Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
14.7 C
Athens

Δύσκολη βδομάδα για 3 ζώδια


Τι περιμένει η νέα εβδομάδα και κυρίως η σημερινή (29/11) μέρα για τα 12 ζώδια;

Κριός
Έξοδα αποκατάστασης φέρνει σε εσάς η εβδομάδα που ξεκινά, αλλά προβλέπεται να τα καταφέρνετε αν αποφύγετε τις υπερβολές.

Ταύρος
Το πρώτο μισό της εβδομάδας που ξεκινά έχει διαβουλεύσεις στα επαγγελματικά και, οργάνωση των επόμενων κινήσεών σας για να τακτοποιήσετε τις υποθέσεις σας.

Δίδυμοι
Ασχοληθείτε με το κυνήγι της ευκαιρίας, όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση στον τομέα που ασχολείται ο κάθε ένας από εσάς. Τα καταφέρνετε εξαιρετικά!

Καρκίνος
Επιδιώξτε μια νέα αρχή στα αισθηματικά σας, ή να επικαλεστείτε το δικαίωμα της δεύτερης ευκαιρίας για να επιδιώξετε αποκατάσταση των όποιων ρηγμάτων στη σχέση σας.


Λέων
Οι πιο φιλόδοξοι και οι πιο ευνοημένοι λόγω ταλέντων θα βρείτε τρόπο να ξεπεράσετε εμπόδια, να φέρετε τα πράγματα στα μέτρα σας, αλλά θα πληρώσετε και ένα αντίτιμο σαν δίκαιο καταχώρησης της οποιασδήποτε κατάκτησής σας.

Παρθένος
Όσο πιο γρήγορα καταλάβετε ότι τα πράγματα έχουν αλλάξει, τόσο πιο γρήγορα θα γίνετε και πάλι τα αγαπημένα παιδιά του συστήματος και θα αμειφθείτε για αυτό.

Ζυγός
Η εποχή επηρεάζει τον οικονομικό τομέα και σας φέρνει διλήμματα σχετικά με τη διαχείριση ενός σημαντικού, σχετικού ζητήματος που σας απασχολεί.

Σκορπιός
Απομονώστε αυτά που χαλούν το κλίμα από τις άλλες σας ιδιότητες, υποχρεώσεις και επιθυμίες! Είναι στο χέρι σας να περάσετε ευχάριστα και δημιουργικά.

Τοξότης
Μια αισθηματική ασχολία ενισχύει την αισιοδοξία σας, αυτήν την περίοδο των γενεθλίων σας και σας χαρίζει ευκαιρίες δράσης και προβολής σας.

Αιγόκερως
Η διάθεσή σας είναι βελτιωμένη, η επικοινωνία και τα κοινωνικά ερεθίσματα αναβαθμισμένα και εσείς αισθάνεστε ευνοημένοι από συμπτώσεις και συγκυρίες.

Υδροχόος
Αισθηματικά, προσέξτε αυτά που γίνονται και δεν λέγονται, καθώς στην πορεία μπορεί να βρεθείτε προ εκπλήξεων. Προνοήστε πριν βρεθείτε αντιμέτωποι με δικές σας προηγούμενες αποφάσεις.

Ιχθύες
Είναι καιρός να δώσετε ώθηση στην εργασία, στις φιλοδοξίες σας και σε οτιδήποτε αναδεικνύει τα ταλέντα σας. Επωφεληθείτε από τη συμπαράσταση ενός ανθρώπου που σας εμψυχώνει.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Καίτη Γκρέυ: Επέστρεψε στο σπίτι της μετά την περιπέτεια με την υγεία της

Τέλη Φεβρουαρίου έγινε γνωστό ότι η σπουδαία λαϊκή ερμηνεύτρια Καίτη Γκρέυ νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Ωνάσειου Καρδιοχειρουργικού Κέντρου. Με βάση τα όσα...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Δευτέρα 18 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; Ζώδια σήμερα - Αναλυτικές προβλέψεις ΚΡΙΟΣ Η Δευτέρα φέρνει στο ζώδιο σου, Κριέ, την επιθυμία να εμβαθύνεις στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, κατανοώντας περισσότερα για...

Αυτό δεν έχει ξανά γίνει στο J2US: Πάγωσε ο Κοκλώνης με την απόφαση της...

Μια τεράστια ανατροπή είχε απόψε 16/3 το Just the 2 of us. Συγκεκριμένα, η Άντζελα Δημητρίου, μετά την εμφάνισή της με τον Στέλιο Δρουμαλιά,...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 17 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; Ζώδια σήμερα - Αναλυτικές προβλέψεις ΚΡΙΟΣ Κυριακή, Κριέ μου, με τη Σελήνη στους Διδύμους σε τρίγωνο με τον Άρη, άρα η σημερινή πρόβλεψη υπόσχεται...

Αυτά τα 3 ζώδια έχουν πάντα άγχος για τα χρήματα

Ορισμένα ζώδια δεν μπορούν παρά να αγχώνονται για τα χρήματα που έχουν στους τραπεζικούς λογαριασμούς τους. Φαίνεται να έχουν πάντα τα χρήματα στο μυαλό τους,...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 16 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; Ζώδια σήμερα - Αναλυτικές προβλέψεις Κριός Κριέ μου, σήμερα η ημέρα έχει λίγες εξελίξεις και για εσένα, μιας και η Σελήνη από τους Διδύμους...

Ποια παροιμία χαρακτηρίζει το κάθε ζώδιο

Αν μας ζητούσαν να χαρακτηρίσουμε τον/την φίλο/η μας με μια παροιμία, ποια θα χρησιμοποιούσαμε; Η λαϊκή σοφία όμως έχει μεριμνήσει και γι΄αυτό. Σας παρουσιάζουμε μερικά...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Τα ζώδια που δεν ταιριάζουν με τίποτα μεταξύ τους

Δεν είναι λίγες οι φορές που στο άκουσμα ενός πιθανού συνδυασμού ζωδίων ακούγεται από...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 3 Φεβρουαρίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας ενθαρρύνει πραγματικά να μην κάνετε τίποτα παρακινδυνευμένο...

Ζώδια: Αυτές είναι οι ημερομηνίες SOS του 2024 για όλα τα ζώδια

 Ποιες είναι οι προκλητικές στιγμές του 2024 για το ζώδιο σου;  Ποιες είναι οι...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 10 Ιανουαρίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Κριέ μου, σήμερα είναι η μέρα σου, μιας και το εξάγωνο μεταξύ...