Δύσκολες ώρες για την μεγάλη κυρία του ελληνικού τραγουδιού Μαίρη Λίντα

Καθηλωμένη στο κρεβάτι του πόνου

156
Μαίρη Λίντα: «Εγώ φταίω που χωρίσαμε με τον Χιώτη!»

Η μεγάλη κυρία του ελληνικού τραγουδιού Μαίρη Λίντα είχε ένα ατύχημα και βρίσκεται καθηλωμένη στο κρεβάτι του πόνου, καθώς έσπασε το πόδι της.

Δύσκολες ώρες περνά η Μαίρη Λίντα. Η Μεγάλη κυρία του ελληνικού τραγουδιού είχε ένα ατύχημα και βρίσκεται καθηλωμένη στο κρεβάτι του πόνου, καθώς έσπασε το πόδι της, λίγες μόλις μέρες πριν την εμφάνισή της στο θρυλικό Άλσος με τον Διονύση Σαββόπουλο.

Μόλις 1,5 χρόνο πριν, η Μαίρη Λίντα βρισκόταν κλινήρης λόγω ενός κατάγματος στο ισχίο, γεγονός που την έκανε να ακυρώσει πολλές προγραμματισμένες εμφανίσεις της και να περάσει μια δύσκολη περίοδο. Και τώρα, η αγαπημένη τραγουδίστρια περνά μια νέα περιπέτεια υγείας.

Διαβάστε επίσης:  Κίνδυνος από τις καταστροφές στην παραλιακή Ωρωπού-Καλάμου (φώτο)

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της Espresso, η Μαίρη Λίντα έσπασε το πόδι της και αδυνατεί να συμμετέχει στο θρυλικό αναψυκτήριο πλάι στον Διονύση Σαββόπουλο.

Οι εμφανίσεις είχαν προγραμματιστεί μάλιστα για τις 22 Νοεμβρίου, αλλά το πρόβλημα υγείας της αγαπημένης τραγουδίστριας θα την κρατήσει δυστυχώς εκτός σκηνής. Ως τώρα μάλιστα δεν έχει ανακοινωθεί ποιος θα την αντικαταστήσει, όσο διάστημα θα χρειαστεί για να αναρρώσει. Ευτυχώς, σε αυτές τις δύσκολες ώρες οι Μαίρη Λίντα έχει στο πλευρό της την μοναχοκόρη της και τους ανθρώπους που την αγαπούν για να την στηρίξουν.