Δόθηκε η απάντηση γιατί η Περιστέρα πήρε απόσπαση για το Ε.Μ.Π. της Αθήνας

115
Μπέττυ Μπαζιάνα, Αλέξη, Ιούλιο '15,

Αναρωτηθήκαμε προ ημερών γιατί και πως μέσα σε ένα χρόνο η κυρία Μπέτυ Μπαζιάνα πήρε απόσπαση. Ενδεχομένως, υποθέτω… ενδεχομένως, γιατί δεν μπορούσε να πληρώνει οδοιπορικά!.. 

Διαφορετικά δεν εξηγείται. Δεν πρόλαβε καλά καλά να πάει στην Κοζάνη να κάνει τα μαθήματα του εαρινού εξαμήνου, έναντι 3.500 ευρώ (και για τους 6 μήνες) και να βάζει τα μεγάλα μέσα για να έρθει στην Αθήνα…

Τον περασμένο Σεπτέμβριο επιλέχθηκε από το πανεπιστήμιο για να αναλάβει θεωρητικά και εργαστηριακά μαθήματα πέντε ημερών την εβδομάδα για το θερινό εξάμηνο του πανεπιστημίου. Οι υποχρεώσεις της θα ξεκινούσαν τον Φεβρουάριο που μας πέρασε…

Όπως σημείωνε ωστόσο ο πρύτανης του πανεπιστημίου όπως και για όλους τους άλλους καθηγητές που προσλαμβάνονται με τη διαδικασία αυτή, ο μισθός που προεβλέπετο δεν θα ξεπερνούσε για το εξάμηνο τα 3.500 ευρώ και όπως έλεγε ο πρύτανης Αντώνης Τσουρλιδάκης στην εφημερίδα Δημοκρατία “δεν ξέρω κιόλας αν θα καλύπτει τα έξοδά της” καθώς όπως εξηγεί οι πόροι του πανεπιστημίου είναι περιορισμένοι και οι μισθοί χαμηλοί.”!!!

Από τον Φεβρουάριο λοιπόν -όπως λέγανε τότε τα διάφορα ρεπορτάζ- πέντε ημέρες την εβδομάδα η κα Μπαζιάνα θα ήταν (;) στην Κοζάνη, θα είχε τα δύο παιδάκια της που πηγαίνουν στα ιδιωτικά νηπιαγωγεία του κέντρου της Αθήνας να τα φυλάει (;) ο πρωθυπουργός πατέρας τους για 3.500 ευρώ το εξάμηνο…

Διαβάστε επίσης:  Che Bordello

Είπαμε και εμείς τότε “Φτώχεια καταραμένη χωρίζεις μάνες και παιδιά!!!!” Αμ δε….
Αυτό μπορεί να συμβαίνει για όλον τον υπόλοιπο κόσμο και κοσμάκη, όχι όμως και για την Περιστέρα μας….

Όταν τα καθήκοντα της πρωθυπουργικής συζύγου είναι αυξημένα αφήνουμε τους μαθητές και τρέχουμε στην Κίνα (θυμόσαστε όλες εκείνες τις φοβερές φωτογραφίες…)

Ωστόσο ανακύπτουν κάποιες απορίες;
Η Περιστέρα μας είναι μόνιμη και πήρε απόσπαση;
Ο μισθός εξακολουθεί να είναι 3.500 ευρώ το …εξάμηνο;
Και με τι μισθό θα έλθει στο Πολυτεχνείο;

Κατά τ’ άλλα  καταλαβαίνω θα μπορούσαμε να κατανοήσουμε(!) ότι ο πραγματικός λόγος της απόσπασης της Περιστέρας μας είναι ότι τα χρήματα που έπαιρνε δεν έφταναν ούτε για οδοιπορικά.

Τουλάχιστον τώρα θα έχει ένα χαρτζιλικάκι και δεν θα επιβαρύνει τον σύζυγο…

ΔΕΙΤΕ το προηγούμενο δημοσίευμα:

Απόσπαση για το Ε.Μ.Π. στην Αθήνα πήρε η Περιστέρα Μπαζιάνα!

Κοινοποίηση στο Facebook
Κάντε Tweet στο Twitter

Περιστέρα Μπαζιάνα, απόσπαση, Αθήνα,

H σύντροφος του Αλέξη Τσίπρα, Περιστέρα Μπαζιάνα, πήρε απόσπαση από το τμήμα Μηχανικών Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας (Κοζάνη) στο Ε.Μ.Π., στην Αθήνα.

Για το διδακτικό έτος 2016-2017.

Μέσα σε ένα χρόνο;

Γιατί ;;;