο Παναθηναϊκός. Τη μεγαλύτερη ευθύνη όμως νομίζω την έχει ο Αλαφούζος. Εκείνος ήταν η κεφαλή και έχει βάλει στη διοίκηση δικούς του ανθρώπους. Η οικογένεια Βαρδινογιάννη άφησε τον Παναθηναϊκό χωρίς να χρωστάει τίποτα».