Δύο εργάτες – ήρωες έπιασαν στον αέρα 3χρονο παιδί (Βίντεο)

...που έπεσε από τον τέταρτο όροφο πολυκατοικίας

56
Δύο εργάτες - ήρωες έπιασαν στον αέρα 3χρονο παιδί

Οι δυο εργάτες δούλευαν στο οδόστρωμα κάτω από την πολυκατοικία και μόλις είχαν σταματήσει για να κάνουν ένα διάλειμμα, στην πόλη Τσερζίνσκ.

Κάθισαν στο πεζούλι και πριν προλάβουν να βγάλουν το φαγητό τους, είδαν τον τρίχρονο Ντάγια να ξεπροβάλλει το κεφαλάκι του από το παράθυρο του τετάρτου ορόφου.

Πριν καλά καλά καταλάβουν τι συμβαίνει ο μικρούλης είχε βγει σχεδόν ολόκληρος έξω και το κορμάκι του βρισκόταν στο κενό.

Αμέσως οι εργάτες σηκώθηκαν και στήθηκαν από κάτω σαν να περίμεναν τι θα συμβεί. Το κορμάκι του παιδιού αιωρήθηκε και έπεσε στο κενό.

Σε ετοιμότητα οι δυο άνδρες, το γράπωσαν πριν σκάσει στο έδαφος και σκοτωθεί.

Διαβάστε επίσης:  Google doodle: 427 χρόνια από τη γέννηση της Αρτεμίζια Τζεντιλέσκι

«Αρχικά εμφανίστηκε το κεφάλι του μικρού στο παράθυρο και μετά τα πόδια. Αμέσως τρέξαμε από κάτω και την στιγμή που έπεσε, τον πιάσαμε, με αποτέλεσμα να κοπεί αρκετά η φόρα που είχε. Αμέσως έβαλε τα κλάματα, αλλά δεν έχασε τις αισθήσεις του. Καλέσαμε ασθενοφόρο»

Ο μικρούλης τη γλύτωσε με ελαφρά τραύματα στο πόδι και βγήκε από το νοσοκομείο την ίδια μέρα. Η γιαγιά και η θεία του που τον πρόσεχαν και διέφυγε της προσοχής τους σε κατάσταση σοκ, δεν μπορούσαν να αρθρώσουν λέξη.